вони могли просто розібратися в технології. У них на це купа часу було. Не факт, що вони прийшли тією самою секундою подорожі у часі - вони такі! За це я їх і не люблю
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Ну у Мурахи ж не було такого годинника, а він якось повертався назад із квантового виміру (коли за частинками для Ави стрибав), у свій час. Може якщо одна людина залишається "за пультом" вона може спрямувати де вистрибнути тим, хто в середині. Добре, що вони хоч не немовлятами з'явилися.
Летучая_Мышь, я вчора вперше зайшла на фанатські пабліки і у мене було дежа вю. Реально безліч людей пише одними і тими ж словами, одні і ті самі речі. Найсмішніше, що і мої якісь думки чи здогадки теж знашла. От наркомани, господи.
Думаю сначала перечитаю что вы понаписывали с 23 апреля. Чтобы все были живы и здоровы. Потом бросила так как у меня нервы....
Мы очень недообследованы все тут)))
Фильм прекрасен. Особенно тем, что я его дождалась. И так долго держалась, но рухнула моя стена для слез когда показали Квила в танце. Он такой весь Лорд Лорд ми-ми-ми. А на битве в конце постоянно вытирала глаза - все плыло. ... не выходит писать отзыв. Я их всех так полюбила. Безмежно. Тони и стражей.... обожаю без края. Американські сіднички були люксові .... Дедусь Стив со счастливым лицом. Он не пожалел ни разу. Я уже где-то писала....тема родителей и детей очень важна мне. Именно поэтому ну нельзя было убивать Тони, ну совсем нельзя. Доця должна была расти с ним. Когда он беседовал с папой .... такая сцена. Когда Стив за стеклом смотрел на Мегги...Еще смотреть смотреть буду. много много раз. Яне спасибо еще раз за марафон, без него упустила бы многое.
-- Пользователь добавил некоторое время спустя --
Для меня самое что шарахнуло до глубин в фильме было то что молот изменил по всем фронтам. Это было аф1геть ....самый достойный. единственный достойный. Почти Бог. Который в итоге выбрал совсем обычную тихую жизнь с женщиной.
Лиляся, як я люблю твої відгуки Будь-ласка. Насправді, я дуже рада, що цей марафон або відкрив для когось світ Марвел, або відкрив його ширше. Я як оті люди, що про Ієгову на вулиці розказують.
В моменті з молотом у мене ледве серце не обірвалось. Я чекала цього. Я навіть знала, що це станеться. Але як же це було круто! Весь зал аплодував! А у мене в голові лунали слова Одіна: "Хто цей молот матиме, якщо буде вартий, здобуде силу його і потугу Тора". І дійсно Кеп не просто підняв молот і засандалив їм у Таноса, він фактично став Богом грому, бо викликав молнії з неба. Це було ну дуже потужно. І так... після всього того... він повернувся до звичайної жінки. Дуже життєва ситуація, до речі. Іноді саме нагорі кар'єрних сходів люди шукають затишку.