Lyosya, до речі, ти підписалась на Тома в інсті, і він почав публікувати щось Дякую!
Я теж це помітила,бо коли підписувалась-там було так мало постів Тому я його шукала у Ютуб, інтерв'ю з ним дивилась багато,а ще цей його чарівний тік тонік Кохаю його всім серцем,аву навіть вперше в житті не хочу міняти
Піду ще на Тома глянув у Ютуб,хоч би мені наснився Ми могли бути дуже гарна пара
Дуже дивний, але чарівний фільм. Скажу чесно - розсмакувала не відразу. Я вже залишала свій відгук, в темі КК, тоді я тільки знайомилась з КВМ і ще багато чого не розуміла. Фільм здався надто фантастичним і в чомусь безглуздим. Але мабуть цей фільм лише для справжніх гурманів, і для справжніх фанів. С часом дивишся інакше, дивишся ширше.
Дуже подобається, яким зобразили Стівена на початку фільму. Таким зухвалим, зверхнім, пихатим навіть. Людина, що закохана в свій геній. Просто Тоні Старк вилитий. Бррр. Він принижує колег, дозволяє собі грубість з жінкою. Йому все можна, бо він видатний лікар. Оплиски! І потім аварія і життя з ніг на голову. І треба прийняти, змиритися, що ти колишній - це вже минуле. І це стає надважкою задачею, непосильною... для людини, якій важливо бути кращим за всіх. Дуже крута сцена, де він потроху втрачає надію, а за вікном у той час злива… Така атмосферна. Адже час це теж дощ, який триває вічно, який нікого не шкодує, ні жінок, ні чоловіків...
А далі він дізнається про інший шлях. Про шлях, на якому дух перемогає тіло. Я тільки нещодавно замислилась на рахунок цього. Думаю, сила духу - вона неосяжна, але мало хто може її приборкати. Чому?.. Чому так мало людей, що хочуть цьому навчитися? Чому так мало людей, які готові вчити? Було дуже цікаво спостерігати як він вчиться, як приходить до нього істина очима на себе самого, зовні, коли Касилій повторює його слова про пісчинки у всесвіті, слова прагматика і маловіра, слова Стівена колишнього... Я у захваті від його метаморфоз. Він став справжнім майстром. Справжнім магом. Це зовсім особлива ланка в супер-геройстві, в ній стільки несподіванок. Око Агамотто - це взагалі мій улюблений камінь, яка ж в ньому міць!
Ще я люблю цей фільм за цю фразу... Це теж та правда, яку я осягнула нещодавно: "Смерть дарує життю зміст. Коли знаєш, що дні полічені. Що обмаль часу..."
Не обійшлося без традиційного марвелівського гумору. Я просто ридала.
Цитата:
Просто Вонг? Як Адель? Чи Аристотель. Дрейк. Боно. Емінем.
Цитата:
- Давно ви прибули у Камар-Тадж, містере… - Я доктор. – Містер доктор? – Доктор Стівен Стренж. – Байдуже.
Цитата:
- Дормаму, я прийшов домовлятись! Дормаму, я прийшов домовлятись! Дормаму, я прийшов домовлятись! Дормаму! Дормаму! Дормаму!
Я б на місці Дормаму зійшла з розуму, це точно. Ой, а як Вонг в кінці зареготався. Епізод після титрів з Мордо натякає на продовження і на щось цікаве... Він дуже крутий адепт магічних наук, якщо він буде на стороні зла - це буде хвилююче)
Коротше, фільм дивовижний. І соромно за свій минулий відгук. Ось так.