Девушки, согласно правил форума запрещена любая реклама, а так же публичная публикация своих (или чьих-то) личных сведений (телефон, сайт, почта, и т.п.). Поэтому обращаем Ваше внимание на то, что на демонстрируемых фото должны отсутствовать контактные данные мастеров.
_______________________________ Пришла с улицы - там холодина... Обняла батарею и поняла, что счастлива
Shateno4ka, багато про нього чула Краса! Сашунечка, дуже ніжно та практично!
Я б собі робила прозоре покриття, але майстер сказала, що буде жовтішати. Свої нігті у мене ламкі та гнучкі від природи, так що японський манікюр не моє
Зараз червоненькі і знов овальної форми. Усе, награлася я в квадрати
Santanella, колір - вогонь На рахунок японського манікюру: блиск як в 1й тримається ще день)) а зникає взагалі на 4-5, але я мию посуд без рукавиць. Але ногті стаюсь більш міцні. І його треба робити після зняття гуль лаку десь через місяць. Ще після знаття я робила укріплення IBX системою і потім через місяць вже японський.
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Shateno4ka, тобі ж втирали пасту з кальцієм та всілякими іншими мінералами, так? Мій максимум догляду - то крем хоч інколи наносити
А блиск можна відновити шліфувальним бафиком. Отакого плану у Єві купувала: https://makeup.com.ua/ua/product/384551/ Тільки нечасто, бо все одно ж абразив Теж кілька днів блищать як з прозорим лаком
sunnyshiny,а как в быту) я когда-то сделала нюд глянец, а потом пошла мариновать курицу куркумой)))))
_______________________________ «… Аромат проникает в самую глубину, прямо в сердце, и там выносит категорическое суждение о симпатии и презрении, об отвращении и влечении, о любви и ненависти». Кто владеет запахом, тот владеет сердцами людей…» (с)
Ооо, куркума - зло Хоть и одна из любимых приправ! Я когда-то бордовый глянец отмывала Теперь имею дело с ней только в перчатках (специально купила в АТБ отрывные целлофановые).
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!