Site Logo

Текущее время: 05 авг 2025 13:40

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2573 ]  На страницу Пред.  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 172  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Marvel movies!
СообщениеДобавлено: 24 сен 2018 14:40 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 4 месяца 25 дней
Семья: +
Медали: 58
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Автор статьи (2)
Путешественница (5) KinoLady (4) Квест. Участник. (1) Книголюб форума (4)
Mafia for Ladies (4) Активный участник аукциона (2) Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (3)
Участник субботника (3) "Свято наближається" (3) Marvel movies (2) Фитнес-челлендж (1)
Перчинка форума (3) СпортЛеди ЗЖФ (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 1 место (1)
Валентинка (1) Победитель фотоквеста (1) Свадебный конкурс (1) Я люблю Україну (1)
Цветочная феерия (1) Я - мама (1) Мафия по-украински (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)
Марафон английского (1) Конкурс Lady in Dress (1)

Очки репутации: 1515
Повысить репутациюПонизить репутацию
Изображение
Изображение

Изображение

Marvel Cinematic Universe

Others
Людина-павук (2002) - Columbia Pictures
Блейд (2002) - New Line Cinema
Халк (2003) - Universal Pictures
Людина павук 2 (2004) - Columbia Pictures
Каратель (2004) - Lions Gate Entertainment
Блейд: Трійця (2004) - New Line Cinema
Примарний гонщик (2007) - Columbia Pictures
Людина-павук 3: Ворог у тіні (2007) - Columbia Pictures
Лісовик (2005) - Lions Gate Entertainment
Каратель 2 (2008) - Lions Gate Entertainment
Примарний гонщик 2 (2012) - Sony Pictures
Нова Людина-павук (2012) - Sony Pictures
Нова Людина-павук 2. Висока напруга (2014) - Sony Pictures
Шибайголова (телесеріал, 2015) - Netflix
Нелюди (телесеріал, 2017) - ABC
Веном (2018) - Sony Pictures

Прем'єри цього року!
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

smile now, cry later. ©

Последний раз редактировалось Nochenyka 06 окт 2018 21:33, всего редактировалось 14 раз(а).

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Марафон - Marvel movies!
СообщениеДобавлено: 04 ноя 2018 21:59 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 4 дня
Семья: муж Саша
Детки: Алешка и Юляшка :)
Медали: 43
Я люблю ЗЖФ (1) Автор статьи (4) KinoLady (4) Квест. Победитель. (1)
Умники и умницы (2) Mafia for Ladies (1) Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (3)
Битва рукодельниц ЗЖФ (2) Вязальная игра (2) Marvel movies (2) Новогоднее настроение (1)
Ресайклинг (1) Скарби осені (1) К 10-летию форума (1) Гуру Фотошопа (1)
Новогодний квест (1) Конкурс с папой (1) Победитель фотоквеста (1) Участник фотоквеста (1)
Я люблю Україну (2) Летний фотоконкурс (1) Весенний шабаш. Участник. (1) "Halloween на ЗЖФ"! (1)
Марафон английского (1) "Козацькі перегони" (1)

Очки репутации: 443
Железный Тони Старк 3!
Тони, как всегда, великолепен, "скромен", порочен, гениален - просто КРАСАВА!
Очень странно вышло с атакой его дома вертолетами: даже самый технологически продвинутый дом с ИИ (Джарвис) был элементарно "неожиданно" атакован простыми вертолетами. Мне кажется они не так уж быстро летают. И если Тони объявил войну Мандарину и усилил оборону то как то нелепо потерять ВСЕ от вертолетов, а не от сверхзвуковых истребителей или ракет дальнего радиуса... Но как придумали так и сняли, зато идея интересная - как будет действовать Тони без костюма (почти). Идея о свойствах плохих героев - еще безумнее, руками плавить метал ... ну такое, в голову не лезет - не верю. В общем для меня в этом фильме много натянутого... Но игра Тони все вытягивает. Фильм яркий, красочный и более 20 железных человек в финале!

-- 04 ноя 2018 22:19 --

ТОР 2. Царство тьмы.
Фильм - продолжение приключений бога грома - Тора. фильм космически масштабен, приключения - удались. Для меня странно, что на защиту Земли от врага (Малекита) не пришли другие Мстители. Тору даже пришлось просить помощи у братца, и Локи - молодец, помог.
Тор конечно красавчик, даже растет над собой. Фильм, как все у Марвел - качественный, яркий, впечатляющий, масштабный и с юмором.

СообщениеДобавлено: 04 ноя 2018 22:54 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 11 месяцев 18 дней
Семья: Дружная
Детки: Сыночек
Медали: 34
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Автор статьи (3)
Квест. Победитель. (1) Mafia for Ladies (5) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (5)
Участник субботника (2) Марафон постройнения (1) "Свято наближається" (2) Marvel movies (1)
Позитив форума (1) Самый справедливый модератор (1) Тусовщица форума (1) К 10-летию форума (1)
Новогодний квест, 1 место (1) Валентинка (1) Участники весеннего фотоквеста (1) Письмо моему малышу (1)
Подарок от Снегурочки (1) Фото с мамой. Много лет спустя (1)

Очки репутации: 660
Стражи галактики.
Это один из моих любимых фильмов серии. -sluny- Куча фантастических героев, миллион деталей, которые так интересно рассматривать. Картинка супер. Юмор просто бесподобный. Хоть и немного дурацкий -D Ракета, Грут, Дракс такие интересные персонажи. И мне очень нравится наблюдать, как они учатся быть одной командой. Гамора - чудесный женский персонаж. Сильная, уверенная, обаятельная, сексуальная ()()()() Достойная спутница главному герою. Крис Пратт -sluny- Такой очаровательный хулиган. - glas-
А ещё море отличной ретро музыки -super-
Мне чем-то напоминают "звёздные войны" с их разномастными инопланетянами и кораблями.
Очень волнительные взаимоотношения Гаморы и Небулы. Вообще у Марвела упор делается не на любовные отношения, а на отношения родственников, друзей.. Они раскрыты гораздо глубже чем романтические линии.
Момент смерти Грута.. Сколько раз смотрю, не могу сдержать эмоций.. и его "Мы есть Грут".. :cray:
И как круто было увидеть в конце маленького Грута. Он такой умилительный. Вызывает эмоции как при виде котенка или щеночка ha-ha
В общем фильм сплошной кайф, от меня максимально положительная оценка -super-

Изображение
Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 00:33 
Яблочная Фея
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 4 месяца 14 дней
Медали: 18
Я люблю ЗЖФ (1) KinoLady (4) Квест. Участник. (2) Mafia for Ladies (3)
Благотворительная ярмарка (1) I'm lady (3) Marvel movies (1) Стиль форума (1)
Леди Романтичность (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 609
Тор 2
Один из самых зрелищных. Хочется смотреть и пересматривать. Отличается тем, что здесь все актеры на месте. Локи прямо раскрылся как бутон черной розы, слегка но шикарно. Юмор великолепный.
Ты умеешь летать?
Из нас двоих кто летает чаще?)))
Их чувства к матери, к друг другу - мило так. Любовь к родным раскрыта в разы круче чем к Портман. Ну и Тор)) ах какой бог) :ah:
А еще мне до ужастиков нравится страж - Идрис Эльба такой шикарный, временами мне даже кажется он круче Тора )))))

Мурашка
А вот это спасибо Новому каналу посмотрела в превосходной озвучке) Такой юмор безумный)) Дугласа не люблю, но в этом фильме на него интересно смотреть. Этот, Игра и Основной инстинкт - его поважна тройка
Идея одна из лучших - микро герой, его комашка-вертолетик-конь) и еще в этом фильме красивая картинка, очень. Пол Радд просто создан для этой роли)

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 00:37 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 11 лет 6 месяцев 11 дней
Медали: 20
Я люблю ЗЖФ (1) Почетная невеста форума (1) Автор статьи (3) Путешественница (3)
Квест. Участник. (1) Книголюб форума (1) Благотворительная ярмарка (2) I'm lady (2)
"Свято наближається" (1) Marvel movies (1) К 10-летию форума (1) Онлайн квест (1)
Я люблю ЗЖФ (1) Весенний шабаш. Участник. (1)

Очки репутации: 361
Людина-Мураха.

Один из самых добрых фильмов и самых эффектных супер-костюмов. Нравится, когда персонаж раскрывается не только как крутой парень, способный надрать задницы плохим парням, но и как обычный человек, со своими слабостями, увлечениями, ценностями.
Количество муравьев в фильме меня, конечно, будоражило, потому что насекомых я чуть-чуть ненавижу, но этот милый гигантский муравей, про которого сказали "оце собачку скалічило" и который выпрашивал вкусняшку под столом, пожалуй, стал исключением.
И вообще, это классное, наверное, чувство, когда твой папа -супер-герой. Не парень, как у Джейн и Пеппер, а вот такой сильный и заботливый папочка.
Единственное, что мне непонятно, это момент в конце, в разговоре с Соколом, когда прозвучало:" Я знаю, що у вас є чувак, що стрибає, чувак, що гнеться і що лазить по стінам". Так вот, кто из Мстителей гнется?
ha-ha

Изображение

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 00:49 
Яблочная Фея
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 4 месяца 14 дней
Медали: 18
Я люблю ЗЖФ (1) KinoLady (4) Квест. Участник. (2) Mafia for Ladies (3)
Благотворительная ярмарка (1) I'm lady (3) Marvel movies (1) Стиль форума (1)
Леди Романтичность (1) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 609
Мурлыся писал(а):
Так вот, кто из Мстителей гнется?

это Нео из Матрицы))))))

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 00:55 
Леди Совершенство
Цитата

Mafia for Ladies (4) Активный участник аукциона (2) Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (3)
Участник субботника (3) "Свято наближається" (3) Marvel movies (2) Фитнес-челлендж (1)
Перчинка форума (3) СпортЛеди ЗЖФ (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 1 место (1)
Валентинка (1) Победитель фотоквеста (1) Свадебный конкурс (1) Я люблю Україну (1)
Цветочная феерия (1) Я - мама (1) Мафия по-украински (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)

Мурлыся, гнеться Пантера, але навряд Сокіл про нього ha-ha2 Звісно він казав за Мураху, може не так переклали. Буду передивитись, подивлюсь що там в оригіналі.

-- 04 ноя 2018 23:56 --

Дівчата, стільки відгуків ()()()() Завтра все-все прокоментую. :-*

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 01:20 
справжня мавка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 6 месяцев 23 дня
Детки: Двое из ларца
Медали: 19
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Путешественница (1) Квест. Победитель. (1) Благотворительная ярмарка (3) Марафон постройнения (1)
Marvel movies (2) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Мы помним и ценим Вашу победу (1)
Участник фотоквеста (2) Я люблю Україну (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 854
Чорна пантера

Я коли дивилася його вперше, то ніяких надій не покладала. Для мене наявність цього фільму була лише для того, аби показати Ваканду (бо вона стане місцем подій у местниках) і показати звідки вібраціям. Але вийшло досить не погано! Та й рейтинги у цього фільму на диво високі. Враховуючи, що пантери було дуже мало у самих местниках - на такі рейтинги у марвелі не очікували.

Але я піймала себе на думці, що мені фільм подобається не за сюжет, видовищність чи ще щось таке кіношне, а за те, що Африка тут - то не лише країни третього світу. Може я десь в середині чорна і мене ото гріє, що Африка дала всім жару? ha-ha1 І я так хотіла побачити реакцію отого чувака з сцени після титрів, що виперся зі своїм сарказмом «чого нас навчать землероби». Пфффф

Ваканда чудова! Таке поєднання історичної дикої культури і технології dreams тут летить поїзд на звукових рейках, а внизу чуваки плетеними корзинами торгують. Їхня зброя пробиває танки, а вони на носорогах їздять. Ох такий світ мені до душі!

Персонажі не погані. Навіть поганця в кінці зробили таким, що його шкода. При чому усі діють за своїми принципами і вірою - і це круто. І ці принципи виправдані і логічно пояснені.
Сподобався мені вождь отих горил. Який же він громадний ппц! І оте його «скажеш ще хоч слово скормлю тебе своїм дітям! Жартую. Ми вегетаріанці» ha-ha2
Головні кумедні. Сестра класна «я його в лабораторію привела, а він Джекі Чана зображає». Та й сам король нічого. Але поруч з горилою який маленький дуже.

Не можу сказати, що я у захваті від фільму. Подивилися просто щоб було. З Рагнарогом, якого хочеться передивлятися не порівняти. Але свої переваги фільм має yesss

ООО і тут найкумедніше камео Стена Лі «я їх отут покладу, щоб ніхто не забрав» ha-ha2

Изображение

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 09:10 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 6 месяцев 13 дней
Детки: Маруся)
Медали: 11
Я люблю ЗЖФ (1) Вышивальный конкурс (1) Благотворительная ярмарка (2) Marvel movies (2)
Новогоднее настроение (1) Ресайклинг (1) Новогодний адвент (2) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 567
Nochenyka писал(а):
Людина-мураха
(5.11-11.11)

Новый канал за нами следит ha-ha
Вчера пересмотрели этот фильм. Всегда, когда что то смотрю или читаю какие то ситуации примериваю на себя. Здесь я для себя отметила любовь отца к дочери, а также отношение отчима к падчерице. Это супер, надеюсь такое не только в фильмах бывает)))
Сам фильм так же впечатлил, спецэффекты на высоте, все эти увеличения-уменьшения, особенно в драках смотрятся круто.

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 10:30 
Леди Совершенство
Цитата

Нарешті добралася до компа і можу прокоментувати ваші відгуки. :ah:

Мурлыся писал(а):
Но момент, где эта компашка пыталась определить, кто достойный - просто прелесть))

Ну ти ж зрозуміла, хто був найближчий до царування в Асгарді? Кеп. В нього молот посунувся. Ха-ха.

Minutka писал(а):
Л - значит логика

Він просто самозакоханий засранець і це не змінеться і у подальших фільмах. Ха-ха. ЗЛ - людина, яка не може розставляти приорітети, така моя думка. Йому якісь свої амбіції і понти завжди заважають робити справу. Врешті він всіх рятує і великий молодець, але бісить. ha-ha2

-Маришка- писал(а):
Пожалуй он самый положительный герой из всех супер героев.

Згодна на всі 200. )) В Кепа якась абсолютна віра у добро. Непорушна. Я його дуже поважаю за це.

-Маришка- писал(а):
Она единственный из героев без супер силы..., странно как она справляется наравне... как по моему это небольшой недочет и лично мне аж бросается в глаза... да, там много тренировалась и всё такое, но наравне с Железным человеком, Тором - богом и бессмертным Капитаном Америка...???

Мені це також кидається в вічі. Вона класно натренерована і може розкидати якусь охорону чи людських поганців... Але поряд з космічними штуками, людьми з надможливостями - вона... :dntknow: Як і її товариш Хоукай - ще один так собі ефективний боєць.

-Маришка- писал(а):
Хотя хитрости ей не отбавлять - он обманула Локи... многого стоит.

Але Локі хотів розбудити Халка і він його розбудив. ha-ha2 Проти лома нема прийома, як-то кажуть.

-Маришка- писал(а):
Для меня странно, что на защиту Земли от врага (Малекита) не пришли другие Мстители.

Мені це здається дивним у кожному сольнику. ha-ha2 То один Кеп повинен рятувати світ від Осяяння, то один Халк воює з ще одним скаженим мутантом, то один ЗЛ вишукує терористів... Тю, та згуртуйтесь ви вже. Ха-ха. Але, звісно, сольники потрібні щоб розкривати героїв як особистостей.

Tashika писал(а):
Очень волнительные взаимоотношения Гаморы и Небулы. Вообще у Марвела упор делается не на любовные отношения, а на отношения родственников, друзей.. Они раскрыты гораздо глубже чем романтические линии.

Так. Це така собі фішка. Стільки родинних ліній. Батьки/діти, сестри/брати, купа прикладів справжньої дружби, досить різної... Зважаючи на те, що фільми дивляться і діти - дуже класно, що вони стільки часу приділяють саме отаким, родинним речам. Досить перебільшено, в деяких випадках просто на межі розуміння - кажуть про найголовніше.

Лиляся писал(а):
Локи прямо раскрылся как бутон черной розы, слегка но шикарно.

Ліля, я тебе обожнюю за твої оці порівняння. Яка ж краса! :ah:

Лиляся писал(а):
А еще мне до ужастиков нравится страж - Идрис Эльба такой шикарный, временами мне даже кажется он круче Тора

І я його обожнюю. Просто людина-міць!!!

Мурлыся писал(а):
И вообще, это классное, наверное, чувство, когда твой папа -супер-герой. Не парень, как у Джейн и Пеппер, а вот такой сильный и заботливый папочка.

Дивилась інтерв"ю Пола, де він розказував, що і в садку, в який ходить його донечка - до нього ставляться як до татка-супергероя. ha-ha2

Летучая_Мышь,
Летучая_Мышь писал(а):
Може я десь в середині чорна і мене ото гріє, що Африка дала всім жару?

Яка прекрасна теорія ha-ha2

Летучая_Мышь писал(а):
Таке поєднання історичної дикої культури і технології

І мені це сподобалося. Багато хто сприйняв це як щось нелогічне. Тут тобі літак з дистанційкою, тут тобі сіно носять. ha-ha2 Але для мене це навпаки був такий класний фьюжн, щось таке незвичайне.

Летучая_Мышь писал(а):
Навіть поганця в кінці зробили таким, що його шкода.

Ой, я так йому симпатизувала. Забрали в дитини Батьківщину, через батька-запроданця. -D Змусили зростати в якомусь чорному кварталі, а самі жили розкошуючі. От і виросло що виросло.

Летучая_Мышь писал(а):
Сподобався мені вождь отих горил.

М"Баку. Він перлина цього кіно. ha-ha2 Оти їх крики - це щось. Я взагалі спочатку думала, що вони не горили, а собаки. Так гавкати, капець! ha-ha2
Але моя любов - то Т"Чала, звісно. Обожнюю і його героя, і цього актора. Чедвік неймовірно харизматичний, ще я фанат його голосу (до речі, в укр. дубляжу теж класний, російський дубляж таке лайно, що того, хто це зробив, хочеться катувати закляттям круциатус). А який він розумний, мудрий, ДОБРИЙ... Дуже класно, що він не пішов шляхом батька... який діяв як якийсь удак... Боже, Одін удак, Т"Чака удак... ха-ха-ха... Страшне що твориться.

juliya.zuv писал(а):
а также отношение отчима к падчерице

Ага, теж для себе відмітила. Дуже класно, що в малої вийшло два таких татка. Всім би діткам так щастило.

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 16:12 
Леди Совершенство
Цитата

Ера Альтрона.

Перше, що я хочу сказати - другий фільм я люблю більше. Не тільки тому, що герої прогресують і розкриваються (а ще їх стає більше), в цьому фільмі є досить розумна ідея, не просто бійка з черговою мерзенною расою. "Альтрон гадає – ми монстри, головний біч світу. Питання не в перемозі над ним, питання чи він правий". А й справді завжди є і друга сторона медалі, одна сила провокує іншу силу. Про це ще скаже Віжн у третій частині Кепа, це і створить громадянську війну в наших лавах :)
Але повернімося до фільму і до персів.

Близнюки Максімофф. Я їх просто обожнюю, просто обожнюю, чорт забирай! Ванда - така тендітна квіточка, ніжна, ображена дитина, яка воліє помститися, яка ще не вміє у повному обсязі використосувати свій дар... А це дійсно не просто сила, це дар. Вона неймовірно могутня відьма, я навіть в шоці, що в фільмах Марвел їй приділяють якісь крихти часу. Згадати тільки її чари на Месниках, більшість з них справдилась, до речі. Хто ще не бачив наступних фільмів – будете здивовані. ;) Я все ще чекаю, коли вистрелить ведіння Кепа... може він знайде спосіб і сили... повернутися у свій час, жити без війни, сходити на танці... Якщо клятий Еванс не брехав і наступні Месники - то його останній фільм, то я хочу, щоб Стіву і Бакі повернули їх життя. А знаючі деякі спойлери до настпуних фільмів - це цілком реально. П"єтро... В фільмах Марвел не раз помирали братики/сестрички, і це завжди сумно і все таке... Але коли я дивлюсь Еру Альтрона і бачу сцену, коли помирає Ртуть... то відчуваю справжній фізичний біль. :cray: І коли ще паралелльно показують Ванду, яка це відчуває і падає на коліна... і вся її сила ніби вивільняється і вже тупо нищить все на світі... Можливо, якби не його смерть... вона б і не стала тією, ким стала... єдиною, хто може знищити камінь нескінченності. До речі, дуже символічно, що Ванду рятує саме Віжен... )) І, до речі, в Аароши є ще фільми у контракті з Марвел. тож... Воскресни, воскресни, будь ласочка! :cray:

Кеп. Моя бубочка. Який же він крутезний протягом фільму, аж втомплюєшся радіти. Як на перших хвилинах він пееркидає через себе мотоцикл... або як він посунув мйолнір... розірвав деревину на шмаття. -D В усіх бійках видно, що йому не так вже і легко, але він взагалі не роздумує, попереду всіх.... І знову ці перепалки зі Старком -D

Цитата:
Лабораторія готова, босс! – О, ні, це він босс. А я тільки плачу за все, конструюю все і прикрашаю всіх.

Цитата:
Я скажу лише раз! – Краще ні разу!
ha-ha2

Цитата:
Як ви зможете мене зупинити? – Як каже той старий? Разом!

Цитата:
Стеж за мовою! - Всі помітили, що він сказав мені "стеж за мовою"?

Изображение

Нат і Брюс. Суцільні милощі. "Гей, велетню, сонце вже низенько..." Я обожнюю їх діалоги, їх оце зближення, повільне немов черепаха... Бо вони - дві скалічені душі... Брюсу в принципі кохати не можна, бо будь-яке збудження несе катастрофу... Нат просто не вірить чоловікам, і більше солдат такий, ніж жінка... Вони як діти. Такі зворушливі. Ох, а їх поцілунок! Коли вона зіштовхує його у прірву, вивільняючи монстра... :ah: Все не як у людей. Дуже шкода, що в кінці фільму ми "втрачаємо" Халка і він летить собі десь, за неба край...

Тоні. Мабуть, цей фільм - один з перших, в яких Старк перестає мені подобатись. ha-ha2 Тому нічого хорошо сказати не можу. Хіба що класна в них була бійка з Халком. Як він дубасив зеленого "спатиспатиспати", чи навернув ліфтом на мотузці. ha-ha1 Але в цілому я дотримуюсь отієї фрази Багряної відьми "Альтрон не знає різниці між порятунком світу і його знищенням, від кого він це перейняв?" Багато є чого сказати на цю тему, але дочекаюсь третього Кепа. Давайте ви після нього вже мене зненавидіте. ha-ha2 ha-ha2 ha-ha2

Клінт. Мені здається, я достатньо сказал про нього у першому фільмі... Він дуже людяний, дуже добрий... в нього немає якихось нереальних надможливостей (хоча стріляти це класна штука), але він герой за своєю суттю, як мій Кеп... просто той, кого веде серце. У бій. На порятунок. Епізод, де він кидається рятувати чужу дитину, хоча і знає, що вдома його чекаюсь своїх троє... Дуже сумно-сумно-сумно, що врешті помирає мій П"єтро... але як мило і зворушливо - що він називає синочка на його честь. У них з родиною Максімфф взагалі якийсь зв"язок. Як під час бою він вчить уму розуму Ванду… блін, як він так вміє?.. Намолов пурги, а дівчинка повірила у себе... і вийшла з тих дверей як цариця небесна. -D І їх стосунки на цьому не закінчуються, до речі. Він і далі буде її спрямовувати, надихати.

Віжен. Дуже рада, що він нарешті переродився з Джарвіса. -D Нереально розумний перс, що і не дивно, зважаючи на те - який в нього камень в голові. Але! В мене знов питання до його сили. Забігаючи наперед можу сказати, що одного каменю нескінченності достатньо, щоб повбивати мільйони. А він так кволо боровся з тими роботами, ніби він просто чувак в костюмі, як Старк, чи просто має силу, як Халк... Тю. Альтрон і той був потужнішим. Я офігела зі сцени, коли в нього одночасно стріляють Тор молніями, Старк своїми променями, Віжен силою каменю Розуму – а йому хоч би хни. ha-ha2 Трохи поплавився.

Тор. Ну... для мене Тор в цьому фільмі був лише для того, щоб розповісти про камені нескінченності. ha-ha2 Якось я його в колективних фільмах не сприймаю. Хоча було дуже крутезно, як він взаємодіяв з іншими героями під час бійки... Наприклад, жбурнув жіночкою в Кепа, а той схопив. Або коли Віжн фігачив Альтрона мйольніром, поки Тор відвертах увагу. ha-ha Але найкрутіша річ то щит плюс молот. Коли молот іскрить від щита, або коли молотом б’ється щит і останній летить зі свистом, зносячи все на своєму шляху. ha-ha2 Блін, хочу собі такий молот.

Коротше, подивлюсь ще разів сто. Крутезний фільм.

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 16:20 
Леди Совершенство
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1) Почетная невеста форума (1) Автор статьи (3) Путешественница (3)
Квест. Участник. (1) Книголюб форума (1) Благотворительная ярмарка (2) I'm lady (2)
"Свято наближається" (1) Marvel movies (1) К 10-летию форума (1) Онлайн квест (1)

Nochenyka писал(а):
в садку, в який ходить його донечка - до нього ставляться як до татка-супергероя.

Представляю -D

-- 05 ноя 2018 16:22 --

Nochenyka писал(а):
Кеп. Моя бубочка. Який же він крутезний

А сцена в лифте?)

Изображение

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 16:25 
Леди Совершенство
Цитата

Мурлыся писал(а):
А сцена в лифте?)

Це яка? З Зимового солдата?) Та там він взагалі очешуєнний ha-ha2

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 16:27 
Леди Совершенство
Цитата

Nochenyka писал(а):
очешуєнний

Блин, да, с ЗС. Че я полезла с этой репликой к комменту об Альтроне? :dntknow:

Изображение

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 17:52 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 14 лет 11 месяцев 18 дней
Семья: Дружная
Детки: Сыночек
Медали: 34
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Автор статьи (3)
Квест. Победитель. (1) Mafia for Ladies (5) Активный участник аукциона (1) Благотворительная ярмарка (5)
Участник субботника (2) Марафон постройнения (1) "Свято наближається" (2) Marvel movies (1)
Позитив форума (1) Самый справедливый модератор (1) Тусовщица форума (1) К 10-летию форума (1)
Новогодний квест, 1 место (1) Валентинка (1) Участники весеннего фотоквеста (1) Письмо моему малышу (1)
Подарок от Снегурочки (1) Фото с мамой. Много лет спустя (1)

Очки репутации: 660
Nochenyka, чувствую мы с тобой в "противостоянии" будем по разные стороны баррикад ha-ha2

Изображение
Изображение
Изображение

СообщениеДобавлено: 05 ноя 2018 18:37 
Леди Совершенство
Цитата

Tashika, буде у нас і в темі громадянська війна ha-ha2

Изображение

smile now, cry later. ©

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2573 ]  На страницу Пред.  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 172  След.