Тепер, щоб згенерувати COVID-сертифікат потрібно зайти в застосунок чи портал, натиснути «Отримати сертифікат», і все — сертифікат генерується. Раніше у застосунку потрібно було підписувати запит на сертифікат Дія.Підписом та обличчям. На порталі використовували електронний ключ та Photo ID. Зараз достатньо авторизуватися через BankID чи Mobile ID і зробити декілька кліків.
Згенерувати сертифікат у застосунку. Оновіть застосунок Дія до останньої версії в AppStore або Google Play (3.0.18 для iOS, 3.0.14 — Android) - Натисніть «Послуги» та виберіть пункт «COVID-сертифікати» - Далі натискайте на кнопку «Отримати сертифікат» - Поставте галочку, щоб дати згоду на передачу даних з Електронної системи охорони здоров’я в Дію.
Згенерувати сертифікат на порталі. - Авторизуйтеся на порталі - У меню «Послуги» натисніть пункт «Здоров’я», а потім — «COVID19-сертифікат про вакцинацію» - Дайте згоду на передачу даних з ЕСОЗ у Дію.
Татьяна1982,не в тому справа, мені цікаво звідки гроші візьмуться на цю хрінь в кінці року? те,що ми всі заплатимо за цю дебільну ідею, то зрозуміло,хотілося б знати де саме "убуде"?
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Татьяна1982,не в тому справа, мені цікаво звідки гроші візьмуться на цю хрінь в кінці року? те,що ми всі заплатимо за цю дебільну ідею, то зрозуміло,хотілося б знати де саме "убуде"?
скоро узнаем, бюджет уже подходит к концу, если еще не закончился
-- Пн ноя 15, 2021 11:33 pm --
ну не из своих же офшоров же платить
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
Особенно пенсионеры обрадуются. Вот вам 1000 грн, но на лекарства их потратить нельзя, на продукты тоже и даже за отопление не вздумайте заплатить. Развлекайтесь, только развлекайтесь.
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
Инициатор выплат заявил, что получить смогут и те, у кого нет Дии. Была когда-то Юлина тысяча, потом Витина тысяча, а сейчас Вовина?
_______________________________ «Ты веришь в родство душ? Я – да. Мне нравится идея, что в этом мире может быть кто-то, кто захочет остаться с тобой навсегда»..
Про Австрию нашла. Нельзя никуда кроме как на работу, в магазин, аптеку или на прогулку. То есть запрет на отели, кафе и рестораны. Пока на 10 дней. На счёт отмены справок и ПЦР пока не нашла. Если есть первоисточник, поделитесь, пожалуйста.
-- Вт ноя 16, 2021 1:42 am --
Цитата:
"Для в'їзду на територію Австрії без реєстрації та карантину необхідно мати сертифікат про повну вакцинацію від COVID-19, підтвердження про одужання (медична або офіційна довідка про те, що інфекція була подолана за останні 180 днів, АБО медична або офіційна довідка від лікаря із зазначенням наявності нейтралізуючих АНТИТІЛ, не старше 90 днів), оформлена англійською або німецькою мовами."
Вот это отменили?
-- Вт ноя 16, 2021 1:45 am --
bratulka, т.е. в Америке остался для рассмотрения только Высший Верховный Суд?
_______________________________ Счастья много не бывает)))
Нові заходи запроваджують з понеділка, 8 листопада. Спочатку діятиме чотиритижневий перехідний період, упродовж якого до згаданих закладів зможуть потрапити вакциновані однією дозою з негативним ПЛР-тестом. Після цього вхід дозволятимуть лише повністю вакцинованим та тим людям, які нещодавно одужали від COVID-19
Планувалося, що буде перехідний період, але минулого тижня в них сплеск захворюваності, то ці обмеження ввели від 15 листопада, зробивши локдаун для невакцинованих
довідка на антитіла - це ви мали на увазі сертифікат про одужання для австрійців чи довідка для в'їзду в країну? умови в'їзду теж змінилися, але ж не залишати курорти без туристів - тепер з курсом незрозумілих вакцин за наявності довідки про антитіла, можна щепитися 1 дозою нормальної вакцини і вїхати в країну. сертифікат про одужання (внутрішній) там діє, але щоб його отримати треба пройти певні процедури, просто результати тесту, що свідчать про наявність антитіл, не підходять
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Mama Lena)),а там взагалі незрозуміло я думаю, що ще зміниться в залежності від ситуації в країні. І скоріш за все там ще діють різні умови для туристів з різних країн
Мнение Голубовской это лишь ее мнение, информация меняется, появляются новые данные, и не удивительно, что отказываются от методов, которые не показали свою эффективность во всем мире...Наши протоколы лечения Ковида постоянно обновляются, но и последние редакции уже отстают от мировых тенденций.
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
Mama Lena)), та подождите, нас еще ждут столько чудных открытий, новостей и "молний". И риторика будет ох как меняться ). Вон про переболел - надо чуть ли не сразу вакцинироваться как кричали. А теперь хоба - и сертификаты даже дают. Ни в Епицентре, ни в Острове (тц при Привозе), ни в Фокстроте никто даже о сертификат не закинулся. Жить можно . Зато ребенка младше 12-ти лет для заселения в гостиницу на сборы нужен пцр - 700 грн. И да, то, что пишут про Австрию и другие страны - все надо делить на 333. Все врут. Так что просто ждем, пока этот цирк закончится.
_______________________________ Очарованных девушек в Мире много, Доживая до женщин, они сдаются...