А я хвалюся - купила нарешті квиточки на Венома (сьогодні тільки оновили розклад). Взяла зал 4DX. Сподіваюсь запах з рота Венома мені не доведеться почути.
А я хвалюся - купила нарешті квиточки на Венома (сьогодні тільки оновили розклад). Взяла зал 4DX. Сподіваюсь запах з рота Венома мені не доведеться почути.
По скидке? Блииин, мне стыдно было писать такое сразу, рядом в кинотеатре сидела девица, тяжело вздыхала время от времени целый фильм, и у неё так воняло изо рта, мне и фильм не фильм был. Ещё у меня и обоняние от природы зашкаливает, настроение портится на раз. Так что Веном был просто шанелькой.
_______________________________ Смотрите на жизнь веселей: наступив на грабли, наслаждайтесь фейерверком.
Я чогось пригадувала його кращим мені тепер хочеться фільм про Наташу, а то вона там повноцінний другий головний персонаж, а у назві її немає. Якось несправедливо. Чогось мені подобається зимовий солдат як персонаж. Шкода його дуже Улюблений момент - коли Бакі видрав з машини руль я прям уявляю їду я така, рулю, і тут хоп - а руля нема чогось і сказати нема чого. Просто екшн, без якихось там глибоких думок. Чи то вино
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)
Летучая_Мышь, глянь ще на тверезу голову і порівняй враження А я обожнюю другий фільм. Хоча я обожнюю і перший з третім. Мій відгук на першій сторінці. Стів там такий потєряшка, а ЗС такий бідненький. Мої хлопчаки.