Ну так вот, если Кэп вернулся в прошлое и оказался в другой реальности, то какого фига, старый Кэп оказался в нашей реальности? Вот тут нестыковка этой теории
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Чому? Я ж кажу, він повернувся. Тобто спочатку було так, що в одній реальності було два, а в одній жодного. А потім, коли він там вже пожив, постарів і, скоріш за все, Пеггі померла, він повернувся в нашу. І знову відновив баланс Кепів. Там один (так і лежить, як ескімо), тут один - правда вже дідусь. Єдине, що мені не зрозуміло, чому він з'явився на лавці, а не там, де його Халк поставив.
я думаю, що Кеп живе в одній реальності. Тій, що наша типу. А в іншій він продовжує геройствувати, бо машини часу не треба, Танос же не прийшов ))
Взагалі те, що це мультивсесвіт говорить новий мульт про Павучка. Той, що крізь всесвіти. Але я не люблю цю тему. То можна скільки завгодно вбивати персонажа, витягувати його з іншої реальності і все доречі така штука є в ДСшному Флеші. В серіалі
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
А я хотіла мультивсесвіт. Його важко збагнути, але прикольно ж. Цікаво, чи будуть ще використовувати машину часу в майбутніх фільмах. Сподіваюсь, що ні.
Я ж кажу, він повернувся. Тобто спочатку було так, що в одній реальності було два, а в одній жодного. А потім, коли він там вже пожив, постарів і, скоріш за все, Пеггі померла, він повернувся в нашу.
Неплохой вариант Скорей всего ему дали ограниченный запас частичек Пима, ну там сколько нужно, чтобы вернуть камни, вернуться после этого и может еще про запас немного))) И в момент, когда Пегги умерла, он вернулся в свою реальность. Хотя непонятно, зачем? Там же у него была скорей всего слаженная жизнь, друзья, работа. А тут... ну я бы сильно удивилась, если бы мой друг-красавчик вдруг оказался древним стариком, и наверное, испытывала бы чувство жалости что-ли
Про Кэпа, Баки и Сэма
И я все равно не пойму, почему Баки оказал Сэму на Кэпа и сказал подойти. Почему ни сам Баки? Ни Халк, который вообще из этой картинки как-то выпал? Понятно, что Кэпу нужно было передарить щит, но можно было это обыграть немного по-другому.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
4 страницы пока я батрачила на даче Когда ты фанат Марвел и ребенок твой туда же, то вместо того, чтобы спокойно посеить какие-небудь чернобрывцы, ты с ребенком рисуешь на земле щит Капитана Америки и думаешь в какие бы низкорослые цветы красного, белого и синего цвета тебе посадить в эту клумбу и я нашла такие цветы про комментарии вредных родственников я не буду говорить - то темные люди
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Там один (так і лежить, як ескімо), тут один - правда вже дідусь. Єдине, що мені не зрозуміло, чому він з'явився на лавці, а не там, де його Халк поставив.
Я так зрозуміла, що він не повертався з частинками піма, а просто дожив до цього дня і прийшов в потрібний момент. Але ж скільки йому тоді років? Зрозуміло, що він сильний і з суперздібностями, але не виглядає як зовсім старий дідуган. Якщо він дожив і прийшов в той день, то все в його реальності мало статися так, щоб отам стояла машина з Халком й Бакі і шоб вони чекали повернення Америки. Тоді якщо він прожив звичайне життя, як це може бути? Це ж все після битви з Таносом ( не без участі Америки) Мій мозок вибухнув від часових невідповідностей, роздвоєнь Кепа і зміни реальностей
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Та ні, мені варіант з "дожив" не подобається. Халк казав, що минуле не змінити. Тоді як він жив з Пеггі, з її чоловіком і дітьми, а потім ще мутив з її племінницею, дідусем з Таносом бився... Це якась маячня виходить.
Сегодня смотрела обзор в котором комментировали ответы братьев Руссо по фильму и говорят они подтвердили, что Кэп прожил жизнь а альтернативной реальности, а потом вернулся в свою, когда Пегги не стало, и принес из той реальности новый щит.
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...