Тепер я зрозуміла, чому так погано пам"ятала цей фільм. Мені він не подобається. По-перше, мені було шкода ведмедя... Але діалог з тим мисливцем безцінний.
Цитата:
- Запитай! - Де ти її знайшов? - Дивне запитання.
По-друге, хз що там відбувалося з Росомахою у коміксах, але оцей хід з позбавленням його сил - мені не подобається. Росомаха, який не регенерує - це не Росомаха. Росомаха без адамантієвих кігтей - це ВЖЕ не Росомаха. Ну нащо оце все? Тим більш, що регенерацію він повернув, і кігті повернуться. Тоді для чого це? Показати, що він і так крутий мужик? Так це фільм про мутанта, а не про мужика. Коротше, бісило.
По-третє, точніше, мабуть, по-друге, з половиною. Логан - мутант із важкою долею, ми всі це знаємо і розуміємо - проклятий безсмертям він воював, вбивав, втрачав коханих, пережив досліди Страйкера, сотні і тисячі разів відчував смертельний біль... Але для мене він завжди був втіленням сили і смирення, справжньої мужності. Як Кузурі – дикий звір, нічого не боїться, бо має довгі пазури і гострі зуби. В цьому фільмі він такий нещасний... Як Ронін – самурай без повелителя. Я не звикла і не хочу бачити його таким безпомічним.
По-третє тепер. Усі інші. Хитрожопий дід отой нагадує нам всім одну прописну істину - не роби людям добра, не отримаєш зла. До речі, завжди про це забуваю, а дарма. Дві дівчини - мені не сподобались. Юкіо - ще так-сяк, хоч Логана захищала і за те спасибі. А Маріко - взагалі не потрібна фігура, самі проблеми від неї. Коли показали японське Соколине око, я не повірила своїм очам. Той самий Джекі Чан з Електри. Білява гадюка, як виявилось, залишила по собі жахливі спогади не даремно... Баба взагалі грати не вміє, так все награнно, ніби це самодіяльність в піонерському таборі. Ну, а зважаючи на Олдмана, Харді, Джекмана... А ще дратувала Джин... От взагалі не бачу необхідності додавати її у сценарій. Шо то було? Маряння? Сни? Галюни? Він бачив рай? Що там коїлося?.. Тю.
Сподобався номер у космічному стилі. І оцей жарт.
Цитата:
- Ні! Ти хотів правди, я сказав правду! - А мені не сподобалось!
і мабуть все. Ну і те, що Профессор і Магнето знову разом - живі і з силами. Але хто б сумнівався.
-- 13 фев 2019 02:33 --
Летучая_Мышь, повертаючись до твого відгуку.
Летучая_Мышь писал(а):
Женщина, тебя убили пару фильмов назад. Какого лешего ты в каждом фильме продолжаешь появляться? бесит
+1.
Летучая_Мышь писал(а):
Бывший жених, жених, любовник и всем прям она нужна зачем-то
Таня, ну чисто здрастє. Вона ж багата.
Летучая_Мышь писал(а):
А тут чистая зависть. И, о боги, как я их понимаю! Ну где же мои способности?
Я теж цього не розумію. У нас Чорнобиль був, ми всі жертви радіації. ДЕ. МОЇ. СИЛИ?
-- 13 фев 2019 02:36 --
-Маришка- писал(а):
Логан
Це інший фільм, який ще попереду.
-Маришка- писал(а):
Не понятно зачем страйкеру понадобилось убивать мутантов из группы, но по ходу умнее сюжет не могли придумать.
Так він створював універсального солдата - Дедпула.
-Маришка- писал(а):
Согласна, Ксавьер никогда не был влюблен в Рейван и я б сказала что относился к ней с пренебрежением в юношестве. Любовь без взаимности, как это грустно.
Росомаха Боже,фильм длиною в жизнь. И драки длиною в вечность. Фильм в котором всё не к месту-японцы,Ходченкова(отвратительная мутация,брр,такое ощущение,что её чисто для поржать взяли ), Джинн и все эти японские люди Дичь какая-то Мне больше нечего написать,я согласна с отзывами Летучая_Мышь и Nochenyka
Росомаха. Даже не знаю, что и написать Я не так давно его смотрела, пересматривать пока совсем не готова. Понравилось наличие Хью в фильме. Не понравилось наличие Ходченковой в фильме. Почему? Не знаю... Что-то отталкивающее в ней для меня, по крайней мере. Остальные персонажи и сюжет не впечатлили. Единственное что этот японский (это ж японцы? ) бос скотиной какой оказался. Такая вечная благодарность... По этому и говорят: Делай добро и бросай его в воду.
Летучая_Мышь, у мене дах поїхав від цього трейлеру
Коли Джин потрапила до Профессора все ж таки? Нам показували, що вони з Магнето прийшли до неї вже старими, потім в Апокаліпсісі буде молоденька і Профессор з Магнето молоді, а в трейлері вже дитина.
А ще, я так розумію, з трейлеру, що Містік загине. Бо там Хенк нап'ється і Чарльз сумний. Тоді це буде прикол. Всі минулі фільми в дупу, де вона жива здорова.
Росомаха... Первый фильм Росомаха понравился больше, тут тоже вроде рассказывается о длинной жизни Логана и тд, но фильм построен по большей части на спецэффектах. Сюжет типа отдай мне свою способность/жизнь ну звучит как то тупо... приедь попрощайся, классно попрощался, в теории только кто с кем? ну тебе ведь жизнь надоела... а я хочу жить вечно... Затянут. Все убегают в итоге что то они не далеко убежали, наверное так хотели.
Той момент, коли твій чоловік точно знає, що тебе порадує на день Валентина Чому він обрав саме цих героїв - одному богу відомо еее... Халк? Капітанша? З ким я живу?