Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Для межгорода (автобус или ж/д) жёлтого сертификата достаточно?
Казали, що достатньо. В мене завтра тато до нас їде, перевіримо. В нього тільки одна доза поки що.
Хоча ще отаке знайшла:
Цитата:
"При посадці провідник перевірятиме окрім паспорта і квитка документ з того переліку, який зазначено в постанові Кабміну. Провідники перевірятимуть пасажирів на наявність сертифікатів про щеплення у паперовому, або електронному вигляді (для жовтої зони достатньо, якщо є відмітка про отримання однієї дози, якщо це червона зона, то потрібно мати повний курс вакцинації – дві дози).
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Девочки, а у детей еще не требуют сертификат при поездке межгород в связи с разрешением вакцинации с 12?
_______________________________ Счастье подобно бабочке. Чем больше ловишь его, тем больше оно ускользает. Но если вы перенесете свое внимание на другие вещи, оно придет и тихонечко сядет вам на плечо.
З детей ничего не требуют, пару недель назад зашли в добру каву, там только по сертификатом, а там полная кафешка детворы-подростков, такой шум и гам, им же можно без вакцины, нашлись клиенты
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
По электронной записи не принимают, придется ждать как все, но не долго
А чем аргументируют? В прошлую субботу принимали по электронной записи
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
ЯВА, я не интересовалась девушка, которая координирует весь этот процесс запускания, выдачи листочков, сказала кому-то при мне что очередь живая, да и очередь не критичная, самое длительное это заполнить информационный листик и перед компом посидеть, на все ушло 15-20 минут, я бы из-за такой мелочи не хотела ругаться и портить себе настроение
Девочки, кто знает. Муж успел сделать первую дозу Короновак и через три недели заболел короной. Через сколько после выздоровления можно вторую дозу колоть? У врача будем спрашивать, просто интересно может кто уже сталкивался