Чудесно! Вы - Тони Старк! Гений, плейбой, миллионер, филантроп, великолепный и неподражаемый Железный Человек! Вы обаятельны, остроумны и находчивы. Скорее всего, уровень вашего интеллекта высок. Вы - прирожденный лидер, с мнением которого считаются люди. Вы говорите исключительно правду и способны до конца отстаивать свое мнение, из-за чего некоторые считают вас невыносимым. Но им и невдомек, что вы добрый и честный человек, с которым каждый (при желании) может найти общий язык.
Ну что ж, весьма симпатичный мне персонаж
_______________________________ Знаєш як болить, ніяк не пройде Поки весь світ спить, а ти цілуй мене А ти цілуй...
Minutka, ооо... дуже вчасно. Завтра анонсую два наступних фільми - Халка і ЗЛ-2. Хочу, щоб ми вклалися до Нового року. Я сподіваюсь, ти напишеш свої враження. І Гліб нехай свої напише. )))
-- 29 сен 2018 19:47 --
Летучая_Мышь, я дивилась Нєлюдєй, і більше нічо. А вони класні? Я просто в принципі серіали не дуже люблю. Бо в мене пам"ять коротка. Я на останній серії не пам"ятаю, що було у першій. Таню, що означає "чуть не купила"? Повернись за ними
Nochenyka, я так і уявила себе з тими татухами, що водою переводяться по Стражам мультик класний. Серій багато як фон круто йду. Гумор той самий і, доречі, багато що зрозуміло після мультику. Ми «Щит» дивилися. Але я не осилила до кінця. Чоловік до дивився сам. «Нелюдей» чоловік дивися. І мультик по Халку. Тай Местники кілька мультсеріалів є
_______________________________ Біда України в тім, що нею керують ті, кому вона не потрібна (М. Грушевський)