хтось ссылку в теме красивые мужчины кидал, наверное Алина, и там гифка где он на дорожке вручения оскар в костюме часы поправляет. я так залипла... раз 30 глянула. ну такой он....даже слова не найти
-- 07 мар 2019 20:52 --
Nochenyka, не ну а что? мир высоких технологий. пусть приедет на пару дней ну или тебя вызовет как супер фанатку на пару дней. да, к его внешности твои ноги и волосы - вообще... был бы идеальный организм
Насправді, я колись вже сідала писати, не про дітей, правда Так і не дописала, так і не відправила. Сьогодні настрій хороший, викладу дуже особисту цитату з нього
Скрытый текст. Нужно быть зарегистрированным и иметь 1000 сообщений(я)(е).
слово навіжена - одно из самых красивых и емких в языке. например как блакить, сопілка, далечінь... всех неравнодушных марвелушечек с Праздником 8 Марта!
Она растопила мне сердце, таки к концу фильма просто кайф именно от КМ то ли я старее, то ли ранимее, то ли фильм такой. а возможно просто тоска за мстителями Не люблю лица с квадратным низом, вот у нее такое, это постоянно отвлекает. Как они омолодили Фьюри? Камео просто невероятное было, эта улыбка всему миру Марвел Ее основная сила не энергия, а способность всегда подниматься и идти Джуд конечно прекрасен, но в этом фильме, в этом мире он какой-то чужак. Почему не взяли кого-то другого на эту роль( Хочу отметить Талоса. Мне он очень очень понравился, такие добрые глаза... что невозможно не заметить их. мне не понравилось что большая часть воспоминаний о полетах, детстве (поражения), о доке. А родители где? или я что-то пропустила? Вы все в восторге от кота, кот как кот. В КМ не заметила той особой изюминки от которой фанаты смотрят много раз ЖЧ, КА, Тора ... и даже Зеленого. В этом фильме самые крутые были Фьюри и Талос. ...и все кто после титров) Много бы еще написала, но зачем .
• Про зйомки сиквела було оголошено за 3 дні до релізу першої частини "Дедпула". Райан Рейнольдс підписав контракт на зйомки в сіквелі 6 квітня 2016 року. • Режисер фільму "Дедпул" (2016) Тім Міллер відмовився знімати продовження через творчі розбіжності з Райаном Рейнолдсом. Слідом за Тімом Міллером проект покинув Джанкі Екс-ел, нідерландський музикант і композитор, автор музики до фільму «Дедпул» (2016). • Роб Лайфелд, автор оригінального коміксу, хотів бачити Рассела Кроу в ролі Кейбла. • Персонаж Доміно (Зазі Бітц) у фільмі інтерпретована сценаристами темношкірою дівчиною з вітіліго: порушенням пігментації, що виражається в зникненні пігменту меланіну на окремих ділянках шкіри, як у Майкла Джексона і Вінні Харлоу. У коміксах Доміно представлена з синьою шкірою і темною плямою на лівому оці. • Коти, зображені на футболці Дедпула, належать Тейлор Свіфт. Творцям картини знадобився дозвіл співачки на використання фотографій вихованців. • У фільмі в невеликому камео з'являється Метт Деймон. Рейнольдс зустрівся з ним на вечірці, де розповів про монолог з туалетним папером. Деймону настільки сподобалася сцена, що він моментально погодився взяти участь у зйомках. • Twitter-аккаунт Пітера здебільшого вів сам Рейнольдс. • На початку фільму Дедпул збирається напасти на китайських мафіозі і спостерігає за ними з сусіднього даху. За його спиною видніється вивіска, на якій по-китайськи написано «басейн з мерцями» (Pool of dead) — фактично ім'я головного героя. • Сцена, де Дедпул тікає від натовпу розлючених бандитів, натхненна схожою сценою з початку фільму "Індіана Джонс: У пошуках втраченого ковчега". Там герой Харрісона Форда тікав від аборигенів, закликаючи пілота заводити літак. • Камео Людей Ікс знімали на майданчику «Темного Фенікса» без участі знімальної групи «Дедпула 2». • Литч спеціально відзняв фальшиві сцени з членами «Загону Ікс», щоб вставити їх в трейлер. • Литч хотів, щоб під час бунту у в'язниці для мутантів постійно відключалися глушники суперздібностей. Режисер хотів показати різні сили мутантів, але в кінцевому підсумку від ідеї довелося відмовитися через дорожнечу. • Літч і Рейнольдс бачили в ролі Кейбла Бреда Пітта. У підсумку роль дісталася Джошу Броліну, а Пітт, якому дуже сподобався світ «Дедпула», зіграв у фільмі Ванішера. Актор отримав за камео чашку кави. • "Найдовша сцена смерті " спочатку була ще довшою. • Коли Дедпул помирає, творці додають в саундтрек фрагменти музики з фіналу "Логана" , зі сцени зі смертю Росомахи. • Пісня Селін Діон в титрах з'явилася завдяки режисерові Девіду Литчу. Він намагався придумати, як зробити паузу між смертю Ванесси (Морена Баккарін) і початком основної сюжетної лінії. Титри, виконані в дусі фільмів про Джеймса Бонда, дали глядачеві необхідний перепочинок.
Вчора ходили дивитися капітана Марвел. Сьогодні Владислав сидить і таємничим голосом питається у кішки чи зможе вона проковтнути наших ворогів, якщо раптом прибульці нападуть на нашу квартиру. Кішка дивиться квадратними очима і не розуміє про що мова. Висновок Влада - "Як же тобі Кася далеко до Гусі! Навіть якщо тебе підстригти і перефарбувати у рудий. Чому ж мені з кицькою так не пощастило? Могла б хоч трохи бути героєм! Хоча краще ним буду я!"
Відгук напишу згодом. Сьогодні напевно
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко