Nochenyka, так! Кицька зробила фільм тобто я вже знала, що Гуся іншопланетне створіння, але не очікувала отого взагалі класний фільм. Але відчуття, що тепер інші герої не потрібні. Занадто крута жіночка вийшла
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Летучая_Мышь, я тепер не уявляю, який їй потрібен злодій, щоб був рівний за потужністю. А люди дивувалися, чого вона не брала участі в головній місії Месників (подорожі у часі), тільки ото з'явилась два рази... Пффф... Та вона б там за 2 хвилини всім дала прикурити і можна було фільм вимикати.
Кіану Рівзу запропонували стати супергероєм Marvel
Шанувальників студії Marvel обнадіяли появою нового супергероя на екранах. Так, зірка фільму «Матриця» Кіану Рівз може зіграти одного з персонажей із суперможливостями з комікса «Вічні» Джека Кірбі.
Наразі ведуться переговори. За попередніми даними, зйомки фільму стартують в кінці літа, а вже у листопаді наступного року стрічка має вийти на широкі екрани.
До слова, у коміксі Джека Кірбі йдеться про створених богами генетично модефікованих людей та протистояння «Вічних» та девіантів. Як відомо, до зйомок запросили Анджеліну Джолі, Кумейла Нанджіані і Річарда Меддена. Останні вже дали добро на зйомки.
При всій повазі... Просто парад старперів якийсь... Джолі, Рівз... Я не чекаю від них нічого хорошого. Мені вистачило Лоу, якого я ніжно люблю, але в фільмі по коміксу він виглядав як дідусь, ну реально.
А тим часом... до прем"єри останнього фільму про Х-людей... залишилося 4 дні.
Nochenyka, так! Кицька зробила фільм тобто я вже знала, що Гуся іншопланетне створіння, але не очікувала отого взагалі класний фільм. Але відчуття, що тепер інші герої не потрібні. Занадто крута жіночка вийшла
Мне очень понравился фильм Кэрол очень крутая. "Зачем ему намордник, он ведь не Ганнибал Лектер"