Фільм, звичайно, наруга над моїм вихованням, але в чомусь він чарівний. Сама історія сумна і досить звичайна... Але мені подобається, що в цьому фільмі спробували посміятись про сумне - про рак і зовнішню почварність, про людей з обмеженими здібностями і про повій... Всі герої фільму - соціальні каліки, але ми бачимо, що вони так само вміють жити, любити, відриватись... Все, що я перелічила - зовсім не кінець... Мені дуже імпонують стосунки Вейна з Ванесою. Такі сучасні, сповнені пристрасті і оргазмів. Це, звісно, не стосунки з Росомахою, але все ж таки. Дуже класно, коли людям просто добре разом, вони не прагнуть кар'єрних вершин, дорогих машин, їм не потрібні всі гроші світу тощо... Напевно, то і є кохання. Особливо тішуся з їх святкового марафону, звісно. Його рішення піти, аби вона запам'ятала його "таким, а не привидом різдяної ночі", як на мене, вчинок сміливий і жертовний, я поважаю його за це. Вважаю дуже влучним його порівняння хвороби і "гівнячого шоу", якщо відкинути всю моральність цього питання - так воно і є. Люди помирають... перетворюючі свої останні дні на пекло для близьких. Так, конкретно Вейн був дещо неправий, бо зробив цей вибір і за Ванесу також, але, знову ж таки імхо, це прояв любові і бажання захистити. В фільмі купа дуже брудного гумору, який і на голову не налазить. Але є і чудові жарти, наприклад: "Давайте домовимось про стоп-слово? Наприклад, свиноферма". Я просто тільки ЗА неадекватний гумор. Що не сподобалось - це Колос. Реально зробили імбіцила, хоча я любила цього мутанта в фільмах Ікс-менів. Він у коміксах росіянин, здається, але нащо цей убогий акцент? Якась дурість, якщо чесно.
Він у коміксах росіянин, здається, але нащо цей убогий акцент?
Тоже начала смотреть в украинской озвучке. Но такая подача как то не смошно совсем Настроилась на просмотр наконец то, правда только половину посмотрела (отпуск закончился ), поэтому впечатление до конца еще не сформировала...чуть позже)
• У актора Райана Рейнольдса і персонажа коміксів Дедпула багато вражаючих схожестей. У них однаковий зріст -188 см, колір волосся - каштановий і очей - карий, вони обидва канадці, у обох алітеруючі імена з 3-ох частин: Райан Родні Рейнольдс і Уейд Вінстон Вілсон; Райан почав свою акторську кар'єру в 1991 році, в цей же рік Дедпул в перший раз з'явився на сторінках коміксів Marvel ("The New Mutants #98»). Крім того, Райан є фанатом Дедпула і не раз говорив, що зіграти Дедпула — його мрія. • Це п'ята роль Райана Рейнольдса у фільмі, знятому за мотивами коміксів. Раніше він грав Ганнібала у фільмі «Блейд 3: Трійця» (2004), Уейда Вілсона у фільмі «Люди Ікс: Початок. Росомаха "(2009), Хела Джордана у фільмі " Зелений ліхтар "(2011) за коміксами видавництва "DC Comics «і Ніка Уокера в» примарному патрулі «(2013) за коміксами»Dark Horse". • Це перший фільм франшизи «Люди Ікс», якому присвоєно рейтинг R. • Деніел Кадмор, який зіграв Колоса в колишніх фільмах франшизи «Люди-Ікс», відмовився знову грати цього персонажа у фільмі "Дедпул". Колоса замість нього зіграв Андре Трикоте. Трікоте був Колосом тільки на майданчику, по ньому знімалися рухи персонажа (motion capture) і він же виступав орієнтиром для акторів. При цьому зовнішність героя заснована на акторі Гленні Еннісі, Т. Дж. Сторм виступав моделлю для студійного захоплення рухів, Грег ЛаСалль зіграв міміку персонажа, а озвучив його Стефа Капічич. • У костюмі Дедпула були спеціальні вставки, щоб герой виглядав в ньому більш м'язистим. Їх довелося вийняти. З мускулатурою у Райана Рейнольдса і так все було в порядку, так що костюм зі вставками був йому замалий. Більш того, в костюмі актор виглядав неприродно величезним. • Фільм монтували у відеоредакторі "Adobe Premiere CC". • Зросту в Колоссі 2 м 28 см, тоді як в Андре Трікоте, що його зіграв, всього 2 м 10 см. На зйомки йому доводилося надягати взуття з 20-сантиметровими підошвами. • Коли знімали епізод сутички на звалищі, Джину Карано більше хвилювали павуки, що мешкали там, ніж виконання трюків на камеру. • Зйомки фільму зайняли 48 днів. • Райан Рейнольдс брав найактивнішу участь у написанні сценарію. • Готуючись до ролі надзвукової боєголовки, Бріанна Хілдебранд кілька місяців займалася тайським боксом. • У трейлері Уейд Вілсон вимовляє слова: «Тільки не робіть мені костюм зеленим або анімованим!» Мається на увазі роль супергероя з всесвіту коміксів DC» у фільмі «Зелений ліхтар» (2011), в якій знявся Райан Рейнольдс. На зйомках того фільму костюм головного героя був результатом роботи групи зі спецефектів, а не швейної майстерні. • В епізодичній ролі у фільмі "Дедпул" знявся Стен Лі. Колишній директор і голова ради директорів видавництва «Marvel Comics» зіграв ді-джея в стриптиз-клубі. • Роб Лайфелд, художник, який створив образ Дедпула, знявся в ролі клієнта тату-салону. Дедпул, проходячи повз, каже: "до чортів собачих Лайфілда". Ім'я автора так само написано на чашці з кавою, під час сцени бою в машині (напис Rob L. виразно видно в початкових титрах).
Я снова в сильно отстающих Люди Ікс: Перший клас (2011)
Эта часть мне не сильно понравилась. Как-то грустно стало от того, что после такой дружбы Чарльза и Эрика все, как мы уже знаем, закончилось враждой, да еще и Мистик предала.. а я так прочувствовалась в начале фильма ее недовольством своим синим телом и тем, как ей хотелось все поменять и стать человеком.
Росомаха (2013)
Интересная, очень динамичная часть. Шикарная Ходченкова в роли гадюки, по-моему ее идеально сыгранная роль Какой-то сумасшедший дедуган японец, который решил, что если его Логан спас один раз, должен постоянно это делать Короче, думаю, что много японцев в фильме добавили динамичности Росомахе
-- 26 фев 2019 18:14 --
Пелена писал(а):
Зверь не очень вяжется со старым собой, тут он какой-то перевозбужденный, Профессор перепуганный, Мистик слишком живая и коммуникабельная
Отлично описаны герои этой части
-- 26 фев 2019 18:17 --
Кира писал(а):
І щира дружба професора та Еріка (тільки дружба, правда ж?), і як вони разом збирали мутантів. І мені дуже сподобалось, як професор вселяв віру у кожного, як вчив їх розкривати власний потенціал і вірити у свої сили. Того ж Еріка, між іншим також. Вони дійсно справляють тут враження команди. І шкода, що перша ж невдача так розкидала їх і змінила деяким ідеали на протилежні.
Очень верно подмечено и от этого мне очень грустно стало после фильма
Дэдпул сказка о любви, об отношения, о счастье, которое "в кусочках странных пазлов, которые идеально подходят друг к другу". Особенно мне нравятся в фильме подколки и отсылки и к реальному времени, и к реальным актерам, и к КВМ, и к Людям Икс из разряда "смотрела фильм - много думала" отношения главных героев - живые и настоящие ) это не вылизанные супергеройские отношения, которые существуют в промежутках между подвигами как сказал Колосс - супергеройских моментов всего 4-5 в жизни - так что ребята будут жить долго и счастливо до след.супер-момента
почитала про Дэдпула и Райана Рейнольдса честно - не удивлена, что это его любимый персонаж, он с ним очень органичен еще Дэдпул это первый фильм, снятый с постоянными разговорами со зрителями прямо чувствуешь себя частью фильма на русском, на украинском - это смотрено уже смотрено мною-пересмотрено немерянно раз теперь настал черед английского боже, да у него же рот просто не затывается и в английском это так прикольно звучит жаль, приходится останавливать и вчитываться в субтитры для большего понимания
Колосс в англ.варианте разговаривает на англ. с классическим совеццким акцентом сама так обожаю говорить, когда медленно и все понятно, жаль, что понятно таким же "спикэрам", а не носителям языка
Mashali, я теж обожнюю цей трюк - прибирання четвертої стіни, чи як воно там зветься. Коли до тебе звертаються. Відчуваєш себе частиною цього божевілля. Теж хотіла на інгліші глянути, але воно так швидко базікає, що у мене вуха вянуть
29-річна зірка вийшла на імпровізовану синю доріжку в синій сукні з колекції Valentino. У вбрання були відкриті плечі, прорізи на області талії і об'ємна спідниця з розрізом. До образу Брі підібрала золоті туфлі на високих підборах, вони чудово гармоніювали з внутрішньою обробкою сукні, яка також була виконана у золотому кольорі.
Джуд Лоу офіційно вийшов у світ після заручин. Англійський актор виглядав чудово в стильних білих брюках, велюровій кофті і коричневих туфлях. Роман з 32-річною дівчиною позитивно позначається на його зовнішньому вигляді і заряджає енергією.
Напишу про "молодую серию" людей Икс Вообще в моей любви к фильмам "Люди икс" всегда присутствовали первые три фильма (для меня- классически-канонические: Люди икс, икс2, последняя битва), потом был "невыразительный" Люди икс начало Росомаха (невыразителен он был исключительно потому что я, как и все мои друзья и знакомые, посмотрели этот фильм в пиратской версии без спецэффектов - и фильм не понравился Как Паворотти, который фальшивит и каррртавит, в исполнении Изи по телефону) Во время выхода остальных частей, я уже всерьез подсела на Лунтика, Диего и Дашу, и они прошли рядом со мной, но мимо
Итак, Люди икс. Первый класс Знакомство с главными героями. Все еще максимально открытые и честные, профессор без коляски... так и хочется сказать "спойлер дальше будет только хуже ".
И 60е хороши, эти Эмма Фрост, прямо куколка блестящая, Рейвен, научившаяся принимать себя, Зверь еще не зверь, , да и вообще - красивый фильм-отдыхалочка! Открывается то, что дружба професора и Магнето - это гораздо больше, чем сиюминутное противостояние и даже больше, чем уважение к достойному противнику. Дружба... друзья это больше, чем исключительно одинаковый взгляд на вещи, дружба - это уважение и поддержка друга, даже если методы достижения целей у друзей отличаются, дружба - это умение отойти на шаг назад, где-то оглянуться, где-то сдержаться, но все равно быть рядом, практически "в горе и в радости"
Удивительная задумка с Росомахой пока остальных героев приходится подыскивать новых, марафетить, наводить лоск и вгонять во временные рамки, с Хью Джекманом ничего не происходит Росомаха - это его и только его герой, иного быть не может
Во время выхода остальных частей, я уже всерьез подсела на Лунтика, Диего и Дашу
зрада
Mashali писал(а):
Открывается то, что дружба професора и Магнето - это гораздо больше
Думаю, там без кохання не обішлося
Mashali писал(а):
Удивительная задумка с Росомахой
так, дуже зручно. Нещодавно чула, що на початку цю роль пропонували Расселу Кроу, але той відмовився, мовляв, в Гладіаторі його образ асоціюється з вовком, і в Росомасі теж буде (вовки тут до чого? він же на місяць не виє), а він не хоче, щоб до нього це апмлуа приліпилося. Ну... не уявляю собі іншого Росомашку, це маячня.
-- 01 мар 2019 20:38 --
• Для виконання ролі Чарльза Ксав'єра актор Джеймс Макевой поголився налисо. Макевой мріяв це зробити ще в попередніх фільмах про Людей Ікс. • Патрік Стюарт, якого немає в цьому фільмі, але який грав роль Чарльза Ксав'єра в попередніх фільмах франшизи, жартома заявив Брайану Сінгеру, що готовий зіграти навіть Містик, якщо раптом Дженніфер Лоуренс «підкачає». Як заявив Стюарт: "я готовий роздягнутися на камеру і пофарбуватися в синій колір. Та й світ готовий прийняти мене таким". • Спочатку фільм збиралися назвати «Люди Ікс: Вік Апокаліпсису» (X-Men: Age of Apocalypse) з однойменної серії коміксів, але потім назву змінили просто «Люди Ікс: Апокаліпсис» (X-Men: Apocalypse), так як це звучить більш похмуро, і щоб не бути схожим на назви «Месники: Ера Альтрона» (Avengers: Age of Ultron) і «Трансформери: Епоха винищення» (Transformers: Age of Extinction). • Перший фільм, в якому з'являються обидва брати Саммерса-мутанти Скотт, або Циклоп, і Алекс, або Хавок. У коміксах був присутній і третій брат — Гебріел, він же Вулкан, але на екрані його досі не було. Творці фільму «Люди Ікс: Апокаліпсис» (2016) теж вирішили, що двох братів буде достатньо. • Для зйомок в ролі Шторм актриса Олександра Шипп зробила собі зачіску "ірокез". • Коді Сміт-МакФі, який виконує роль Курта Вагнера, або Нічного змія, колись планував зіграти молодого Логана, він же Росомаха, у фільмі "Люди Ікс: Початок. Росомаха» (2009), проте вважав за краще знятися в постапокаліптичній драмі Джона Хіллкоута «Дорога». • У Софі Тернер і Фамке Янссен, колишньої виконавиці ролі Джин Грей, є деякі спільні риси. Для жодної з них рудий колір волосся не є природним: Тернер блондинка, а Янссен — брюнетка. Обидві народилися в Європі: Тернер — в Англії, а Янссен — в Нідерландах. Обидві на пару сантиметрів вище акторів, які виконали роль Циклопа: зріст Тая Шерідана 173 сантиметри, а Тернер — 175 сантиметрів; зріст Джеймса Марсдена 178 сантиметрів, а Янссен — 182 сантиметри. Обидві актриси старші за акторів, що виконали роль Циклопа -Тернер старша за Шерідана на 9 місяців, а Янссен старша за Марсдена на 9 років. • У коміксах Елізабет Бреддок, вона ж Псайлок, є англійкою, а Уоррен Уортінгтон III, він же Архангел, американцем. У фільмі роль Псайлок виконує американка, а роль Архангела — англієць. • Готуючись до ролі, Олівія Манн брала уроки бою на мечах. • Стен Лі з'являється в камео разом зі своєю дружиною. • Продюсер Саймон Кінберг пояснив, що завдяки подорожам в часі у фільмі «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» (2014) змінився хід історії, і деякі з мутантів стали не такими, як вони показані в минулих фільмах франшизи. Це сприяло появі в нових фільмах старих персонажів, показаних під іншим кутом (Циклоп, Джин Грей, Шторм, Ангел, Нічний змій). • Продюсер Саймон Кінберг назвав Апокаліпсиса найнебезпечнішим з лиходіїв франшизи. «На відміну від інших лиходіїв, він не робить відмінностей між мутантами та людьми. Він бачить тільки слабких і сильних. Для нього все це-світ, що збився зі шляху, який поклоняється фальшивим ідолам і який необхідно рятувати від самого себе. Він немов старозавітний Господь: "або наводьте порядок і поклоняйтеся мені, або земля розверзнеться і поглине вас всіх». • За коміксами, Скотт Саммерс, він же Циклоп, старший за свого брата Алекса, відомого як Хавок. У фільмі все навпаки, і Алекс у виконанні Лукаса Тілла старший за Скотта, якого грає Тай Шерідан. Творці фільму пішли на це тому, що Хавок був заявлений персонажем для фільму «Люди Ікс: Перший клас». Якийсь час навіть хотіли прибрати спорідненість персонажів, але потім вирішили, що просто Хавок буде старшим. • Епізод, де Ртуть діє в Інституті для обдарованих підлітків Професора Ікс, займає 3 хвилини екранного часу, а на його зйомки пішло 3,5 місяці. Еван Пітерс провів на знімальному майданчику більше часу, ніж будь-який інший актор. Цей епізод знімали камерами «3-D Phantom», які переміщаються на швидкості 50 миль у годину і роблять 100 кадрів на секунду. • В оригінальній трилогії Архангел, Псайлок і Джубілі молодше Циклопа, Джин, Шторм і Нічного змія. У фільмі ж показано, що Джубілі з цією четвіркою одного віку, а Псайлок і Архангел — старші. • У фільмі Апокаліпсиса супроводжують чотири вершники - це Шторм (Голод), Магнето (Війна), Архангел (Смерть) і Псайлок (Мор). Архангел і Псайлок були Вершниками в коміксах (Архангел — з самого початку, а Псайлок стала одним з Вершників у серії коміксів «Uncanny X-Force», перший випуск якої з'явився на світ у 2010 році). Шторм і Магнето виступали в ролі вершників в мультиплікаційному серіалі "Люди Ікс: еволюція" (2000-2003). • Журнал «Тайм» помістив фільм на перше місце в списку «Найгірші фільми 2016 року»