Lyosya, Альона, от тільки тому, що я тебе люблю - я тобі пробачаю це питання.
Насправді, це дві конкуруючі фірми :)) Обидві випускають комікси/фільми/мульти/інше про супер-героїв. Герої, звісно, різні в них. Я DC не люблю. Вони дивні і похмурі. Але на смак і колір, як говориться. Бачила тільки Бетмана 3 частини, Диво-жінку і, здається, щось ще. Нічого не сподобалося.
Nochenyka,агенты щит- Марвел, но как то без внимания, что странно, зато обмолвилась за пристрастие своего ребёнка ДС- так все, капец. Я так поняла всё что не Кеп- ущербно изначально. Так может нужно было темку ещё уже заострить, все софиты на любимого героя.
_______________________________ Смотрите на жизнь веселей: наступив на грабли, наслаждайтесь фейерверком.
Ви, мабуть, нічиї пости в цій темі не читаєте, а заходите лише своє написати. Я неодноразово писала, що люблю всіх героїв Марвел. І згодна обговорювати їх усіх. Для DC створіть окрему тему і там обговорюйте, ніхто не забороняє.
linova писал(а):
агенты щит- Марвел, но как то без внимания, что странно
Це я взагалі не зрозуміла до чого. Всі в курсі, що ЩИТ - це Марвел. Але ми дивимося і обговорюємо фільми поступово, а не кожен зайшов і написав все, що він знає про Марвел і їх проекти.