Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Я думаю и детей вакцинируют больше для коллективного иммунитета, хотя и так возможен вариант, что вирус мутирует, и метнется на детей, ему ж надо будет как-то выживать.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
До речі, чому, коли мова йде про колективний імунітет, рахують тільки процент щеплених і не рахують перехворівших за певний період? Так, читала, що наявність антитіл не є гарантією того, що людина не захворіє. Але ж у щепленої людини такої гарантії теж немає.
Leno4ka,вже((( вже діти хворіють - з мультисистемним запальним синдромом я б малого свого вакцинувала, потім би вивезла подалі від людей на місяць і так, сиділа б з ним, не ходила нікуди, але він ще малий для наших рекомендацій
я розумію чому люди не вакцинуються - страх перед новим та потребою нести відповідальність та наслідки за свій вибір - це сильні емоції, я тільки не розумю чому їх більше не страшить сам коронавірус та його наслідки
-- 02 ноя 2021 01:41 --
Эния,може, стандартизований підхід на основі досвіду з іншими вакцинами? в мене батьки замість таки прийняти рішення (в мене мама сир обирає півгодини, то з вакцинацією взагалі біда) іпіти вакцинуватися (вже дістали - то розумні, то красиві то йдуть, то не йдуть), пішли зробили двічі тести на кількість антитіл обоє в "сірій" зоні - з таким же успіхом могли до гадалки сходити от що дає той тест?ну буде людина знати кількість антитіл (яка не є постійною), вона знає (бо є підтвердженні досліження), що з таким-то рівнем антитіл не захворіє? от навіщо люди здають цей тест?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Не знаю, я не здавала. В мене тільки нумерований тест про захворювання. Треба якось поїхати довідку взяти. Хоча, насправді, мені й показувати її буде нікому... Казали, що ця довідка діє 180 днів (може я помиляюсь?), чому саме такий термін?
поздравляю. \ Старшая привита еще летом, уже большая, младшая еще немного не доросла, жду до марта
Дякую. Я ще з літа намагалася( у обох старших інвалідність), в центрі вакцинації вимагали довілґлку, а педіатр не давала.
-- Вт ноя 02, 2021 6:59 am --
bratulka,щодня приходять десятки людей здавати на антитіла...дивишся і не розумієш навіщо витрачати не малі гроші. Іноді забирають результати і питають що я думаю з приводу тих цифр, що вони побачили ...а що тут можна відповісти? Кажу, що наявність антитіл не є протипоказом до вакцинації. Але д багато хто здає кров щоб не робити щеплення. Тобто с цим папірцем підуть до сімейного та будуть вимагати довідку, що їм не треба вакцинуватися((
-- Вт ноя 02, 2021 7:00 am --
Tu-sia писал(а):
Девочки, чем детей вакцинировали? Некогда изучить тему, что-то рекомендуют больше?
в Канаде сразу действовали ряд ограничений, друзья там живут, рассказывали, ещё летом всех обязали сделать
не всех. У нас родственники, не вакцинировались. Работают в небольших компаниях, где руководство тоже не поддерживает такую политику и их не прессует
_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
Откуда: Здесь сбываются мечты,здесь прекрасная природа,Здесь счастливы люди-мы,Здесь закат в любое время год
Видно что то в дие обновилось..захожу сегодня опять пытаться подтянуть сертификат,а оно мне пишет что как только мы аас найдем типо само появится и серез секунду пришло сообщение что меня нашли)без подписи Итого страданий 6 дней))
_______________________________ Бриллиант,упавший в грязь,все равно остается бриллиантом! А пыль, поднятая до небес, все равно пыль!