Nochenyka,Minutka, Дівчата, дякую) я знаю, де качати, де дивитися, але ми дивимося не зовсім на компі і за адекватну роботу цих пристроїв відповідаю не я, а чоловік часом, пошук і налагодження забирає більше часу, ніж сам фільм
До вашої уваги 20 питань. Всі вони стосуються виключно КВМ-героїв і тих фільмів, що ми з вами подивились. Деякі досить прості, деякі з підступом. Відповіді приймаю до 19.00 понеділка в особисті повідомлення. Переможця визначить кількість правильних відповідей, але якщо рахунок буде рівний - звертатиму увагу на час. Переможець вікторини отримає супер-геройський подарунок , а трійка призерів бонус у вигляді кольоровихніків на місяць! Успіхів всім!
Білет №1
1. Де Тоні зберігав каблучку для Пепер? 2. Скільки разів Стів Роджерс проходив військову комісію і був визнаний непридатним? 3. Чим закінчилась спроба Бенера покінчити з собою? 4. В розмові з Ракетою Тор каже, що втратив брата, батька, матір і ліпшого друга. Хто був його ліпший друг? 5. Через що Локі здогадався, що він йотун? 6. Чому Чорна Вдова не може мати дітей? 7. Завдяки чому Ванда отримала свої здібності? 8. Який напій пропонує Пірс Зимовому солдату, коли той завітав до нього вночі? 9. В якій споруді Альтрон вперше зустрічається з сім’єю Максімофф? 10. Чим тітка Мей пригощала Тоні у себе вдома? 11. Деякий час Тоні Старк вважав, що так звуть Філа Колсона. Як? 12. Звідки Пітер Квілл отримав своє прізвисько? 13. Що пообіцяв зробити Соколине око своїй жінці, як тільки повернеться з останнього завдання? 14. Яку історію батько розказував Драксу під Новий рік? 15. Зі скількох тюрем тікав Ракета до ув’язнення в «Кілн»? 16. Яку річ гардеробу ненавидів маленький Грут? 17. Де Клауе ховав вібраній, коли приїхав на угоду в Південній Кореї? 18. Кеп і Ф’юрі заклалися на 10 баксів щодо чого? 19. Що Крістін назвала на честь Стівена Стренжа? 20. Виявлений в будинку Хенка Піма сейф виявився з того ж матеріалу, що і... що?
Nochenyka, з 19-15 моя родина мене не бачила щось написала швидко, але крутіше було шукати в незнайомих фільмах кадри і відповіді "нащо я це роблю" - я не маю азарт - страшна річ