Когда ЖЧ щелкнул пальцами и умер, перчатка все равно ж осталась у Мстителей. Почему они не попробовали с ее помощью вернуть остальных погибших (Тони, Виджена, Наташу и т.д.)?
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Виджен умер не от щелчка, его Танос убил, Наташа отдала жизнь за камень, возврата нет, Тони тоже погиб не от щелчка...Они вернули только тех, кто исчез, а не погиб
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Minutka, вже два тижні минуло, мабуть, можна спойлерити
Думаю, перчатка так не працює просто... Вона ж не бажання виконує)) І не змінює минуле. Люди за допомогою неї або зникають (не помирають, а саме зникають), або з'являються (не воскресають, як Ісус). Все. Халк казав, що коли клацав, то теж намагався повернути Нат, але не зміг. Смерть це смерть. Це вже якесь інше відомство)) Он Хела в Рагнароку воскрешала, це до неї)) Якби все було так просто, вони б клацали тиждень ще - повернули мені П'єтро, всіх загиблих від рук ЗС, наприклад, батьків Старка, або Кіллмонгера чи батька ЧП... У фільмі говорилось, що минуле не відвернути. Те, що відбулося своїм якимось плином. А оці всі фокуси зі зникненням чи появою - мабуть можна.
фіг поймьош, а 100000 це і їжаку зрозуміло, що дофіга
А вы читали такое?
Что на самом деле значила милая фраза Тони Старка в конце «Мстителей: Финал»? Вот и ответ!
Цитата:
Непонятно, как пользователь твиттера под ником Ash до этого догадался, но он решил сложить хронометраж всех существующих фильмов киновслеленной Marvel. В результате получилось 3000 минут. Правда, есть одно «но»: в числе картин оказался «Человек-паук: Вдали от дома», и пока точно неизвестно, сколько он будет идти. Тем не менее, если объединить вместе все фильмы от «Железного человека» до «Мстителей: Финал», то получится 2868 минут, так что в сумме в любом случае выйдет примерно три тысячи.
Та... як на мене, фігня якась. В цифрах Марвел, зазвичай, "ховають" якісь пам'ятні номери коміксів, чи роки їх випуску. Я в цьому нуль, тому ніколи не шукала відсилок. Але рахувати хвилини... то вже взагалі кінцева зупинка.
Зранку дивилась англійською, а мої улюблені хлопці вже переклали. Ой, це умора. Себастіан - моя прєлєсть. І найрозумніший. Блін, їм Еванса не вистачало. Всі надто серйозні.