Самый трогательный момент - это Локи в камере после смерти мамы самый ржачный - Локи в образе кэпа И я себе не изменяю - баба в фильме явно лишняя не знаю было бы то же самое с другой актрисой, но мне кажется что персонаж не продуман, а не Портман виновата (хотя она мне и не нравится). Может это зависть?
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
А ещё понравилось как универ Гринвича разтрощили когда-то там гуляли и как раз какой-то фильм снимали. Муж говорит «нафиг тут? Ее (площадь) же в Торе разрушили» и правда зачем теперь снимать то?
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Я напишу не по порядку, но по свежим следам, так сказать Посмотрели мы в понедельник Веном.
Ну такое.. Как комедия пойдет Мы об... хм.. критиковали логику всех персонажей на протяжении всего фильма. (Говорите там пришельцы-убийцы? Пойду зайду к ним и выпущу их! Нужно застрелить главного героя на безлюдной частной базе с кучей трупов? А проведем его поболтать в лес! Под самый живописный куст ) Но! Том Харди.. ооо.... Он прекрасен, даже когда поступает как полный идиот Их диалоги с Веномом - лучшее, что было в фильме. Главная героиня напоминает маму героя, а не незабываемую красавицу. Выбор актрисы такой неудачный В их любовь не верится вот вообще. Главный злодей - какой-то парнишка-псих Веном нарисован кстати очень милым, даже когда откусывает людям головы Но сюжета толком нет, даже не знаю, что там комментировать В общем жалею ли я о потраченном времени? Нет. Стала бы пересматривать, как того же ЖЧ? Тоже нет. Так, на один раз.
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...
Провела вечір з твоїм улюбленим чоловіком Nochenyka
Перший Местник. Сідала дивитися бо хотіла саме цей фільм. Десь в середині зрозуміла, що герої ті, а фільм ні виявляється я хотіла наступний. Фільм дуже добрий. Чи не найкращий з ВМ на той час, коли його знімали. От у мене питання як із Кріса зробили отого дрища, що на початку? 5 балів тим, хто це робив! Чрвоного черепа явно малювали з Майкла Джексона, світла йому пам‘ять. Але вийшов не дуже страшний. Точніше не устрашаючий персонаж «агента К» (сорян але ім‘я актора не знаю а у фільмі не запам‘ятала) гарно прописаний, хоча на екрані дуже мало часу. І романтична лінія пречудова! Не лишня, не нав‘язлива і має час для розгортання.
Не зрозуміла зі Старком. По роках це не може бути батько Тоні. Дід? Але по фільму наче якраз батько
Яка ти дотошна Чого не може? Якщо Говард зачав його відразу після перемоги, тоді у 2008, коли виходить Залізна людина, Тоні близько 60. Все збігається. А взагалі... Ти зараз копнула найбільшу драму трилогії ЗЛ - батько не казав йому, що любить його, бо він...не рідний. Які шокуючі подробиці.
Tashika, так хочу прочитати твій відгук. Але я кремінь
Розслідування. В Першому меснику (1945 візьмемо) Говарду, ну наприклад, 20 років. Там казали скільки йому років насправді?.. Гине він в 1991 - тобто в 66. В принципі, десь на стільки він і виглядав. В першій частині ЗЛ кажуть, що Тоні унаслідував компанію в 21 рік. (здається ) Тобто Говард народив його в 45. Ну... не карається А в 2008 році, коли виходить ЗЛ (якщо часові рамки співпадають) йому 38 років. Ну ніби норм.
Таня, де я прорахувалась? Як в тебе вийшло 70 років?
Nochenyka, ага сходиться наче. Я рахувала, що старшому Старку на 45 рік близько 30ти. ну всеодно нормуль. Я не порахувала, що Старк помер в 91му, я на хараз рахую