P.s. З телефону не дуже зручно писати переклад (та і ніколи ), але тут просто. З озвучкою навіть не шукатиму, в оригіналі це просто космос. Від пантерового "this is not place to die" мені аж боляче стало.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Tashika, після Воїтеля Валькірія з Тора 3, а після Грута Оса
Tashika, я тепер теж думаю сходити і на оригінал також, в кіно. Наша озвучка класна, але в оригіналі такі глибокі інтонації... не дарма ж у акторів такі гонорари
Tashika, я тепер теж думаю сходити і на оригінал також, в кіно. Наша озвучка класна, але в оригіналі такі глибокі інтонації... не дарма ж у акторів такі гонорари
Да, я тоже думаю, надо сходить, только сначала посмотреть в переводе, чтоб заполнить пробелы языковые Мне просто кажется перевод и оригинальный текст - это будет небо и земля по эмоциям.) Иногда смотришь оригинальные отрывки и они такие.. до мурашек
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...
Tashika, так, прогалин ще багацько, у мене Я так старі фільми Марвел дивлюсь, коли вже знаєш зміст розмов, то можна концентруватися на іншому. З титрами англійськими взагалі ідеально йде. Ех... У Еванса такий голос дивовижний...
Tashika, я вже, мабуть, мільйон цих інтерв'ю передивилась. Люблю англійців, у них англійська красивенна. Хоча я більше розумію американців. Хемсворт це моє золото, зі своїм акцентом мені мозок просто розриває.
Mashali, нажаль в кінотеатрі ні (( у нас зараз Капітан Марвел йде мовою оригіналу. Подивилась озвучку - in English (without subtitles). З субтитрами тільки вже в інтернеті качати Тому підтягуємо англійську до квітня