В этой теме делимся блюдами, которые мы приготовили. Приветствуются фото ваших кулинарных шедевров. Рецепты выкладываем сюда. Оформляйте рецепты в мастер-классы, присылайте в ЛС администратору, получайте медальки и публикацию в нашем интернет-журнале.
Девушки, не забывайте, что на форуме есть множество кулинарных тем, где можно обсудить конкретное блюдо/рецепт. Здесь мы делимся только тем, что приготовили. Пожалуйста, не оффтопим! Просматривайте темы различных подразделов Куховарим, с просьбами поделиться тем или иным рецептом обращайтесь в теме Ищу рецепт или Что приготовить из...?. И не забывайте о существовании поиска по форуму.
zuzunka, так вон на фото и весь рецепт. Порезала пластами, смазала бальзамиком, травками и в духовку 200градусов минут на 40. Если ем сразу могу уже когда дастану посыпать сыром, дети едят без сыра. Ну как бы и всё
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Юлька85, яка риба , у мене чомусь червона риба печена виходить суха, а як ще взяти до уваги скільки она коштує, то мені завжди так її шкода, тому я більше люблю її солити, а потім на бутерброди
тому я більше люблю її солити, а потім на бутерброди
Це була половина цілого філе, яке я брала на Новий Рік щоб засолити, але перед Новим роком вони продавали лише цілими філе, не різали на шматки, тому в мене філе витягло десь на 2,5кг. Тому я, те, що мені треба було засолити я відрізала і засолила, а це лежав шматок в морозилці.
Анастасія, та вообще никакого маринада. Соль/сахар - 60/40, соль беру морскую не мелку!, мелкая сразу впитывается в рыбу и оно как будто коркой покрывается, ну и под настроение могу апельсин кружочками положить на филе.
На вечерю сьогодні була фунчоза з куркою та овочами і салат з запечених баклажанів, перців, свіжих помідррок коктейльних( от смачні з магазину лише коктейльні, ні звичайні, ні рожеві, ні черрі, от взагалі не смачні), цибульки і оливкової олії.
Сьогодні вечерю готував син, спагетті з куркою в кисло-солодкому соусі. Я прям тішусь, бо втомилась сьогодні шалено після роботи, прийшла, а син питає: крахмал є?, кажу: так, а для чого?, та хочу дещо приготувати, ти не проти? Пффффф, я проти??? , та я ЗА і руками і ногами ну, то я спокійно впала поспати на пару годин, і прокинулась від аромату з кухні
Анастасія,дааа, я вчора теж майже відпочивала ввечері. Ключове слово - майже. Чоловік каже я приготую вечерю, думаю ну ок, супер, а він додає ти тільки салат зроиби, а і "оладушкі" насмаж до чаю, тааак хочеться з малиновим варенням.
А потім виявляеться він обіцяв приготувати, а прибрати за собою то вже не "готувати"