До речі, за кордоном важко їздити, вони теж не дотртмуються правил абсолютно, особливо в курлртних містах, це просто купа сивих волос в мене
Це де так їздять?, бо в Польщі порівняно з Україною водії просто бубочкі, це я кажу і як пішохід (всі завжди зазделегідь зупиняються перед пішохідними переходами)і як водій, тут мені жодного разу ніхто психовано не фафакал, коли я десь глохла на перехрестях, або довго всіх пропускала, щоб десь виїхати, а за мною вже збиралась черга, всі спокійно чекають і ніхто не нервує. Звісно ідіоти знаходяться, які порушують, але масштаб зовсім інший
Анастасія, хорватія. В мене там кожен виїзд був стрес. Автобан хорватія- угорщина- словаччина просто жесть, вискакують звідусіль, на великій швидкості важко реагувати і постійно в напрузі, весь шлях. І це ж платні дороги (десь 50 євро витратила на них). В мене на Закарпатті як раз завжди мене скрізь пропускають, двір прям в центра міста і рух дуже жвавий, без питань пропускають завжди.
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила
А щоб скласти іспит мало знати правила, треба знати всі тонкощі саме водіння на екзамені. Їхати від бордюру треаб так, щоб не проїхав з права ні мотоцикл, ні велосипедист. Від припаркованих авто треба їхати на відстані відкритих дверцят і навіть на світлофорі так ставати, якщо 2 і більше ряди, щоб відстань була на відкриті дверцята, якщо стільки місця там нема, то треба стати позаду машин, що стоять в сусідньому ряду, тобто в шаховому порядку. З увімкненим покажчиком повороту треба проїхати мінімум 50м і тільки потім виконати перестроювання, на світлофорі треба стати так, щоб інчпектор рівносидячи і голова на підголівнику міг бачити світлофор що саме перед тобою розташрваний, не дублюючий з іншого боку перехресття, а саме той що перед(над) твоєю стоп-лінією, і коли зупиняєшся на світлофорі позаду якоїсь машини інспектор повинен бачити колеса на асфальті цієї машина, а не лише кришку багажник або номера. А ще дивують водії, які бачать перед собою машину сервісного центру, на якій сзаду написано "УВАГА! ІСПИТ!" починають підрізати, сигналити Людина і так нервує, нє, треба ж побібікати, придурки.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Юлька85,да, эти нюансы конечно уже старые водители конечно не сдадут. . С годами все эти милиметры в памяти не держатья понятно. Муж пошел себе категорию открывать - надо было сдать вождение - не сдал. У него СЕ, а надо было С1Е. . А на счет подрезать - так это ж у некоторых святое. У меня красный матиз - так малолетки на копейках и тавриях часто подрезают. А когда еду на машине мужа - никогда не подрезают. Даже муж заметил, его тоже часто на красной подрезают. Самоутвердиться за счет девочек на красных машинах - это ж завсегда!
zuzunka, у меня красная машина и наоборот я заметила, что когда я на ней, меня везде пропускают, уступают и не подгоняют, хотя я и не торможу, наоборот очень быстро соображаю что куда и как. Но когда весной этой жила временно в Запорожье, то новую машину не брала, ездила на поезде и там пересела назад в свой ланос, и всё, все привилегии для меня закончились, я не я, если в ланосе Это так смешно, как людей оценивают по машине, на мазде значит я человек, а на ланосе уже нет
_______________________________ Если женщина ради мужчины готова на все - она его родила