Я вже не можу...Цього літа якийсь котопад. Знову викинули кішку. Худа така... Руда, така цікава, смужки яскраві. Навіть ошийника не зняли. З автівки викинули і тікати, падли. Мені вже нема куди. Вона ще й боїться, до рук не йде. Голодна, страшне. Це знов кормити - приручати, потім в клініку. Так і хочется крикнути - Люди, що з вами?
не зручно з тваринами їхати далеко.... я б своїх нізащо не покинула б
Марго, кошку оставили хозяева, когда уезжали. Жила в подсобке магазина у волонтера.
ЗАРАЗ це моя кішка, з характером, намагається домінувати над іншими, тому часто сваряться
_______________________________ Сайт для будущих и настоящих родителей, созданный врачами http://babykrok.com.ua/
щось люди жалітися перестали оновлю тему Дісталась мені пачка дитячої суміші в карітасі (не у Запоріжжі, а то би я тут запропонувала... у Франківську) для дітей від 6 місяців, по строкам нормальна суміш до літа наступного року не має у мене таких дітей, тому дала об'яву у групі переселенців, що віддам за дармо. вже два тижні віддаю... то район не підходить, то забула.... 4 дівчини написало за 2 тижні, ні одна не доїхала чому робити добро так важко?
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки
щось люди жалітися перестали оновлю тему Дісталась мені пачка дитячої суміші в карітасі (не у Запоріжжі, а то би я тут запропонувала... у Франківську) для дітей від 6 місяців, по строкам нормальна суміш до літа наступного року не має у мене таких дітей, тому дала об'яву у групі переселенців, що віддам за дармо. вже два тижні віддаю... то район не підходить, то забула.... 4 дівчини написало за 2 тижні, ні одна не доїхала чому робити добро так важко?
Оооо я даже удалилась из группы на ФБ "отдам даром" из за этого Отдавала шкаф - тоже три месяца отдавала. То завтра, то после завтра приеду.. придержите. Потом тишина, потом еще кто то... короче задолбалась. Выставила на ОЛХ за 200 грн, завтра же приехали люди забрали и сказали спасибо. Та же история с комнатными цветами. Тупо выбросила эти отростки так и не отдав их в той группе.
Shateno4ka, не можу. Це ж гуманітарка, не можна її продавати zuzunka, такими темпами, я через півроку теж викину (не можу викинути їжу, яка не зіпсувалась і продати не можу)
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки