Чому для декого кінцівка настільки шокуюча? Адже ще у Ері Альтрона нам показали, що буде. Асгарду гаплик, Хеймдалю теж (я про це думала, бо у ведінні у нього не було очей), Старк спочатку дав Месникам загинути, тобто не те, що саме він, але відчуває провину (розбитий щит пам'ятаєте? і там, до речі, теж були чітаурі в ведінні, Левіафан), отже було зрозумілим, що він буде тим, хто врятує, Кеп танцював з Пеггі... Єдине ведіння, яке ще не справдилось - це Нат, але у неї було минуле, тож ми побачимо його в сольнику.
В фільмах Марвел нема нічого просто так. Що новий Асгард буде в Норвегії, наприклад, я написала ще пів року тому, у відгуку по Рагнороку. Бо Одін назвав те місце домом. Ну і так далі... Так, версій Завершення було мільйон, але ця найлогічніша і дуже гідна.
Я до сих пор не могу собраться с мыслями и написать отзыв и выразить свои чувства. Понимаю, что в душе пока грусть. Да, мы увидим Наташу в сольнике - но это немного другое - хотелось, что бы и она была счастлива. Я рада за Кэпа у него была прекрасная жизнь с любимым человеком. Тони провел 5 замечательных лет с дочкой, но для меня этого мало, хочу больше счастья и любви для Тони. Настоящей и искренней любви, а не плейбойской, какая была с самого начала истории. Яна, ты наверно была готова давно к замене Мстителей, а я нет Я только недавно их полюбила и не хочу терять ((( и Сокол никак не заменит лучшую попку Америки
Я ж не кажу, що не треба сумувати. Просто казати, що кінцівка якась не правильна і треба змінити... Імхо, кінцівка гідна. І для генія, мільярдера, плейбоя, філантропа... і для Роберта, який стільки часу і сил цьому присвятив. В 2008 році вийшов фільм про чувака, який плював на всіх з великої дзвіниці... а в 2019 цей самий чувак рятує світ. Ні, він рятує всесвіт. Якщо Кепа для цього і "створювали", то Тоні до цього прийшов. Сам. І заслуговує оплисків. А Стів, який все життя жертвував собою і віддавав якийсь нескінченний борг... країні, світу, всім, хто за ним йшов... нарешті зробив щось для себе. Імхо, то і є ідеальний баланс, про який казав Танос.
І ні, я не була готова до чогось там. І так, я теж більше ніколи не побачу свого Капітана... нехай його кінець не такий трагічний, але я більше його не побачу. Але це не заважає мені вважати кінець Нескінченної саги - найпрекраснішим, який можна уявити.