Кира, Пам"ятаю, як дивилась вперше, першу частину. Очі на лобі, з вух кров тече... Здається, навіть не додивилась. Але потім був потрібний настрій і пішло-пішло... Насправді, Дедпула треба сприймати як фільм-стьоб, як чорну комедію, не шукати якоїсь глибини сюжету тощо, тоді навіть сортирний гумор заходить на ура Другу частину я вже в кіно дивилась - реготала гучніше за всіх в залі.
Я вже три раза намагаюсь І сприймаю як стьоб,але не йде Може у четвертий раз піде
• Тема з переміщеннями у часі з сюжетної лінії коміксу «X-men: Days of Future Past» була обрана за основу фільму, щоб звести дві історії в одну: закрити сюжетну лінію оригінальної трилогії і продовжити працювати з сюжетом фільму «Люди Ікс: Перший клас». • Патрік Стюарт і Іен МакКеллен були на гастролях з постановкою «В очікуванні Годо», коли Брайан Сінгер зв'язався з акторами і запропонував їм виконати ролі Професора Ікс і Магнето. За словами МакКеллена, обидва актори були вражені цією пропозицією. Вони були впевнені в тому, що їх ролі міцно закріпилися за Джеймсом Макевоєм і Майклом Фассбендером, і що вони вже ніколи не повернуться до цих персонажів. • Брайан Сінгер знімав сцени з мутантом Ртуттю в незвичайному форматі — 3600 кадрів в секунду. Це було зроблено для того, щоб продемонструвати швидкісні здібності Ртуті. Завдяки такій зйомці цей персонаж у фільмі буде пересуватися в 150 разів швидше звичайних персонажів. • В оригінальному коміксі «Дні минулого майбутнього» (Days of Future past) згадується подорож у часі з 2013-го року, в цьому ж році почалися зйомки фільму. • Кріс Клермонт, автор оригінального коміксу "Дні минулого майбутнього" (Days of Future past), виступив у цьому проекті в ролі консультанта. • Спеціально для зйомок фільму була побудована модель робота Стража в натуральну величину. • Під час виконання ролі Містик у цьому фільмі Дженніфер Лоуренс носила спеціальний костюм. У фільмі «Люди Ікс: Перший клас» (2011) їй наносили грим на все тіло, але цей варіант був дуже незручним. • Роль Шторм в сценарії була помітно більше, ніж у фільмі, проте вагітність Холлі Беррі стала дуже помітна і її роль була сильно урізана. • Хоча дія фільму розвивається в Росії, США, Франції, В'єтнамі та Китаї, фільм був цілком знятий в Квебеку (Канада). • На футболці у Ртуті зображення з обкладинки найвідомішого альбому групи Pink Floyd - »The Dark Side of The Moon". • Були зняті сцени любовної лінії між Росомахою і Шторм, але з фільму їх вирізали. • У фільмі планувалася поява Дедпула, але його видалили зі сценарію. Творці це аргументували і без того величезною кількістю персонажів. • Головний лиходій фільму — Доктор Траско з'являвся ще в частині «Люди Ікс: Остання битва» і його роль виконував афроамериканець. Це можна вважати нестиковкою, оскільки ці два фільми відбуваються в одній часовій лінії. • У фільмі "Росомаха: Безсмертний" (2013) Росомаха позбувся своїх адамантієвих кігтів у битві в кінці фільму. Тим часом, у сценах майбутнього ми можемо спостерігати ці самі кігті. Росомаха не був народжений з адамантієвим скелетом, і тому адамантієві кігті не могли регенерувати, на їх місці повинні були бути кістяні (як і в минулому). У Брайана Сінгера на це питання знайшлася дуже проста відповідь: Магнето. Режисер розповів, що в той момент відносини Росомахи і Магнето носили не ворожий характер, тому він цілком міг допомогти йому і... наростити кігті з наявного в тілі Логана адамантію. • Коли Еван Пітерс був узятий на роль Ртуті, ця подія викликала велику дискусію у зв'язку з появою цього ж персонажа у фільмі «Месники: Ера Альтрона» (2015). Раніше обговорювалася присутність Ртуті у фільмах " Люди Ікс: Остання битва "(2006) і "Месники" (2012), але, через складнощі з правами на цього персонажа, він так і не з'явився в цих фільмах. У травні 2013-го року студії Marvel і Fox Studio врегулювали всі правові питання, і було вирішено, що Ртуть з'явиться і у фільмі «Месники: Ера Альтрона» (2015) і «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» (2014) з невеликою умовою: в «Месниках» не повинно бути ніяких згадок того, що цей персонаж має відношення до Людей-Ікс і Магнето (батько персонажа), а в «Людях Ікс» не повинно бути згадок того, що Ртуть має відношення до Месників, також цей персонаж не може згадуватися як мутант в жодному з фільмів Marvel. • Кульові поранення, які з'являються на грудях Росомахи після прибуття в 1970-ті мають вигляд Великої Ведмедиці. Це данина поваги манзі «Кулак Північної зірки» (Hokuto no Ken), головний персонаж якої мав такий самий шрам на грудях. • В оригінальному коміксі в минуле відправлялася Примарна кішка, у фільмі це Росомаха. Творці фільму пояснили це тим, що переміщення у часі на великий період часу може завдати сильні пошкодження мозку, а Росомаха, здатний до регенерації — єдиний, хто може це пережити.
фильм, который подарил мне 10 минут ржача из-за того, что я дурносмех все дело в том, что моя сестра назвала Псайлока Псайдаком. для тех кто не в теме - это покемон и вот в момент финальной битвы в моем сознании на Апокалипсиса нападает миленькая желтенькая уточка я знаю, ничего не говорите фильм мне не очень. во-первых мне слишком жалко Эрика, слишком ему сострадала, во-вторых, он слишком любит Чарльза и в конце становится "хорошим парнем", благо, не на долго мой коварный магнитик в-третьих, Питер и папа... я почти плачу, но Аарон на Фассбендера больше похож но это чисто эмоции. главный минус, что злодей не дотягивает, причем НАСТОЛЬКО, что я задумалась: специально сценаристы так сделали или это просто провал? еще хэппи энд и эпичный момент со стрелами, я в детстве тоже такие луки делала. как говорится, курам на смех но, за масштабность, послетитровые видео, Майкла и Джеймса я все равно поставила бы 10 из 10
Логан: Росомаха (2017)
смотрела его в кино. не понравился. кровища, отпавшая логика, потасканный Джекман (понимаю, что для роли, но все же), не понимаю родителей, которые позволили дочери играть в этом ужасе... но были и светлые пятна: Калибан, рыжая козлина (с кибернетической рукой до бионической рукой подать ). но главная моя претензия к развязке. я во все это не поверила, т.к. всегда можно перенестись в тело двойника, а Логан - бессмертный.. и там столько времени было, что и он мог перенестись в кого-то
Дедпул (2016)
отвратительный фильм. слишком грязный. ощущения как после Робота Чаппи - одни члены вокруг и отсутствие желания сделать в меру. но, если абстрагироваться, сюжет неплохой, кроме финала... и тут тоже антагонист подкачал. и Колосс слишком тупой. зато Рейнольдс прекрасен. и мой любимчик Хорек. почти как Луис хотя нет. нет никого прекраснее Луиса
Дедпул 2 (2018)
в этот раз все гораздо лучше, но теперь слишком сопливенько. вот перемешали бы с первой частью, среднее арифметическое, в итоге - два смешных, пошловатых супергеройских фильма. очень смеялась над видео после титров за Зеленого фонаря отдельный поклон, и за росомахового Дедпула, хоть он мне и нравился больше (точнее история), но хотя бы попытка показать почему Уэйд теперь такой. к Бролину нет претензий
Nochenyka, я Апокалипсис в кино не смотрела и это после раздумий и перепросмотра. а Логан мне не понравился. живенько конечно, не не понравился. ты просто тогда в Джекмана сильнее влюбилась а он мне как герой понравился
Фантастическая четверка Какой странный перезапуск не в стиле комиксов и это мне категорически не нравится По цветовой насыщенности картинки это были или Чужие, или старый Парк Юрского периода
Понравилась завязка дружбы главных героев, их собирание атомной бомбы реактора в гараже, практически на коленке
Но все остальное в сюжете фильма... Такое длиииннннное, такое невыразительное, как руки главного героя прям фуфуфу.... длинное и вялое ...
Даже главный злодей, он под стать фильму, сначала доооооолго сидит на другой планете, а потом вяло и нефеерично убивает родителя главных героев (вялая драма) и не менее вяло объединяет Четверку против себя
Nochenyka, если в прошлый раз я об "остальном" подумала уже после разговоров здесь, в теме, то в этот раз эта мысль меня посетила сразу, когда он бежал с медицинского стола а что, если он весь такой ойдлинныйифувялый
Люди Х:Дни минувшего будущего Фильм один из лучших. Очень динамичный,погружает в прошлое. Даёт узнать борьбу Чарльза,Мистик,Магнето с самими собой. Хотелось бы больше будущего подглядеть,ведь там мой любимый персонаж АйсМэн,но все же фильм об изменении прошлого к лучшему будущему. Будущего хоть и мало,но новые мутанты очень эффектно демонстрируют свои способности.Еще была удивлена увидеть Омара Си. Из прошлого очень понравился персонаж Ртуть,добавлял комичности ,молодости(на фоне вроде бы молодых Чарльза,Маггюнето и вечно молодого Россамахи-все же они выглядели помято) В конце снова "любимая всеми" Джин
Летучая_Мышь писал(а):
И о боги! Зачем вы и сюда впихнули эту жуткую бабу?
Хорошо то,что хорошо кончается.
Nochenyka писал(а):
До речі, я не дуже зрозуміла – чого це вони з Айсменом стали такі близькі? Де Роуг? Вона загинула як інші мутанти?
Вони начебто і раніше занадто були близькі,думаю це такий собі трикутник.Роуг його вдома з борщем чекала
Nochenyka писал(а):
Сподобалась ідея щодо вбивства Кеннеді, що ота куля, що начебто летіла зігзагом – справа рук Магнето. Ха-ха. Оригінали. Досить сміливо було назвати Кеннеді мутантом
Мої думки-підтримую
Nochenyka писал(а):
Питання щодо кінцівки… Виходить Логана знайшла Містік? Він так і не потрапив до Страйкера, так ніколи і не відчув того болю?
Так,так,Страйкер на палубі це була Містік.Мабуть у майбутньому він без залізних кісток,але ж він все пам'ятає...
«Капитан Марвел» оправдала все мои ожидания. Она ощущается совсем не такой, как другие фильмы Marvel. Уникальный и свежий подход к истории становления. Бри Ларсон — фантастическая Кэрол Дэнверс! Теперь один из моих любимых фильмов MCU.
Цитата:
«Капитан Марвел» передаёт дух фантастики 1990-х, а тон не похож на другие фильмы Киновселенной Marvel. Очень ретро и психоделично, загадочно и чудаковато. Смешное кино в неожиданных местах, и крутое в нужных моментах. Постоянно остается интересным, потому что всё время меняется. Всё сделано правильно.
Цитата:
«Капитан Марвел» очень забавная картина! Очень много ностальгии по 90-м, но без пресыщения. Бри Ларсон великолепна. Сэмуэл Джексон и Бен Мендельсон тоже очень круты. Котик Гусь замурчательный. Несколько забавных сюрпризов и умных решений. Отличные элементы фантастики. И очень смешно! Одобряю!
Цитата:
«Капитан Марвел» — отличная история происхождения. Экранная «химия» напарников Бри Ларсон и Сэмуэля Джексона очень забавная, а её отношения с Лашаной Линч получились очень искренними. Бен Мендельсон и кот «украли» шоу. Marvel сделали правильный приквел, который не слишком многое поясняет, но даёт ответы неожиданными способами. Самая многослойная история злодея в Киновселенной. И фановый саундтрек 90-х, правда, некоторые песни подобрали слишком очевидно.
Цитата:
В «Капитане Марвел» есть космические битвы, погони на машинах, потрясающий саундтрек 90-х и милый котик! Удивительно забавный сценарий, часто смеялась! Здорово наконец-то увидеть эту героиню в действии!
Цитата:
«Капитан Марвел» — это полный отпад! В фильме есть несколько крутых сюрпризов, которые я не смог предугадать, а загадка происхождения очень плотно вплетена в историю. Бри Ларсон потрясающая и для нее это фантастический первый шаг в киновселенной Marvel
Цитата:
«Капитан Марвел» — это совсем не то, что я ожидал. По сути, это такое кино про космос. К слову, оно куда более странное, чем я ожидал. Бен Мендельсон изумителен в роли Талоса. И фильм не такой безумный, как «Стражи галактики». Скорее сцена «Рей смотрит в бесконечные зеркала» из «Последних джедаев». Наконец-то Киновселенная Marvel и песни Nirvana вместе (как того и хотел Курт Кобейн).