Фантастична четвірка: Вторгнення Срібного серфера (2007) Как и первая часть ярко, динамично, зрелищно и с юмором. Не понравилась истерика Сьзен, но то такое, девочки такие девочки, зато к серферу именно она подход нашла. Серфер интересный персонаж. Но не такой уж отрицательный как Виктор .Так и не поняла, что в конце с Виктором случилось, он насовсем утонул или как?). Ждала окончания титров, тут уже не вставляют заманилово для следующих фильмов?)
Цей фільм я раніше не дивилась. І слава Богу! Воно нудне і незрозуміле. Я в шоці від головного героя, бо настільки дивний сюжет, настільки й виконання ролі так собі. Єдиний момент, що запам'ятовується - це оті троянди, що мафіозі кладе на тіла вбитих своїх ворогів. Щоправда, тут у мене була стійка асоціація з "мокрими бандитами" з фільму "Один вдома" і фразою копа, щось на кшталт "Як добре, що ви всі свої злочини позначали й відкривали крани". Так і тут зрештою троянда стала тим символом, що підказав, хто вбивця батька. Ну передбачувано. Героїня - дивна, бо спочатку на шибайголову накинулась, а потім пішла битися з тим придурком, що її вбив таки за її самовпевненість. Ще сміялись, коли Шибайголова такий собі знесилений впав в соборі, а вже через кілька хвилин стрибав по стінах, наче і не поранений. Окрема історія з сюжетною лінією, де він адвокат. Сподобався епізод з шунтом у серці копа. І така "безвідповідальність" юриста, що тільки на свій слух сподівається і не враховує прогрес) В цілому фільм вийшов нудний і затягнутий, цілком зрозуміло, чому не стали розвивати цю лінію. Хоча сольник про Електру мені сподобався. Але це окремим відгуком.
-- 28 янв 2019 22:31 --
Lyosya писал(а):
Кстати,я так давно смотрела людей х,что даже не помнила момента о том,что когти Рассамахи встроены,типа,мутант он только потому,что умеет самозаживлять раны
Не зрозуміла фразу. У нього ж свої кігті були і це теж його властивість як мутанта
Люди Х
Ох, я таки полюбила цих дивних створінь. Перша частина спочатку не надихала, бісили всі по черзі від приторно ідеального професора до Магнето, що теж по суті говорив розумні речі. І Росомаха бісив, бо поводився як дурашка. А потім все якось стало на свої місяця і пішло-поїхало, навіть згадалось, що бачила цей фільм спочатку його кіножиття, бо дуже добре пам'ятала сцену в Церебро, де професору наказують вбити мутантів. Потім і інші моменти пригадались. Мене особисто заворожує Містік, можливо тому, що я пішла далі й вже знаю трошки її історії. Але загалом, ми після першої частини з малим дуже довго обговорювали яку б хотіли суперсилу чи то який дар. Навіть зараз, коли подивились все, ми не визначились остаточно, бо хочеться всього) Точно не хочеться вміння жаби тільки. Чому б воно так?
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира, то ж далі розказують, про кігті, а в цьому фільмі кажуть лише про те, що адамантієвий скелет був вшитий в його тіло, а не з ним від початку. Тому вирішили, що тільки регенерація. Що за спойлери мені тут? І сцена с Церебро то з другого фільму. Все змішалось в домі Облонських.
Перше, що я хочу сказати - дивитись всім! Давно я так не сміялася. До речі, цей фільм дещо кращий за Шибайголову. Не така відверта дичина. Але теж дичина.
По-перше, я все розумію, супергеройський фільм... Але навіщо стільки магії? Мало того, що вона воскресла, так вона ще майбутнє бачить, літає, оживляє... Чаклунка, блін. І ті, що проти неї, нічим не кращі. В одного 3D татуювання (або 300D, мабуть), з іншого пулі сипляться, тітка має смертельний цілунок... Вони мутанти? Я загуглила, не знайшла таких, може так шукала. Демони. Фантастика фантастикою, але це вже казочка якась.
По-друге, чому Електра така страшна? Ну реально. Цей її живіт, наче вона на якомусь місяці... І зелені комп"ютерні очі. Тримайте мене семеро.
По-третє, чому вона не повернулась до Аффлека? Нічого не розумію. Таке кохання було.
По-четверте, сюжет дивний і незрозумілий. Щоб Електра стала добрішою - їй доручили вбити дівчинку. Орден руки шукав дівчинку, щоб забрати її собі, знайшов, вбив. Л - означає логіку. Оті всі бійки тупезні в слоу-мо і не симетричне підкидування саїв - було ну... дууууже дратівливе, але моя улюблена сцена, коли ганчірки літали, наче оті привиди, по хаті. Вони зачаровані чи шо? Вони коли-небудь впадуть? Що коїться?
Коротше, це було щось.
-- 28 янв 2019 23:54 --
Кира, поправляйся! І я трішки прихворіла, вибігла після бані на -15.
Летучая_Мышь, дякую. Думаю, вам би з чоловіком сподобалось, він би точно не заснув. Питаю в свого: ну що ти думаєш про оце все? Він: що я думаю? Ахінея, от що я думаю!
Оце після твого відгуку думаю писати Електру чи не треба, бо то таки суцільний ржач. Для 9 річної дитини зайшло аж з відкритим ротом. А ми дуже прискіпливі і мудрі дорослі не розуміємо логіки
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Кира, нехай Влад розкаже, що саме його вразило. Мабуть, як мужика з дробовика гасили - нічого, сай встромила - зламався, а дерево прибило насмерть. Це і мене вразило. Проти природи не попреш. Хоча... ти знаєш, я от зараз подумала... Багато що в фільмі сприймаєш не цікавим, бо бачив вже сто разів. Але, наприклад, оцей прикол, з прораховуванням майбутнього - звідки хто вийде і що станеться - я бачила в Шерлок Холмс, що з Робертом Дауні, в Праведник, що з Дензелом Вашингтоном, в Пророк, з Ніколасом Кейджем... І всі ці фільми були пізніше. А от хто родоначальник!
Вже хто зна яка година, тож багато не писатиму. Фільм пройшов під гаслом: у всі дірки. Не заздрю професору Ксавьє, таким могутнім бути не просто, всі тебе хочуть. Ледве не порішив мутантів, потім людей ледве не знищив. Отакі от забавки в дідуся.
Люди вкотре зображені агресивними, жорстокими і тупоголовими, це зрозуміло. Їх зневага і ненависть іраціональнні і заслуговують лише співчуття. Дуже шкода, що Магнето і Професор тільки зібравшись до купи - знову пішли порізно. Магнето ще й прихопив собі мого Піро, не менш божевільного, ніж вони з Містік. Містік в людському вигляді така пана... я просто милувалася. Ще раз відмітила для себе - які ж в неї корисні здібності, куди хочеш пролізе. І вилізе також, як у випадку з прибиральником. Мабуть, якби я побачила себе отак в коридорі - я б обісралася.
Мутантів я обожнюю. От просто всіх. Професор Логан знову як світ сонця, неймовірний, тепер демонструє не тільки свій нюх, але й слух. Крига, він же Айсмен, і Роуг - просто чарівна пара, такі зворушливі. Хіба що... Тепер я ще і про них буду думати - як вони планують сексом займатись. Мабуть, то буде перший і останній раз в житті Айсмена. Я у захваті, як Джин розкриває в собі силу фенікса, неймовірно потужна. А їх оті всі любовні перепетії... Я вірю в їх кохання зі Скотом. У мене серце обірвалося, коли він намагався її врятувати, коли вона рятувала його... Сподобався Колос, в цьому фільмі він просто симпотний і дужий юнак (ловіть спойлер - в фільмах про Дедпула він перетвориться на дибіла) . Ну і, звісно, Курт. Чарівне створіння. Таке цілковите добро. Дуже подобається, що автори зробили його віруючим, як ніби такий натяк - що перед Богом ми всі рівні, не дивлячись на зовнішність, колір шкіри, або якісь особливості нашого організму. А ще я просто обожнюю псалом 22, який він читає у літаку - "Господь то мій Пастир, тому в недостатку не буду…" Написала б про це окремо слів сто, але не буду.
Цього разу я не знайшла Стена Лі. Він там був? До речі, в Електрі теж не з"явився.
І кілька улюблених жартів на останок.
Цитата:
- Ти не радий, що я вдома? Заправ мотоцикл. - Сам заправ.
Цитата:
- Логан, я намагаюся не зважати на твої сигари, але якщо ти і надалі випробовуватимеш моє терпіння, то проведеш решту життя вважаючи себе шестирічною дівчинкою.
• Накладення гриму для Алана Каммінга (Нічний змій) для сцен в церкві займало близько 10 годин. • Кігті Юріко кріпилися на нігті Келлі Ху. Тому їй довелося трохи відростити нігті, для того щоб їх закріпити. • Для ролі в даному фільмі Х'ю Джекман набрав 20 фунтів (9 кілограмів) м'язової маси. • Накладення гриму Ребекки Ромейн (Містик) займало близько 5 годин. • Більшість акторів в сцені в музеї були мімами, для яких не становило труднощів не рухатися протягом деякого часу. Також міми були використані у фінальній сцені в Овальному кабінеті. • На відміну від першого фільму Ребекка Ромейн не носила контактні лінзи, і ефекти зміни кольору її очей на цей раз були створені на комп'ютері. • Знімальний майданчик для бази Страйкера був настільки великий, що знімальна група пересувалася по ньому на велосипедах. Це був найбільший знімальний майданчик у Північній Америці. • Було написано 27 чорнових версій сценарію. • Декорація Овального кабінету була настільки детальною, що її будівництво зайняло 2 місяці. • За словами Брайана Сінгера, в основі сценарію фільму лежить графічна новела «God Loves, Man Kills». • Особняк, використаний для школи, також можна побачити в серіалі «Таємниці Смолвіля» (2001). • Більшість кадрів, де ми бачимо зовнішній вигляд особняка Ксав'єра, були запозичені з першого фільму, тому що на їх зйомку не вистачило бюджету. • Різниця у віці між Брюсом Девісоном (сенатор Келлі) і Брайаном Коксом (Вільям Страйкер) становить 27 днів, однак Страйкер каже, що Келлі молодше його, щонайменше, на 20 років. • Музика, що грає в початковій сцені фільму — "Dies Irae" з реквієму Моцарта. • Заключний монолог Джин Грей слово в слово повторює вступний монолог Професора Ікс в фільмі «Люди Ікс» (2000). • Зйомки сцени бійки між Росомахою та Юріко тривали 3 тижні. • Келлі Ху вимовляє лише одну фразу по ходу дії фільму. • Спочатку Джин Грей повинна була осліпнути на певний час після возз'єднання з Циклопом. Саме так і були зняті сцени, проте пізніше було вирішено відмовитися від цієї ідеї. • Незадовго до замаху на президента, на початку фільму можна помітити портрети президентів США, які були вбиті — Авраам Лінкольн, Джон Ф. Кеннеді і Уільям Маккінлі. • Коли Піро знищує поліцейські машини, був використаний вереск свині як один з елементів в звуковому міксі для створення ефекту вибуху. • Іен МакКеллен спеціально попросив сценаристів переписати сцену, в якій Боббі зізнається своїм батькам, що він мутант, таким чином, щоб вона стала схожа на сцену, де він говорить, що він гей. • Крижана стіна, що розділяє Росомаху і Страйкера, під час «першої» зустрічі насправді була зроблена з льоду. Її вага склала 3500 фунтів (1587 кілограмів).