Cattleia, ага, чого тільки Мейкап коштує Мені постійно щось потрібно і наче всі речі у змові, тому що закінчуються майже одночасно, особливо доглядова косметика
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
LadyKetty, у мене вже давно тактика стосовно мейкапа. Отримала гроші раз на місяць - перевіряю наявність вдома всього, чим постійно користуюсь, і роблю замовлення. Якщо потім щось раптово наснилося, чекаю до наступного замовлення. Трапляється так, що не так уже воно і потрібно було
В мене з інтернет шопінгом якось взагалі- ніяк. Я люблю наобирати, скласти в кошик … і забути про це.
А ось це йшла йшла, побачила- мені треба, купила… бісить. Імпульсивні покупки. На базар взагалі не можна , бо я там нагрібаю фруктів та м’яса , ну не було ще так щоб зайшла і менше тисячі залишила. Сьогодні забирала автівку з ремонту , кажу прикрути мені там на пасажирському сидінні ,прикрутив, тиця рукою в зламану колонку , я кажу: бісить мене , він каже :є вільний час , я поїхала купила колонки, мені їх встановили, потім чекала маму і дивлюсь магазин аксесуарів … пішла за тримачем для телефону … ото воно мені потрібно було? Ні, ну я ж купила … мінус 2 тисячі за все Ще й зламала решітку тим тримачем
Та 2 ящичка привезли от свекрови ещё в воскресенье, они были твёрдые, надо было им постоять, но уже дальше стоять им нельзя. Пришлось делать сок и катать.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Сашунечка, стан ніякості продовжується... зранку очі продрала, бо й дитята і звірята їсти хотіли Юлька85, оо це так добре, вони дорогі у цьому році, як для соку купувати
Баха зранку, але далеко... й тривога якась коротка дуже... емоційний і фізичний стан
Missis Fox,я звернулася за допомогою к лікарю. Сподіваюся буде відчувати себе людиною, а не овочем.
_______________________________ Кто не поддерживает Роды свои и Веру свою в час годины тяжкой, тот отступник Рода своего, и не будет ему прощения во все дни без остатка. *** Жизнь – это зеркало, которое отражает для мыслителя то, что он, глядя в него, думает. Э. Холмс