bratulka, та в мене навіть чоловік в нього закоханий. Каже: не красунчик, але такий привабливий. Не можу погодитись з ним у повному обсязі, але привабливий - це точно.
Не могу так долго ждать, смотрю 8 фильм Лучшая цитата 7 ГО: можно забрать у меня дом, все мои примочки и игрушки, но одного отнять нельзя, Я-____(кто продолжит?
_______________________________ Смотрите на жизнь веселей: наступив на грабли, наслаждайтесь фейерверком.
Перше, що я хочу сказати - цей фільм слабший за перший. Ну для мене. Тема помсти доволі проста, а злодії чомусь невиразні, особливо Хаммер, то взагалі якийсь лох. Хоч я і реготала з нього, як ненормальна. "Це не схоже на шолом. Як ти одіниш його на голову?" "Я зву її стерво!". Чувак на мільйон. Міккі схожий на росіянина як свиня на коня. Бо і рожа в нього чисто американська. І все інше не російське. Ще я не розумію, нащо так перебільшувати? Оці всі золоті куполи, горілка, якась убога хата на початку... Ніби в Росії самі тільки бандити і алкаші злиденні. До речі, якщо дивитись оригінал, то деякі фрази Міккі реально промовляє російською і це так смішно. Була дуже рада бачити Хеппі, обожнюю цього чувака. Як він фігачив Ванко машиною на початку фільму: "Здохни! Здохни!". Справжній помічник. До речі, ЗЛ у той момент був доволі нікчемний, хоч я і не вважаю його людиною-костюмом, але виглядало так собі. Ще ця Романова з претензією на сексуальність, навіть бюстгальтер показала, для більшого ефекту. Тоні як завжди крутий, зухвалий, геніальний. Боже, як він створював свій елемент новий. Перетворив залишки дому в руїни. До речі, як символічно, що саме щит Кепа запустив всю систему. )) Ну куди він без нього)) Ванко сказав дуже класні слова, я виділила їх для себе як головне: Якщо скалічити бога – люди перестають вірити. А якщо додати кров у воду - з"являться акули. Така безжальна правда, з якою важко сперечатися. Вона про всіх людей. Але у супер-героя і зовсім немає права на помилки... Людям необхідно диво і абсолютна величина. Той, хто не готовий утримувати свій статус - повиннен йти. Другого шансу не буде. Хоча... У Всесвіті КВМ ще будуть другі шанси. Інша справа, чи повертається віра людей?
Нагадую, що від сьогодні у кінотеатрах стартує ВЕНОМ! Він так само має відношення до нашої Marvel-family, тому рекомендую до перегляду.
Тему я створю наступного тижня, але ви можете писати свої відгуки вже зараз, якщо кортить. Але! Увага! Величезне прохання ховати відгуки під спойлер! Фільм новий і багато хто буде дивитись його пізніше, в інтернеті, не будемо псувати їм перегляд. Дякую!
«Официально завершил съемки в Мстителях 4. Это был эмоциональный день, мягко говоря. Играть эту роль на протяжении 8 лет было честью для меня. Тем, кто перед камерой, за камерой и зрителям, спасибо за воспоминания! Вечно благодарен»
Nochenyka,отзыв из инета: Что-то мне подсказывает, что он никуда не уходит, что это такой трюк, чтоб все поверили, ведь по сюжету Кэп как бы умирает для всех, застревает во времени и пространстве, но в комиксах возвращение Кэпа - как само собой разумеющееся. И, через несколько лет, когда все уже попрощались с ним, Кэп снова триумфально появится в Мстителях. Где-то такое уже было. Сработало)
-- 05 окт 2018 21:50 --
Как это было
-- 05 окт 2018 21:55 --
Он тут на Фреди Меркьюри похож [youtube]https://youtu.be/DqM0HYBIdYY[/youtube]
-- 05 окт 2018 22:04 --
Посмотрела Веном, толи я пресытилась Марвел последним временем, то ли фильм не дотягивает. Драк, эффектов, битых машин там хватало, но сказка сказкой. Харди после брутального Табу как то аляповато смотрелся. Порадовала постельная сцена, по целовались...и уже в пижамках спят Вобщем не оправдал ожиданий
_______________________________ Смотрите на жизнь веселей: наступив на грабли, наслаждайтесь фейерверком.
linova, я теж сподіваюся, що це такий трюк, бо у Марвел не прийнято спойлерити, а він це вже кілька разів казав в інтерв'ю, але у Кріса стільки нових проектів зараз, що схоже на правду.
Перший костюм це щось
Чула вже кілька відгуків, теж не хвалять Веном. Сподіваюся, моя любов до Харді врятує фільм.
Nochenyka,если НЕ воспринимать Венома как врага Человека-паука и вообще не знать историю Венома в комиксах, то нормальный фильм. Харди всех спасет (я имею ввиду не сюжет фильма, а боссов Сони)
-- 06 окт 2018 17:55 --
мне не нравится шапка Кэпа и ото, что на подбородке - ну такое несуразное нечто хотя брутальный закос под бороду Тора в крайней части мне тоже не особо нравится - постарел как-то сразу
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
bratulka, мені фільм сьогодні сказав - "не шедевр, но фильм годный". У нас з ним однакові смаки, отже я поки не вірю, що все плохо. Інакше мене жаба задушить (в київському IMAX квитки по 190 грн).
Мій улюблений його костюм - це на картинці 5-ий. Він в ньому в другій частині, здається, своєї трилогії. Розкішний. Як сказав Еванс - "морський"
Nochenyka,ну вот так примерно и есть. его надо просто отдельно,вне КВМ, воспринимать и абсолютно вне уже существующей и снятой истории Венома этот Веном вообще другой и мне он нравится больше, чем тот что был в Человеке-пауке Харди честно на себе тянет весь фильм, вот девка откровенно бесит - по сравнению с игрой Харди никакая мне фильм понравился
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.