Новый канал просто радует) Сегодня Стражи, обе части. Это так мило - смотреть как в начале второй крошка Грут танцует и вместе с ним мой фанат скачет) Стражи так люблю, столько раз их смотрели уже... Все они такие хорошие и чудесные. И актеров выбрали идеально
Новый канал просто радует) Сегодня Стражи, обе части. Это так мило - смотреть как в начале второй крошка Грут танцует и вместе с ним мой фанат скачет) Стражи так люблю, столько раз их смотрели уже... Все они такие хорошие и чудесные. И актеров выбрали идеально
И мы вчера с сыном смотрели до полуночи, обожаю стражей, одна только музыка чего стоит + бесконечные шуточки и стеб
А у мене питання до тих, хто дивився нового павучка, мульт. Я так розумію, його хтось під наркотиками знімав? Скачала, а він весь пливе, якість, ніби 3D, двоїться... Зайшла в обговорення на сайті скачування, а там пишуть, що то мульт такий, а не я погану версію скачала. Ну мене вистачило хвилин на 15. Мульт сучасний і прикольний, але кров з очей. Як ви його дивились?
Летучая_Мышь, По-перше, в параметрах цього не було вказано. По-друге, кажу ж, в коментах питали, автор відповідав, що це специфіка мульта. Або автор дибіл, або я. Але дивитись неможливо.