Хочу поділитися своїми враженнями від гри по фільмам КВМ, кому цікаво... Сьогодні була. Отже... Це фіаско, братан! Відразу скажу, що питання не казатиму... Може хто в Києві захоче піти (візьміть мене ), не ламатиму кайф. Загалом. Питання мені не сподобались. Вони досить легкі, якщо сидиш вдома перед компом. Але дуже не прості, якщо ти десь там і пам"ять твоя, як у золотої рибки. А ще вони не вимагають від вас розуміння фільмів, бачення взаємозв"язку, або якихось розумових здібностей... тільки пам"яті. Яка у інакших як у золотої рибки, так. Ще я майже нічого не бачила зі свого місця. Як так можна організовувати ігри, не розумію. Можливо то через те, що багато людей приперлось... Але я тільки здогадувалась, що там коїться на екрані. Справжній респект командам, які давали максимальну кількість відповідей. Справжні гіки)) Я не входжу до їх числа, як виявилось. Ха-ха. Мабуть, це добре. Дяка моїй команді. Що запросили. І за компанію теж. Але шкода, що фільми ніхто не знає. І останнє. Я тупа.
А я начале смотреть сериал Агенты Щита по наводке на форуме первые серии интересно, в середине как-то не очень для меня, конец 1 сезона - опять интересно))
_______________________________ обращаться ко мне на ты
Кира, а мені Приват24 пропонував)) Там ставиш в Google Pay нову обкладинку (я поставила Магнето) і автоматично береш участь)) Але ну його в болото, я краще куплю, як тільки вийде.