Leonka, ну зрозуміло, в нас як завжди, може хтось перекупив. Я раніше там інколи щось купувала, ніби норм відношення було, ходили допомагали консультанти обирати, правда я, мабуть, більше за них орієнтувалася в їх товарі)))
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
Я все время электризуюсь и бьюсь током. Волосы это вобще жесть. Никогда такого не было. Ни расчесаться нормально, ни одется. Иду вся искрами. Точно, накопилось за год энергии злой.
mangust,по рецептам из интернета сделала себе антистатик. В пшикалку колпачек полоскалки для белья и два стакана воды - хорошо перед тем как брызгать переболтать. Мне отлично помогает.
У мами незабаром день народження , я замовляю їй подарунки , і тупко забуло що доставку потрібно оплатити , всім пишу що скажіть скільки, я заплачу вам, щоб отримувач у свято не платив за свій кошт Реакція людей : ох свято , тоді безкоштовна доставка, а ось дивіться яка в мене є коробочка, я вам красиво запакую і стрічкою перев’яжу , або там 150 грн , або ой ви наш постійний клієнт , я сам відвезу. Реакція однієї пп : а звідки я знаю скільки воно буде коштувати , най отримувач оплате , ви їй кошти переведіть Я очешуєла від такої заяви , далі діалог внаслідок не іде, я кажу що я оплачу вам 200 грн за доставку , а ви оформіть за ваш рахунок, якщо що я доплачу, ну не знаю я скільки коштує доставка , а вона знає, і мозок мені мороче … К-кліентоорійтування
anuki,тю, я в закупках працюю, мільйонні замовлення, і то таке саме відношення (не у всіх, але у дуже багатьох) Потім своіїм замовникам намагаєшся пояснити, що виникли проблеми з документами, відправкою не на ту адресу, не за безготівкою і так далі, і виглядаєш дебілом, бо як же так, ми ж платимо гроші
В мене позиція , якщо підприємець ставе ціну вище ніж середньориночна , то обслуговування клієнта має бути на рівні. А то за що він такий цінник ставе, якщо якість товару така сама як у всіх Покупців треба заманювати привітним ввічливим персоналом і всякими милими плюшками , людяністю, на баюдужість клієнт не повернеться , це такі ази , як можна цього не розуміти.
В мене позиція , якщо підприємець ставе ціну вище ніж середньориночна , то обслуговування клієнта має бути на рівні. А то за що він такий цінник ставе, якщо якість товару така сама як у всіх Покупців треба заманювати привітним ввічливим персоналом і всякими милими плюшками , людяністю, на баюдужість клієнт не повернеться , це такі ази , як можна цього не розуміти.
я згодна повністю, але у нас таких одиниці. Реально, кожного дня маю з цим справу
Заболела, и главное темпы особо нет, чуть-чуть нос залаживает, но очень болит чуть ниже затылка, как бы плечи и особо между ними, там где бывает горбик. Вот болит уже с прошлой недели.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Юлька85, попробуй аппликатор Кузнецова. Я тоже недавно мучалась с болью в области шеи, но сбоку. Отлично помог. За два применения. Примотала к себе и ходила с ним пока не надоест. Около двух часов
Як побороти в собі лінь? сьогодні прям ненависть до себе Ситуація: Не можу прокинутись на 8 ранку... на заняття, бо не звикла. Робота віддалена, з початку повномасштабного вторгнення прокидаюсь коли схочу. А тут записалась на курси (онлайн) у Варшавський університет сьогодні півгодини сварилась з собою, щоб встати за 15 хв до початку занять і привести себе (принаймні обличчя) до пуття і підключитися в зум а люди он на шосту на роботу ходять
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки
vik, тоже послушаю. Мне кажется, тут или умеешь себя организовывать, или нет. Я не умею, поэтому бывает что за приступы вселенской лени расплачиваюсь работой ночью У удаленки, конечно, куча плюсов, но держать себя в узде тяжело.