Александрович- точно на правом в "Ультрамед" и вроде ещё в противоопухолевом центре на Космосе.
була у Александрович в Ультрамеде, теж за порадою іншого лікаря. чудова лікарка, мої страхи розвіяла, доступною мовою розказала, те, що хвилювало. і отим апаратиком, який досліджує, пройшлася по всіх моїх родимках по тілу, хоча я навіть не додумалася аж так про все питати. Дійсно спокійніше, коли відчуваєш себе обстеженою.
Missis Fox Не знаю, але чому б ні? Наче немає різниці у віці. Я думала якось доньку, 14 років, до неї заманити. Теж є, що вивчити. Тобто я собі мислю, що якщо кому буде треба, то до неї. Спробуй на ресепшн подзвонити і спитати.
Доречі, вона ж там, те що можна і вважає безпечним, і ти хочеш, прижигає на прийомі. Новокаїн, прижгла, фукорцином обробила і вільна. Заживе, і якщо проблем не маєш, то не приходиш. На прийомі всі відповіді по шкірі отримала, що заважає, вивела, і спокійна. Я ходила з пігментною плямою, вона сказала, що вона безпечна, але прижигати не радить, буде шрам. Тобто як нє, то вона зайвого не зробить.
Да . Из нашего кооператива остался дом моего папы, уцелел и дом и все остальное. Спасибо твоему мужу, я так понимаю. Потому видно что прям возле нас тушили. Вчера пособирала печенного винограда. Сделаем последнее вино. Муж многое вывез, как прошлый раз был. Сгорел холодильник, печка электрическая новая, всякие ножницы и т.д. С пожарища повибирала сапки/грабли/лопаты, они ж металлические че им будет, собрала в мешок спрятали у родителей в домик. У папы вчера позабирали все более менее ценное и вывезли - холодильник, кондиционер, телевизор. Косилки всякие и прочий инструмент. Все остальное оставили - сгорит так сгорит.
Алёшкина, так и делаем. Но вопервых все все, понятно, что не вывезешь. Куда его складывать? Более менее ценное вывезли. Папаня мой оптимист конечно... сказал не будут больше стрелять .. все нормально будет.