inn4ik, дякую, а як воно зі Львова доїхало? для мене стрьомно якось, а вартість воно ж дерева габарітні oksana_fifa, ці всі люди із Запорізької області? Вони в ФБ є всі? пошукаю, дякую
Ні, це не наша область, це інша частина України, але все доїзжджає
_______________________________ Мені є, що втрачати, є кого любити. І я сильно ціную те, що люблю!
Дівчата, ще питання кільки для початку посадити кущів полуниці й малини? Щоб спробувати себе, як аграрія Ну так, щоб родині вистачило й не купувати додатково Думаю придбати ранні, середні й пізні, щоб довго ягідки були . А перший рік малини ж не буде, а полуниця ж може бути вже?
джулиетта, тільки в паралельній групі написала, як думки співпали , велика ділянка, повністю пуста, тільки працювати на ній буду я одна, може трохи діти допоможуть, але не точно...
Missis Fox, полуницю я б садила потрошку але всяких різних сортів і потім ті, що сподобались надалі би розмножувала. Вона пускає вусики, наростає швидко. В перший рік посадки бажано не давати їй квітнути щоб кущик добре прижився
zuzunka, та я ж все в голові кручу, планую... всіх по 10 кущів буде багато? я ото не люблю мелку й кислу, хочу солодку , ще не тільки від сорту, а й від сонечка, напевно, залежить...
zuzunka, та я ж все в голові кручу, планую... всіх по 10 кущів буде багато? я ото не люблю мелку й кислу, хочу солодку , ще не тільки від сорту, а й від сонечка, напевно, залежить...
От ухода очень много зависит. Если ягода нужна в этом году, то клубнику нужно садить в стаканчиках.
_______________________________ Мені є, що втрачати, є кого любити. І я сильно ціную те, що люблю!