Девочки предлагаю Вам купить Шоколадные подарочки Milka по цене склада Такие подарочки Вы можете подарить на День Святого Николая, Новый Год, Рождество
В магазине такие подарочки будут дороже на 30%. Ставка СП:0% Раздача:Металлургов-Космос-Шевчик Предоплаты нет
Девчонки почти все подарочки я держала в руках.Они намного ярче чем на картинках. Моя выгода: У моего мужа стоит план по продаже таких подарков в магазины
Пустотілі фігурки в наборі містять ниточки, завдяки чому вони перетворюються з шоколаднихфігур на справжні прикраси для новорічної ялинки Елегантне жерстяне відерце матиме безліч варіантів використання: воно стане справжньою прикрасою будь-якого інтер'єру, зберігатиме олівці на робочому столі або буде улюбленою іграшкою Оригінальний подарунок від торгової марки MILKA - це магнітна дощечка в формі корівки, яку зручно розміщувати, наприклад, на холодильник. За допомогою спеціального маркера на нй можна писати або малювати, потім легко це стирати і знов продовжувати писати й малювати Зручна косметичка для зберігання маленьких дрібничок, що виготовлена з цупкого та витривалого матеріалу.Ручка та застібка-змійка роблять подарунок дуже функціональним, а ліловий колір - стильним Яскравий записничок із зручною застібкою, що не залишить байдужим жодного. Чисті сторінки без ліній будуть зручними для малюнків, а розлініяні - для запису блискучих ідей Найулюбленіший подарунок від MIlka - чашка MIlka, що має нову зручну форму, яка так легко вміщується у руку та зігріває долоні теплом напою Термочашка допоможе зберегти напій гарячим якнайдовше, а зручний клапан на кришці не дає напою вилитись Весела шапка з ріжками стане не лише цікавою забавою, а й допоже зігрітися взимку Новинка цього сезону-набір який містить сучасний та дуже стильний силікований наручний годинник Величезна та м'яка подушка-корівка, з якою можна і гратися, і спати М'якесенький теплий плед допоможе зігрітися зимовими вечорами, а шоколад Мілка додасть ніжності
Девочки практичекси весь склад с подарками распродан. Остались некоторые позиции. Из-за отсутствия ассортимента скидка 15%(понизил склад)
От цены на картинке отнимаете 15%
Яскравий записничок із зручною застібкою, що не залишить байдужим жодного. Чисті сторінки без ліній будуть зручними для малюнків, а розлініяні - для запису блискучих ідей 10 штук Найулюбленіший подарунок від MIlka - чашка MIlka, що має нову зручну форму, яка так легко вміщується у руку та зігріває долоні теплом напою 4 штуки Весела шапка з ріжками стане не лише цікавою забавою, а й допоже зігрітися взимку 6 штук b]М'якесенький теплий плед допоможе зігрітися зимовими вечорами, а шоколад Мілка додасть ніжності[/b] 1штука 6 штук Зручна косметичка для зберігання маленьких дрібничок, що виготовлена з цупкого та витривалого матеріалу.Ручка та застібка-змійка роблять подарунок дуже функціональним, а ліловий колір - стильним 1штука 20 штук
Последний раз редактировалось Таня 17 дек 2011 17:25, всего редактировалось 8 раз(а).
Itsme,Они в продажу только начали поступать. В некоторых магазинах они есть уже сейчас 4arodeyka,Присоединяйтесь.Подарочки действительно прикольные Kolibry,Раздача каждое воскресенье будет
Itsme,Они в продажу только начали поступать. В некоторых магазинах они есть уже сейчас
Может кто-то из девочек видел цены в магазинах, выложите пожалуйста Таня, мне подарочки нравятся. Просто думаю, если разница в цене небольшая, чтоб никому голову не морочить, пойти в магазине купить
Цитата:
я видела вчера такие наборчики - цены от 65-75 так что я бы с удовольствием парочку возьму
Kolibry,Спасибо, что написала цены.А это цены с НДС уже? Разница конечно есть небольшая. Метро просто очень крупные закупкки делает, поэтому скидку имеет