Что нам ждать от Марвел в ближайшее время https://ecranist.com/all-marvel-heroes- ... e-endgame/ У меня два воапрса: 1. Кто-нибудь слышал про сольный сериал Леголаса раньше? 2. Почему сериал будет про Сэма и Баки? Прям как парочка.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Я чула про серіал Леголаса. Десь було. Я так розумію, що всім, кому дали серіали - до побачення з Кіновсесвіту.
А я хочу поділитися своїми враженнями від серіалу Агент Картер. Я у захваті. Фанам Кепа і Першого месника - дивитись всім. За картинкою, за настроєм - один в один. Так, Стіва в ньому немає... Але на нього стільки відсилок, стільки розмов за нього, стільки любові... Справжє таїнство - це те, як його оплакує Пеггі, сильна і рішуча жінка, така крихка у середині... Не менш зворушливо і вражаюче - відношення Говарда Старка... його щира прихильність і те, як він винить себе... що не знайшов і не врятував. В сюжеті самі шпіонські ігри, ніякого супергеройства. Але для мене то був цілий скарб. Стільки маленьких рисочок, стільки півтонів до вже відомого, улюбленого... Зачаровує атмосфера тих часів - вбрання, розмови, інтер"єри... І ще... дивовижний шлях агента Картер у часи, коли справою жінки вважали - носити обіди і доливати каву, під час чоловічих розмов.
Як же чудово, що їм судилося зустрітися і бути щасливими, хоч у якій реальності...
На черзі другий серіал, за рейтингами він гірший, але подивимось.
Я так розумію, що всім, кому дали серіали - до побачення з Кіновсесвіту.
Чего? Я где-то слушала в интервью или обзорах, что сериалы будут частью вселенной и будут влиять на историю и будущие фильмы. Так что наверное наоборот перед будущими фильмами надо будет посмотреть сериалы
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...
Мені дуже сподобався. Я насолоджувалась фільмом. Малий не став дивитися після першої серії, йому було нудно. А мені цікаво і подивитися на саму Картер, і на батька Старка, і навіть на живого Джарвіса
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко