Хотя Ауди же выпустили новую машину Кстати не понятен мне такой хаос. Половина ж исчезла, а не все. Ну исчезло пол-правительства - в нашей стране это бы точно никак не отразилось на работоспособности парламента. А там прям все развалилось
Мне как раз больше хаос понятен - все в шоке, нужно налаживать работу производств, электростанций и тд. А люди, скорее всего, мародёрством промышляют, запасы накапливают тк произошло все внезапно и фиг его знает какой ещё Танос прилетит. Что-то нужно есть, пить, надевать на себя... слишком быстро пришли в себя люди (что даже новую Ауди выпустили )
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Стосовно Таноса я довго думала і нічого розумнішого не прийшло на думку, ніж те, що Пімову частинку якимось чином всандалили в корабель (в фільмах про Мураху вони ж зменшували машини тощо), і тому вони телепортувалися всім кодлом. А частинку стягнули у Небули. Правда тоді питання, як сама Небула повернулась. У них же по одній на рило було. Може Наташину якось вдалося використати. До речі, після другого перегляду, коли вже трішки емоції вчухли, краще розумієш деякі речі. Подорожі ці довбані, наприклад. Тепер я впевнена, що в одній з реальностей Локі залишився живий. А в ще одній Стів прожив спокійне життя з Пеггі, аж до її смерті. Ще в одній Вартові так і не зібрались, виходить. І так далі, і так далі... У Марвел такий простір для вигадок тепер. Можливо Павучок буде в іншій реальності як раз.
Летучая_Мышь,интересно сколько именно Ауди оплатили за такую рекламу в самом ожидаемом фильме десятилетия? Хотя Тони все время ездил на Ауди, но все же - все же Ауди потратились И АХЕ тоже упомянули
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Были на Мстителях последних в кино. Особенно понравилось каким Тора сделали - моралистично, ничто так не заставляет задуматься о способе жизни! Зал вообще битком был, в конце аплодировали даже. Это показалось странным ибо живых актеров ведь не было.
Тор конечно "красавчик" ржала весь фильм с него. Концовка меня очень убила я ожидала другого, однозначно. А еще мы ждали что в самом конце будет как обычно вставка (типа продолжение), но к сожалению ее не было даже девушка (которая очки раздавала) предупредила на выходе "не ждите ничего не будет" А так фильм понравился
Alenka_1884, ну для мене "щось" таки було після титрів))
Це звук молотом о ковадло, відсилка до створення першого костюму Залізної людини. І я була їй рада. Мені так подобаються оці дівчата і хлопці, які вирішують за глядачів, суттєві у титрах речі або ні.
Стосовно Таноса я довго думала і нічого розумнішого не прийшло на думку, ніж те, що Пімову частинку якимось чином всандалили в корабель (в фільмах про Мураху вони ж зменшували машини тощо), і тому вони телепортувалися всім кодлом. А частинку стягнули у Небули. Правда тоді питання, як сама Небула повернулась. У них же по одній на рило було. Може Наташину якось вдалося використати. До речі, після другого перегляду, коли вже трішки емоції вчухли, краще розумієш деякі речі. Подорожі ці довбані, наприклад. Тепер я впевнена, що в одній з реальностей Локі залишився живий. А в ще одній Стів прожив спокійне життя з Пеггі, аж до її смерті. Ще в одній Вартові так і не зібрались, виходить. І так далі, і так далі... У Марвел такий простір для вигадок тепер. Можливо Павучок буде в іншій реальності як раз.
В мене тут ще закралось питання: як вони час визначили, так як машина була створена в майбутньому? я так зрозуміла що перехідним пристроем був годиннік, а він був у Небули один
Nochenyka, може. Але я не придала тому звукові значення а у нашому кінотеатрі ще й при ввімкненні світла заграла музика з Гаррі Поттера, то те биття так плавно перейшло, що я не одразу і зрозуміла, що «все»
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)