Была сегодня в магазинах на вознесеновке, разочарована. Все однотипное и мало поменялось с того времени как дочке коляску выбирала (6 лет назад). Не присмотрела ничего, буду искать в других магазинах.
Девочки измерила ширину лифта 56 см, надеялась он шире будет , т.к. смотрела коляски с шириной шасси 58-60 см. Может у кого тоже был такой узкий лифт, какие у вас были коляски?
я теж вибирала по розмірам, щоб в ліфт входила, по типу колес (щоб надувні, поворотні, але з фіксацією), щоб амортизація була хороша, та й по дизайну, врешті-решт. купили ми польську анекс спорт універсальну. то я дуже задоволена покупкою. подобаються матеріали з яких, все прошито, а також система захисту дитини у колясці (вже наслухалася історій про те, як діти і з колясок випадали і коляски переверталися ), а от за свою дитину спокійна.