До кінця прийому заявок лишились лічені дні! Хто ще хоче відчути святковий дух і створити іншій людині свято? Приєднуйтесь до когорти Таємних Сант ЗЖФ viewtopic.php?p=7140048#p7140048
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Можно я пожаліюся? Початок року... знов важко... свекруся моя, матуся наша в термінальній стадіїї вже 4 добу... живий труп. Страшне. Жовтень - діти. Січень - мамо. Я так вже втомилась...
mangust, жодні слова не здатні втамувати ваш біль, але ми можемо його розділити. Добре, що ти прийшла сюди. Тримайтесь! Міцно обіймаю і бажаю сил вам обом.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кіра, дякую, Іруся! Чоловік тут закохався в котеня на олх) копія майже Фіми, але дівчинка) написали. Якщо те саме і напишуть - беремо) Бєня дуже сумує. Вночі стоїть посеред коридору і гукає Люсі і Фіму. Я беру до себе, але ні. Він їх шукає. Люсі то точно. Бо кажу - нема Люсі, не мявчи. А він біжить її шукати... а кажуть коти не собаки, не вміють кохати...
mangust, навіть не знаю, як ви з чоловіком тримаєтесь... Обіймаю вас обох. Сил вам!!! Кошеня беріть без роздумів. Якщо не це, то якесь інше. І Бєнє буде компанії, і вам.
Последний раз редактировалось Сашунечка 03 янв 2024 10:29, всего редактировалось 2 раз(а).
mangust, неможливо дібрати слів, щоб допомогти вам ... звісно вам вкрай необхідне кошеня, може й не одне, якщо це хоч якось допоможе відволікатись, хоч інколи.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
mangust,Катюша, держись. Маму надо отпустить, не держите ее. Ей пора уже, намучилась она, пусть идет в лучший мир. Ей там будет лучше, как бы вам тут без нее не было бы плохо. А котенка надо брать - бует Бене вторая молодость
mangust,Катюша, держись. Маму надо отпустить, не держите ее. Ей пора уже, намучилась она, пусть идет в лучший мир. Ей там будет лучше, как бы вам тут без нее не было бы плохо. А котенка надо брать - бует Бене вторая молодость
Маш, как? Как отпустить. Человек 5 день умирает и не умирает. Ужасно все. Просто лежит. Без сознания. Течет уже. Пятна. А сердце работает.
mangust,молиться, просить чтобы забрали, мысленно отпускать. Блинн,так тяжело у меня бабушка так умирала, это так тяжело . Держись, молись...что то держит ее Может священника позвать?