Труна і мене повеселила. Ми ще з чоловіком сперечалися чи реально спати у ванній і вижити. Скільки людей так загинуло, через те, що випадково у ванній заснули
Я так зрозуміла, що то був якийсь токсин і Шибайголова не просто загострив інші почуття (це не робиться одразу після прокидання сліпим) а то була наче мутація. Як у павучка він же бачив як кажан (ха-ха він же Бетмен) через ультразвуки
-- 21 янв 2019, 12:51 --
Мені от ще цікаво - художники по костюмах коли-небуть самі носили шкіряні речі? Як в них можна ще й битися?
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Якщо фільми вже анонсовані в темі (на зараз їх чотири), то можно і не ховати, на ваш розсуд.
Рябинка писал(а):
появилось чувство настоящего взрослого кино
Тут згодна.
Рябинка писал(а):
Я только не совсем поняла, перед убийством показаны кадры где батя бухает по-черному, неужели такой спивающийся человек может быть непобедимым боксером?
Я чомусь зрозуміла, що він був усунений від виступів, тому ото став рекетиром і бухав. А потім заради сина покинув і повернувся в спорт. Але може я щось впустила.
Рябинка писал(а):
С розой тоже понравилась задумка, красиво, символично, срезанный цветок...
І я милувалася тими розами... хоч і сумний, але дуже красивий жест.
Рябинка писал(а):
Только я не поняла, когда его вернули в человека, он вернулся к жене в семью или нет?
Та ні, він же знову став Істотою. Це по-перше. А по-друге, вже знайшов іншу жіночку собі.
juliya.zuv писал(а):
демонический демон Виктор-Коул
Всі згадали цю роль.
juliya.zuv писал(а):
В обычной жизни мы не в кино живем, и очень много ситуаций, когда люди агрессивно настроены против людей с инвалидностью или с особыми потребностями. Все это от недостатка воспитания, информации и прочего.
Я теж у захваті від цього підтексту в фільмах. Мені здається, ці фільми вчать бути більш терпимими і помічати, і розуміти природу інших створінь.
juliya.zuv писал(а):
С любовной линией подкачали только.
Ооо... а я люблю цю історію. Там ще один треугольник буде потім. Його я люблю ще більше.
Кира писал(а):
Труна з водою
Дуже зручно
-- 21 янв 2019 12:43 --
Летучая_Мышь писал(а):
Nochenyka, то не Нью-Йорк, то Пекельна Кухня ж
Тю, йолкі, я була впевнена, що чула Нью-йорк. Пекельна кухня. Капець.
Летучая_Мышь писал(а):
Мені от ще цікаво - художники по костюмах коли-небуть самі носили шкіряні речі? Як в них можна ще й битися?
Ф4 я не считаю этот фильм Марвеловским, ибо как можно снять такой кошмар? сложилось впечатление, что кино снято для 10-леток с проблемами в интеллектуальном развитии, поэтому актеры поделились на пары и решили особо не заморачиваться демонстрируя свое мастерство. я конкретно о тянущемся мужике и Альбе... мати рідна все стандартно, не особо интересно (ни в моем возрасте, ни в 2005 году было ), единственное, что меня тронуло, это история каменного чувака поставлю этому фильму оценку "ну такое"
Ф4 - 2 в этот раз все стало интереснее, но теперь сценаристы, видимо, решили с финалом не заморачиваться... помню, я искренне верила, что жидкий терминатор серебряный серфер будет неожиданным, и он был - неожиданно разочаровующим... персонаж из серии "ты плохой? - да. - может не надо? - хорошо" издевается, негодяй более-менее открытый финал чуть приглушил мое недовольство, вдруг именно серфер спасет мир от Таноса и воскресит Баки
рада, что они перезапустили серию, долго думала, почему они не оставят две роли Крису, зато дадут две Киллмонгеру. а потом вышел фильм и все стало на свои места - такое д*рмо все скоро забудут, всем свойственно ошибаться
Сорвиголова Ф4 и Ф4-2 - плохое кино, Лена? это ты еще Сорвиголову не видела вот честно, бессмысленно и беспощадно... история о том, что жирнючий Бетмен до этого был Женщиной-кошкой, которая на кроссфит подсела. откровенно скучно, тупейшая бабенка... а камера депривации? он пытался ощутить себя Дедпулом? или все-таки жирнючим Бетменом и его установка сбылась? смотреть вообще никому не рекомендую
тоже перезапуск. правда, в сериале. что сказать? слава богу
Люди Икс это моя любовь в МСЮ самая потрясающая серия сразу скажу, я на стороне Эрика Леншерра. Иэн Маккеллен - для меня истинный Магнето (Майкл, прости ). я ему и сочувствую, и понимаю, и симпатизирую. естественно, методы у него весьма радикальные, но в любви и на войне все средства хороши. очень нравятся беседы профессора и Логана. до сих пор представляю шестилетнюю девочку с бантиком... и бакенбардами очень раздражает Роук. идиотка а фильм потрясающий #люблюнемогу чтобы вы понимали степень моей любви к икс-менам
да, это то, о чем вы подумали - видеокасета уже и не вспомню о количестве просмотров
Ну от тут я точно не пожалкувала, що ми дивимось с малим разом. Такий дитячий фільм. Такий казковий сюжет, де достатньо просто поговорити з Серфером і він відразу зміниться і навіть зможе врятувати людство(!). Це ж треба так лихо закрутити. І Дум цей. Ні, актор мені звісно подобається, але як можна було запросити злюку для того, щоб він допомогав? Ніхто не знає, що злюки ніколи не роблять щоьс для загального блага і тільки для свого власного. А весілля це. Ну взагалі сміхота. Я не вірю, що вони шість разів не могли організувати весілля нормально, ну блін. Весь час світу загрожує небезпека. Ну ок. Просто хтось боявся одружуватися. Стопудово От хіба що заради Джоні можна було дивитися. Такое) Я сюжетом взагалі незадоволена. І серфером цим незрозумілим. Такий могутній, а дав впіймати себе запросто. І ще розумник містер фантастик мене таки бісить. Требе було подивитися другу частину, щоб усвідомити остаточно. Ну занадто воно самовпевнене
Окрема подяка за спалений букет нареченої
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Вторая часть однозначно интересней и динамичней первой. Джонни как и в первой части лучший, но в этой части мне уже стала нравится Сьюзан И, кстати, тоже интересно у Рида все ли части тела растягиваются
• Було створено три типи кігтів Росомахи: пластикові, дерев'яні та сталеві. • Більшість ефектів, пов'язаних зі зміною кольору очей того чи іншого персонажа, було створено за допомогою контактних лінз. Ребекка Ромейн (Містик) могла носити лінзи не більше години, при цьому її зір погіршувався на 90%. В один зі знімальних днів, Тайлер Мейн (Шаблезубий) занадто довго не знімав лінзи, що призвело до тимчасової втрати зору. • Десять костюмів Росомахи були зроблені з товстої шкіри і полівінілхлориду. Всі вони прийшли в непридатність під час зйомок. • Х'ю Джекман пройшов курс спеціальних тренувань з рукопашного бою, для того щоб навчитися управлятися з кігтями Росомахи. • Джеймс Марсден (Циклоп) носив спеціальні туфлі на платформі, для того щоб бути вище ростом, ніж Х'ю Джекман (Росомаха). • Багато персонажів з всесвіту Людей Ікс з'явилися в даному фільмі в епізодичних ролях: наприклад, Кітті Прайд, Колос, Айсмен, Піро. • Коли Росомаха скаржиться на незручний костюм, Циклоп запитує його, чи вважав за краще він жовтий спандекс. У коміксах, за якими знятий фільм, Росомаха якраз одягнений в жовтий спандекс. • Після завершення зйомок, крісло професора Ксав'єра було продано на аукціоні адвокату Патріка Стюарта. • Фраза Росомахи: «А тебе як звуть, Колеса?» є імпровізацією Х'ю Джекмана. За сценарієм він повинен був сказати: «А тебе як звуть, Лисина?» • Ні Патрік Стюарт, ні Іен МакКеллен не вміють грати в шахи. • Особняк, що використовувався для школи Ксав'єра, також можна побачити в " Біллі Медісоні "(1995). • Під час розмови між Роуг і Боббі можна помітити, що у Айсмена йде пар з рота. Фанати коміксів помітили дану деталь і похвалили Брайана Сінгера за достовірність в зображенні персонажа. Однак насправді цей факт став простим збігом обставин, і ніколи навмисно не передбачався у фільмі. • Уважний глядач може помітити, що Х'ю Джекман знаходиться в різній фізичній формі в різних сценах фільму. Він був затверджений на роль Росомахи, після того, як зйомки вже йшли півтора місяця. Тому він продовжував інтенсивно тренуватися під час зйомок. • Патрік Стюарт був першим актором, затвердженим на роль мутанта. • У першому фільмі у Холлі Беррі Африканський акцент, проте в другому фільмі вона вирішила від нього відмовитися. • Сцена на вокзалі, де хлопчик посміхається, дивлячись на Циклопа, була відсутня в сценарії. Хлопчик був великим фанатом коміксів про Людей Ікс, і Циклоп був його улюбленим персонажем. Спочатку в даній сцені Циклоп повинен був дивитися на розклад поїздів. Однак, за словами Брайана Сінгера, хлопчик витріщався на Джеймса Марсдена, який зіграв Циклопа. Зрештою, під час одного з дублів Джеймс подивився на хлопчика і посміхнувся. Ця сцена так сподобалася Брайану, що він вирішив залишити її у фільмі.