Missis Fox, спасибо за поддержку Необязательно кричать или петь. Может повлиять и когда постоянно говоришь, говоришь, говоришь... Плюс нервы Свекровь посоветовала пропить седативные (она медик), а ЛОР осмотрела и сказала, что да, от нагрузки на голосовые связки. Но ещё что свекровь, что ЛОР сказали сделать УЗИ щитовидки...
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Missis Fox, да, я уже наслышана... Оказывается, многие так и делают. А я... никогда её не проверяла К гинекологу систематически хожу и это возьму за правило.
_______________________________ Быть храброй - не значит не бояться. Это значит делать то, что нужно, даже если страшно.
Жизнь - последовательность выборов. Выбирай с умом!
Непогано було б ще регулярно перевірятися у онкодерматолога. Мені ЛОР на прийомі порадив перевірити родимку на вусі. Я й пішла перевіряти. Родимка маленька, пласка, з народження, не росте, не змінюється, закрита волоссям, не засмагає. Після слів лора я роздивилася і помітила маленьку чорну цяточку. Онкодерматолог порадив одразу видалити, після гістології виявилось, що це меланома. Так уважність та небайдужість лора виявились для мене рятівними. Я б ніколи її не перевіряла самостійно, бо не бачила якихось явних змін, це була просто чорна цяточка. Потім вже на знятті швів лікар каже, та ви сьогодні вже третя з меланомою Потім стали траплятися такі ж історії. І гінеколог розповіла, що вона відправила дівчину перевірити родимку у паху, і та таки виявилась меланомою, але на 2 стадії.
Тому всім раджу перевіряти родимки
І ні в якому разі не у косметологічних клініках, без консультації саме онкодерматолога. Бо наприклад, меланома висікається хірургічно, ніяким не лазером. А таких історій я вже теж начиталась, коли знаходять рак, а потім виявляється, що за пів року до того людина в косметолога видалила родимку, без всякої гістології.
Мадим, це була Робейко Катерина Геннадієвна з КСМ. Чудова, уважна, видно, що щиро хоче допомогти, а не відсиджує прийом, аби скоріше. Я була у неї ще у січні та вона і тоді мені дуже допомогла, бо інший лор тільки погіршив стан.
Мадим, це була Робейко Катерина Геннадієвна з КСМ. Чудова, уважна, видно, що щиро хоче допомогти, а не відсиджує прийом, аби скоріше. Я була у неї ще у січні та вона і тоді мені дуже допомогла, бо інший лор тільки погіршив стан.
Спасибо, хороших специалистов надо знать
_______________________________ Я-обычная ! Я-земная ! Я ЕДИНСТВЕННАЯ !!!...вот такая !!!!