Дочитала я "Я бачу вас цікавить пітьма" у п'ятницю, а в суботу по справах була на Почайній, випадково зайшла в ТЦ Городок, а там абсолютно випадково була книжкова виставка і я зустріла Ілларіона Павлюка це капець яке співпадіння ,я до сих пір не вірю, що це він
Яка приємна несподіванка))
Я зараз в пошуку, що читати, майже не читаю взагалі. Тільки купила трохи мотивуючої літератури.
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Shateno4ka,я трохи відійду від "Пітьми" і візьмуся за "Щось не так с Гелвінами", бо давненько чекає, але там все має бути не просто, тому треба налаштуватися
До "Гелвінів" я ще не дійшла Прослухала "Століття Якова" Володимира Лиса. Недарма зняли по ній серіал. Дійсно, книга ідеально пасує саме до цього (я не дивилась, якщо що). Конкретно мені була дуже цікава гілка про історичний розвиток - поляки-австрійці-совєти. Непогано, мою свідомість не перевернула, але такі книги теж мають бути Так, в чергу до "Гелвінів" в мене ще прямують "Тигролови" Багряного
читаю зараз Сару Джіо "Усі квіти Парижа". Спочатку думала, що то банальний любовний роман, але ні. Історія двох жінок - одна живе в сучасному Парижі, друга - в 1944 році в окупованому німцями Парижі. Досить цікавий сюжет
Вчера дочитала Тесс Ґеррітсен "Грішна" - насколько мне трудно далось начало этой книги, настолько же легко читалась вторая половина этой книги. И мне она показалась интереснее чем "Ассистент", но до "Хирурга" чуток не дотянула. Ну это лично моё мнение.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
Живуть люди поруч… У кожного — своя доля. І тільки смерть для всіх — єдина. Життя триває — в ньому є місце радості навіть у пекельні часи. І людина сподівається, планує, мріє... Але раптом це життя перериває ворожа ракета — мирне життя мирної людини далеко від лінії фронту. Життя маленької дівчинки, молодого хлопця, майбутньої — але, не судилося! — молодої мами, старого… Бабусі й онуки, батьки й діти, кішки й собаки — усі, хто мешкає в будинку, одномоментно перестають існувати… Це — без права на забуття. 36 квартир багатоповерхівки, яку зруйнувала російська ракета. 36 квартир у під’їзді, в який влучила ракета. 36 родин, і безліч нездійснених надій, загублених доль, страчених життів. 36 авторів розповідають про будинок, подібних до якого так багато в усій Україні. Це — Реквієм по всіх, кого торкнулася війна.
_______________________________ Не бери дурного в голову, а важкого — в руки
Последний раз редактировалось vik 23 июн 2025 21:04, всего редактировалось 1 раз.
Вчера дочитала Тесс Ґеррітсен "Грішна" - насколько мне трудно далось начало этой книги, настолько же легко читалась вторая половина этой книги. И мне она показалась интереснее чем "Ассистент", но до "Хирурга" чуток не дотянула. Ну это лично моё мнение.
О, Тесс мій фаворит. Я купила всю колекцію. Але зараз на 10 книзі поки. Навіть шкода дочитувати і "прощатися" з героями)
О, Тесс мій фаворит. Я купила всю колекцію. Але зараз на 10 книзі поки. Навіть шкода дочитувати і "прощатися" з героями)
А я вчера четвертую дочитала Сегодня надо будет заехать купить пятую, потому что я же сейчас где-то в 20.30 откладываю телефон и до утра его не беру, а перед сном надо что-то почитать.
_______________________________ Фея от ведьмы отличается только настроением)))
А я вчера четвертую дочитала Сегодня надо будет заехать купить пятую, потому что я же сейчас где-то в 20.30 откладываю телефон и до утра его не беру, а перед сном надо что-то почитать.
А я уже дочитала всю серию. Осталась только последняя изданная книга "Гости на лето" из новой серии
Но я для себя открыла еще одну интересную писательницу детективов Кара Хантер. Тоже издает КСД. Там уже 5 книг. А еще Шари Лапена (не знаю это женщина или мужчина), тоже интересные детективы.