ні-ні, я заглядаю постійно, але в мене на роботі зараз весь день пробігають олені та тюлені, щось писати на форумі майже не дають, а до дому з йоги прийшла - і вмерла до ранку, якийсь день сурка...
Сьогодні був прикол... Десь за тиждень до прем'єри мій кінотеатр зазвичай анонсує допрем'єрний показ, можливість побачити очікуваний фільм на день раніше... Я дуже чекала Месників, хоча вже куплені квитки на 25е... Сьогодні виклади інформацію... Але замість одного фільму, два (з Війною нескінченності). Типу такий марафон. А тобто: вдвічі дорожче (звичайне 3D чомусь ні, а IMAX один білет 450 грн), вдвічі довше (майже 6 годин), якщо йти після роботи - додому можна не вертатись Коротше, сволота... І якщо грошей мені на Кепа не шкода, то до ночі там гулятися не хочеться. Не піду. Дочекаюсь вже свій сеанс.
Чем больше я трейлеров и промороликов смотрю, тем тяжелее мне ждать. И еще. Вот Танос... он же не злодей в классическом понимании. Он из тех идейных идиотов, которые делают все из лучших побуждений. И смотря на то, что происходит на нашей планете, мне начинает казаться, что не так уж он и не прав. Да, больно и радикально, зато эффективно. Так что даже не знаю, на чьей стороне я буду во время просмотра фильма
Ладно, шучу, знаю))) Но все равно, Танос в чем-то прав
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!