Люди икс 2 Вики говорит, что этот фильм снят в том числе по комиксу "Бог любит, человек-убивает" Это основной посыл. Люди-убивают, все непонятное, неясное, по мнению сильных мира сего, заслуживает лишь смерти, как минимум, а как максимум, необходимо всех пересчитать и заставить работать на себя При чем для организации всего этого процесса порой достаточно одного фанатика
Страйкер не гнушается для достижения своих целей использовать всех вокруг. Вижу цель-не вижу препятствий - это его девиз по жизни.
Курт с его картавостью, необычным видом и набожностью-тоже ощущается частью названия "Бог-любит". Добрый персонаж, честный
Профессор Логан с пивком и кучей детей под его охраной-украшение фильма хотя часть с крушением плотины- круто смотрится для 2003 года!
Якщо чесно, мені цей фільм не сподобався. Дурнувата історія з цим японським самураєм-трусом. Він так завдячував Логану за порятунок, що вирішив його вбити й відібрати силу мутанта. Ну такое) А ще не поділяю прямо тугу Росомахи від нескінченного його життя. Не так багато він і прожив) Хоча став учасником кількох воєн і бачив багато смертей, можливо. Досить дивний дар у Юкіо, передбачати смерть. Така собі мутація. Моторошна( Маріко для мене суперечлива постать, але ж у фільмі має бути дівка за яку всі деруться. Та і вся родина у неї так собі. Схиблений татусь і не менш схиблений дідусь. Ходченкова.... Брррр. Гадюка як вона є. Роль головної зарази їй вдалась, відразу я до неї відчула. Мутація у неї бридка як на мене. І характер паскудний) Найбільш приголомшлива сцена у фільмі — як Логан діставав жучка. І наче розумієш, що все буде добре і він впорається, але тривога не полишає до останньої секунди.
Люди ікс: дні минулого майбутнього Захопливий сюжет, перенесення в часі. Логан, що раптом у 73 році не знає як поводитися, молодий Леншер і не менш молода і відчайдушна Містік. Здається, саме з цього фільму я почала любити її. Хоча більшості актриса не подобається. Видно який шлях становлення пройшла людина, вона не тільки за себе бореться, вона рятує друзів від Страйкера. Як на мене благородна місія, хоча і методи інколи сумнівні. Та й одержимість Траском їй не на користь. Взагалі фільм цікавий саме метаморфозами героїв і можливістю поглянути на їхній шлях становлення. Чарльз, який зламався і ні в що не вірить, Містік, яка одиноко бореться за життя своїх друзів та Логан, який впевнений що послали не того і він взагалі не впорається. Зворушлива сцена розмови Чарльза самим з собою, хоча виглядає дещо незграбно і фальшиво, але є. Мені імпонує думка Ксавьера, що той хто оступився може піднятися і йти далі. Можливо, я теж ношу рожеві окуляри досі) Дуже цікаво і те, що в цьому фільмі Містік повертає історію іншим шляхом саме того не бажаючі, вона стає героєм для половини людства і тим орієнтиром на який будуть рівнятися молоді мутанти. Це ми побачимо в Апокаліпсисі, але це чудовий приклад.
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Курт с его картавостью, необычным видом и набожностью-тоже ощущается частью названия "Бог-любит".
Мене дуже торкнув момент, коли він розповідає про ті янгольскі символи на своїй шкірі... І Шторм питає: скільки їх у тебе? А він відповідає: по одному за гріх. Я чесно кажучи вперше чую про ці символи , але є в цьому щось неймовірне - коли людина/мутант карає себе за гріхи фізично, з використанням священного, аби не понести покарання духовного - а раптом Бог залишить тебе, а раптом розлюбить... Така пронизлива самотність, смиренність і відчай навіть - дотерпіти це життя, де ти для всіх - чудовисько, але мати життя краще, після смерті.
Кира писал(а):
Досить дивний дар у Юкіо, передбачати смерть. Така собі мутація. Моторошна(
А я б хотіла таку. Не думаю, що до смерті можна підготуватись, або якось зміритися заздалегіть, але, мабуть, коли це не обухом по голові - це набагато легше.
Кира писал(а):
Зворушлива сцена розмови Чарльза самим з собою, хоча виглядає дещо незграбно і фальшиво, але є.
А чому вона фальшива?) Для мене вона чарівна, в усьому. Іноді... мені так не вистачає, щоб якусь пораду мені дала не просто людина, а я сама, з майбутнього... Як би там не було - навряд у цілому світі знайдеться хтось, хто розумітиме тебе краще, ніж ти сам, який відчував твій біль, твій страх, всі твої сумніви, знає всі твої комплекси, всі емоційні тупики... Я завжди ридаю на цьому моменті.
Ну от у мене таке сприйняття. Мало того, що один відправився в минуле, так там через його голову інший говорить з майбутнім собою Ірраціональна скоріше, навіть на фоні того, що там відбувається і їх усих чарівних вмінь і мутацій. Я розумію, що Чарльз такий сильний, що залазить у голову Логана і там бачить все те, що відбудеться. З цим я цілком згодна. Але використовувати голову Росомахи, як телефон, щоб поговорити з собою для мене дивно. Ну от таке у мене сприйняття вийшло. Саме з технічним забезпеченням цього зв'язку. Саме розмова і посил мене надзвичайно зачепають за живе зазвичай
_______________________________ «Нації вмирають не від інфаркту — спочатку їм відбирає мову» Ліна Костенко
Фантастическая четверка Мне понравилась такая интерпретация! Согласна с написанным
Летучая_Мышь писал(а):
Первые части такие по детски чистые и яркие. Так обычно снимают рождественские фильмы. Может комиксовость сыграла. Но ведь и все остальные фильмы с комиксов а в этой части больше «земного».
Летучая_Мышь писал(а):
Но почему все-таки тот чувак растягивается?
Я это так увидела-на другой планете в Бэна полетели камни-логично ,что он каменный,Джони загорелся-значит он факел,а Рид начал тянутся,чтобы помочь друзьям и будучи уже облученным -стал владельцем резинового тела В первом фильме Фантастической четверки Виктор стал обладателем нереальной силы,хотя его он был по ту сторону ,за пультом ,а в этом фильме логично почему он так силён. Но есть минус.Фильм короче обычных марвеловских и из-за этого битва с Думом оказалась сумбурной. Будто им сказали -деньги кончились-закругляемся А так-то я бы посмотрела продолжение этой четверки
Ещё по поводу Виктора,он же Дум-в чем прикол уничтожить всю Землю и остаться единственным выжившим....дальше что?Сам с собой общаться будит.Это ему так понравилось одиночество длинною в год?
Lyosya, он и до того был тронутым чуток говорил, что людишки не достойны жить. А после перешёл на другой уровень эволюции, видимо. Создал бы себе новый мир. Он там говорил, что у него есть такая сила. Походу стал отцом Звездного лорда
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)