Летучая_Мышь, та думаю, що буде. Мені здається, вона того Старка в космосі і врятує. Судячи з її трейлеру - там баба вогонь буде. Мабуть її замість Кепа запланували в майбутньому, а замість Старка буде Стренж - ще один пихатий егоїст. Хоча я до сих пір не вірю, що Марвел може так вчинити - вбити якихось героїв. Це абсолютно не по людськи.
Летучая_Мышь, та я взагалі в шоці від їх перекладу. Якісь окремі сцени в ютубі вмикаю і офігєваю.
Зараз побуду трохи учілкою. Просто я кілька фільмів сама перекладала (дивилась з оригінальною озвучкою і субтитрами) і коли я порівняла з перекладами... Зараз ви все побачите самі.
Фільм Капітан Америка. Протистояння. Сцена, коли Стів приходить до Бакі додому в Бухаресті. Наступний діалог:
Цитата:
- This doesn't have end in a fight, Buck. - It always ends in a fight.
Я б переклала: - Це не повинно закінчитися бійкою, Бак. - Це завжди закінчується бійкою.
Наші переклали:
Цитата:
- Не слід ще раз доходити до бійки. - Завжди доходить до бійки.
Ну норм, вважаю. У росіян:
Цитата:
- Не всё решается кровью, Баки. - А она льётся и льётся...
Еее... Що?
Або в тій же сцені.
Цитата:
- Well, the people who think you did are coming here now. And they're not planning on taking you alive. - That's smart. Good strategy.
Мій: - Добре, люди, які думають, що це був ти, зараз прийдуть сюди. І вони не збираються брати тебе живим. - Це розумно. Гарна стратегія.
Наші:
Цитата:
- Ті, хто думає інакше, заходять у будинок. Вони не братимуть тебе живим. - Розумно. Виважено.
Росіяни:
Цитата:
- Однако за тобой выслали группу захвата. И живой ты им точно не нужен. - Пулю в лоб. И концов не найти.
Все. Завіса. Просто дехто може думає, що я перебільшую, коли кажу, що переклад росіян краще не дивитись НІКОЛИ.
Посмотрела "Стражи Галактики-2" и "Человека-Паука". Скорей всего позже напишу полноценные отзывы. Пока кратко - оба понравились. "Человек-паук" вообще хороший пинок взрослым, о том, что всегда нужно выслушивать детей, всегда.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!