Minutka, Ласкаво просимо в клуб. От, тепер мучайся, як і ми. Чекай по одному фільму в пів року
Якщо більшість голосів буде за післясвятковий варіант, разважатимося мутантами поки.
До речі, у Віки була чарівна відповідь на питання про Ванду. Що вона отримала здібності, бо тато мутант. Як тут поспорити? (хто не знає, в коміксах вони діти Магнето із Людей ікс).
-- 10 дек 2018 22:54 --
Летучая_Мышь, що за революцію ви мені тут піднімаєте? Питання було про Халка, до чого тут що сталося з Кепом? І я не винувата, що вашому Леголасу обіцяти, як дурному з гори катитись.
Nochenyka, ты диктатор На самом деле я их всех люблю. Просто некоторых больше Очень рада была что-то посмотреть, а что-то пересмотреть, ещё и в такой чудесной компании Мутантов буду тоже смотреть обязательно. У меня там уже есть свои любимчики. И это на удивление не Логан надеюсь, что на оставшиеся отзывы я таки навернусь. Я сбольшим удовольствием посмотрела последние фильмы.
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...
От знову мені твій вибір не подобається. Хоча у мене крім Логана теж купа різних улюбленців. Професор ікс, Звір, Циклоп... ха-ха... До речі, в цим фільмах я шарю набагато менше, тож будемо розбиратися разом, якщо будуть питання. Але відразу попереджаю - там проблемки з таймлайном. М"яко кажучи.
1. Когда Наташа наконец-то соблазнит Беннера? Или Халка. Или обоих 2. Сколько можно Кэпу незайманым ходить? Ото он и грустный такой, потому что здоровому 90летнему мужику без секса тяжко. Болезни там всякие, нервы.
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!
Яна, дякую тобі і за марафон, і за питання, і за безліч картинок/відео і доповнень до кожного епізоду Нажаль в мене не вийшло дивитися з усіма в графіку, але задоволення я отримала багацько!
1. Когда Наташа наконец-то соблазнит Беннера? Или Халка. Или обоих 2. Сколько можно Кэпу незайманым ходить? Ото он и грустный такой, потому что здоровому 90летнему мужику без секса тяжко. Болезни там всякие, нервы.
Що за хтиві питання? Знову Фрейд за тобою плаче. Нащо Кепу баба? В нього платонічні відносини з Бакі
Mashali, дякую, квіточка! Сподіваюсь у другому сезоні ти будеш частіше заглядати.
Alma, дякую Ви б знали, яка це радість - отримувати позитивні відгуки щодо того, у що вкладав багато часу і душі. Найперше, звісно, душі.
Нащо Кепу баба? В нього платонічні відносини з Бакі
Мне вообще удивительно, как нормальный мужик, у которого никогда не было секса, может спокойно думать еще и подвиги совершать рядом с Наташей И костюмчик обтягивающий, не заметно, что она его волнует. Может не зря костюмчик у него голубой?
_______________________________ Ничего... Выживем! В крайнем случае, из ума!