Nochenyka, та у мене всі викликають дивний регот. Ото тільки на роботі не можна.
До речі, тут писали про мову. Ми дивимось виключно українською всі фільми. А тут вчора дивились Люди Ікс: Апокаліпсис і малий випадково ввімкнув російською. Незвично До речі, Люди Ікс: Апокаліпсис я за останній тиждень дивилась тричі. Два рази Влад засинав відразу після початку фільму, а я додивлялась до кінця. Вчора вже цитувала окремі репліки
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
отгадала Тора, Паука, Стренджа и, по батону в руках, Баки он, видимо, знает, что я люблю хлебушек и решил намекнуть А на Вижена подумала, что то Роди Квил - жесть
Якщо чесно, я не дуже люблю цей фільм. Бо мене в ньому усі бісять. Ну майже всі. Наприклад, Магнето перетворився на якогось клятого фанатика, в сцені, де він у лісі виступав перед мутантами, кажучи, що вони - це ліки для людства і бла-бла - вилитий Гітлер. Що дуже комічно, згадуючи початок першого фільму. А в сцені у Джин вдома, коли другий раз, він мені взагалі нагадує якогось пацана – стоїть піддакує, провокує, насміхається… Дитячий садочок. І тільки коли його старого друга у нього ж на очах перетворили на попіл – до нього дійшло, що щось пішло не за планом. Фу, козел! А те, що він кинув Містік тільки тому, що вона стала людиною – це взагалі ганьба. Вона була йому вірною і всі три фільми опу рвала за нього, може і кохала, там не розбереш ті стосунки. В кінці кінців вона його врятувала. І отака подяка. Тож я рада, що його провчили, відібравши сили (хоч, судячи з партії у шахи, не назавжди). Взагалі вже берегів не бачить дідусь.
До речі, Містік - теж молодець. Тобто поки ти мутант - ти за мутантів, а коли вже не мутант - проти. Дуже логічно. А потім дивуються, що їх люди не приймають. Їй вистачило пів години побути людиною, щоб піти здати всіх з тельбухами. Стерво. І оця нова актриса страшна, як смертний гріх. Але, до речі, далі ще гірша.
Мені потобається, що професор завжди такий спокійний, врівноважений, ні на кого не тисне, нікого не сварить… Як психолог. Виявляється (і це не дивно), щоб розуміти і відчувати людей – достатньо зазирнути їм у голову. Але як можна в його віці бути настільки наївним? Тю. Єдине, що мене вразило, відносно професора, це сцена після титрів. Знайшов таки спосіб, чортиняка.
Розбірки між Роуг та Айсменом. Це досить мило, звісно. Але нехай вже націлується з ним з запасом, бо сили повернуться і чувак знову до Кітті побіжить. Залишиться тільки згадувати. До речі, момент, де Боббі робить для Кітті ковзанку - чи не найчарівний у всьому фільмі. Вболіваю за їх пару тепер.
Джин. На початку дуже важко зрозуміти – хто в неї вселився і здається, що повія. Повія-телекінетик – це дуже небезпечна штука, зірвала ремінь, розпанахала руки… В кінці ми вже бачимо, що баба буйно помішана і справжня *ука, розірвала на атоми і професора, і Скота, який її кохав. За що всі кохають цю жінку? От актриса реально страшко, фу. В кінці, коли вона там літала посеред осього того жаху - нагадала мені Гоголівську панночку... і Таноса - два в одному. Бідному титану і не снилося - отак однією лівою всіх людей розщеплювати, ходив камінці збирав, як дурник.
Скот. Нема слів, одні вирази. Люблю його за фразу "Не у всіх рани гояться так швидко, як у тебе, Логан". Можливо, для нього то був єдиний вихід...
В цьому фільмі з"явився мій улюблений герой - Звір, але не в тій якості, що треба. Ну тобто я люблю його юну іпостась, а ця так собі. Але він всеодно крутезний.
Сподобався ще батл між Піро і Айсменом. Не дуже розумію, з чого раптом вони стали ворогами. Ніби тусувалися разом, ну ок, потім Піро прийняв іншу сторону. Але так, щоб аж шипіти один на одного. Спермотоксікоз у обидвох, таке враження.
А, ну і момент, де Янгол рятує свого батька... Дуже милий. В мене аж очі зволожились.
В цілому фільм непоганий, дуже багатий на події, дуже емоційний, поки що логічний
Хто вже бачив приквели
Була дуже рада бачити Чарльза на своїх двох. Зважаючи на те, що паралізувало його ще у юному віці - виглядав досить впевненно. І ще мене вбила така байдужість Звіра до Містік. Вона у кайданах - йому по цимбалах. Які мужики не постійні.
Люди Икс 3 во-первых, утолю ваше любопытство - касеты с третьими людьми у меня нет почему? не люблю я эту часть. слишком сказочная история... да и так обидеть мою крошку вообще, после этого фильма я убедилась, что Магнето не полями металл двигал, а силой воли. еще немного и он Землей и землей сможет управлять (как в мультике про Аанга, там, правда, наоборот было ) все так же меня раздражает Роуг, Джин, а бонусом Зверь. стали колом даунята... думаю, людей, которые отличаются, всегда будут пытаться вернуть в послушное стадо. фильм яркий пример того, что страх и незнание может превратить хорошую идею в кошмар. хорошо, что, в этом случае, все больше сверхлюдей думают своей головой. по-моему, самый здоровый, адекватный и сильный персонаж этой части - Ангел живет по совести и не боится принимать решения. хотя, мы же не знаем куда конкретно он отца унес хороший фильм, но предыдущим частям проигрывает. особенно первой
Люди Икс: Росомаха первый фильм в марафоне, который мне действительно захотелось пересмотреть. и виной всему сильный, харизматичный, громадный мужчина со звериным магнетизмом - Виктор Лив Шрайбер - моя любовь. яркий пример, что красота никому не надо, нужна харизма и сумасшедшие глаза вторая причина - сам Логан, это единственный фильм где мне он нравится люблю это кино за то, что оно не выбивается из стиля ЛХ, что выстраивается история, Уэйд наконец-то заткнулся просто потрясающий Гамбит: и актер, и силы, и сюжет. продолжительное время он был моим любимым персонажем этой серии МСЮ. но всему приходит конец, уже вижу, как эта пидорасина (не знаю, можно ли писать это слово) Татум в 2020 всё испортит ну, как-то так
Люди Х-Последняя битва Ну,как по мне-закрутили,хотя в общем-мне понравилось! Джейн появилась,но она просто была на фоне ещё и Циклопа убила, коза Мистик превратили в обычную,а она мне очень нравилась . Но зато Магнето остановили . И для Роуг эта вся замануха с лекарством в плюс!Мне ее всегда жаль было Понравились новые мутанты,у всех очень интересные способности.
Люди Х-Рассомаха Очень мне понравилось,с первых минут ! Классная линия братьев-мутантов. Хоть Виктор и отрицательный персонаж,но не было отвращения! Со Страйком было полное отвращение-девушку любимую убили,старичков тоже расстреляли,я плакала за фильм раза 3 точно Мощная битва в конце спина к спине