Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
мало того, что вакцина не гарантирует защиту от заражения, так она еще не защищает от тяжелого течения. И при этом по ходу убивает слабых тромбозами, инсультами и инфарктами.
Мне вот интересно, страны Европы начали вакцинацию гораздо раньше нас, количество вакцинированных там в разы выше.... - и как-то не вымерли они там все. А наоборот, снимают ограничения, возвращаются к привычной жизни и позволяют экономике снова работать..та же Швеция, Нидерланды...
blago7b, уявила собі, що стали примушувати усіх робити уколи краси. У тональність теми: "Мені однаково, будете ви колотися чи ні, але щоб ваші криві рожи ми не бачили, бо це вбиває наше відчуття прекрасного" )
немного офф, но... у меня знакомая в калининграде.... говорит, если ты некрасивая ) на работу не берут. она пошла себе скулы сделала ) криво вышло ) но она все равно довольна была. дурдом....
люди типу бастують ЗА права людей на вільне пересування шляхом (!!!) перекриття вулиць і створення перешкод іншим людям у вільному пересуванні логіка пішла і не обіцяє повернутися про відсутність масок я взагалі мовчу, але оці крики, що антиваксери не рівно антимасочники, якось самі спростовуються картинками з тої акції, де в кращому випадку лище кожний 20й в масці, інші труться попами, туляться одне до одного і масок там не видно. учасники там теж цікаві - рюське мір, яке відкрито каже, що її виступ фінансується з рашки я не проти мітингів, але оцих без масок треба просто не приймати в лікарні через 3-4 дні, бо "ковіду ж нема" - ну то хай вдома і лікуються, раз все це вигадки і все добре
я ще в квітні читала рекламу "збери свою плазму з антитілами до ковіду" - за якихось 15000 з вас брали кровушкут вашу після ковіду, заморожували її і,якщо ви захворіли повторно, можна влити собі назад і типу вилікуватися швидше ті ж самі контори, що збирають пуповинну кров
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Кто в теме, такой вопрос- влияет ли прививка на менструальный цикл? Второй раз за месяц снова менструация. Девушка, 18 лет, пару недель назад кололи астру.
_______________________________ Я-обычная ! Я-земная ! Я ЕДИНСТВЕННАЯ !!!...вот такая !!!!
Мадим,может влиять. Попадались статьи на эту тему. И на пабмед, в т.ч. Сбой цикла. У кого-то пропадает, у кого-то наоборот, кровотечения. Надо искать, читать. Так что, вполне возможно. К врачу , проконсультироваться
_______________________________ Да возвысит человек сам себя, да не унизит он сам себя; Ибо только он один себе друг и нет большего ему врага, чем он сам себе.
Последний раз редактировалось LenchikAP 03 ноя 2021 18:00, всего редактировалось 1 раз.
Мадим, вы же понимаете, что любое ухудшение самочувствия или сбой можно подтянуть при желании под последствия хоть вакцинации, хоть Ковида. Вам бы, точнее девочке, к врачу, а не мнения специалистов на форуме собирать.
А ще на цикл впливає стрес і купа інших причин навіть, зміна партнера може вплинути на цикл, втрата ваги, прийом певних ліків і вітамінів. В цьому лікар має розбиратися після аналізів
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Мадим, я вот только сейчас после этого обсуждения задумалась, что у меня после прививки месячные менее болезненные и обильные были, на полном серьёзе . Я не подумала на вакцинацию, может улучшения тоже могут быть?..
узи органов малого таза. Посмотреть, почему овуляция пошла не по плану. Хотя на 99% время упущено, и уже не получить объективной картины. В чем и плюсы, и минусы цикла, так это в том, что (чаще всего) каждый месяц с чистого листа.