Железный человек 2 Я все больше и больше влюбляюсь в Старка,какой же крутой персонаж Может мне роботы нравятся,не знаю,надо попробовать трансформеров пересмотреть Начало фильма улыбнуло,Россия-Москва и Иван Ванко бухающий водку с горла и делающий это на протяжении всего фильма С-стрериотипы Когда Иван надел костюм робота-мне он перестал быть интересным. Друг Старка-Роуди,не поняла зачем он забрал костюм железного человека,странный такой друг и актер кстати на его роль другой,он мне не понравился Было забавно видеть щит Кэпа,Фьюри и Черную вдову. У супергероев всегда во второй части сомнения "быть или не быть" ?Или же,как в случае с Тони,быть хочу,но умираю))Определенные штампы,которые прослеживают во всех фильмах.
У супергероев всегда во второй части сомнения "быть или не быть" ?Или же,как в случае с Тони,быть хочу,но умираю))Определенные штампы,которые прослеживают во всех фильмах.
Це не в других фільмах, це у всіх фільмах. Не буду спойлерити, але оця метушня є у кожному фільмі і особливо гостро встає після других Месників (Ера Альтрона). Просто бути супер-героєм це важка ноша і, звісно, сумніви докучають постійно. Ну типу "а воно мені треба?" або "чи я гідний того?". Як сказав Бетмен (не вірю, що пишу це в цій темі): З ВЕЛИКОЮ СИЛОЮ ПРИХОДИТЬ ВЕЛИКА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.
Lyosya,взял костюм чтобы усмерить Старка, а потом тщеславие наверно взыграло. Старк старший был один из основателей Щита. Вот не пойму к чему у Ивана была в любимцах дорогущий попугай? Если водка, зима, ушанки, почему не медведь?
-- 30 сен 2018 23:29 --
А в роли Ивана Микки Рурк- це щьось
_______________________________ Смотрите на жизнь веселей: наступив на грабли, наслаждайтесь фейерверком.
Представляю вашій увазі дуже забавну гру. Такий собі бліц про трьох Крісів нашої Marvel family. Як відповіли представники касту ви можете побачити осьо тут.
Для тих, хто вчив німецьку мій приблизний переклад.
Том Хіддлстон: Це Кріс, Кріс і Кріс. Це одвічне питання - "Хто кращий Кріс?" Кріс Пратт: О, мені не подобається ця гра, бо в ній є слово на літеру "F". Кріс Хемсворт: Ми не будемо використовувати це слово. Ми будемо займатися коханням, або просто тусуватися, тому що вони всі чоловіки. А я одружений. Дон Чідл: Я не знаю хто така Меррі Кілл. Всі ці хлопці були з нею? Пол Бетанні: Кріс – це чудовий день, чудова ніч. Вінстон Дюк: Це фільм Disney. Отже тут буде: обійняти, подарувати торт і звозити у подорож. Том Холланд: Т*ахнуть (К.Х.), одружитися (К.П.), вбити (К.Е.). Вибач, Еванс! Журналіст: Ти готувався до цього питання? Том Холланд: Так, напевно, готувався. Том Хіддлстон: Я намагався вбити Тора дуже багато разів. Отже, я виберу його. Шон Ганн: Я, напевно, одружуся з Капітаном Америкою. Він надійний. Крістофер Маркус і Стівен Макфілі: Одружуся на Евансі. Том Хіддлстон: Я не знаю. Вони обидва відмінні чоловіки. Шон Ганн: Я совокуплюся з Крісом Хемсвортом. Тому, що хто б цього не зробив? Крістофер Маркус і Стівен Макфілі: «Хей» Хемсворта, так. Кріс Хемсворт: Я пересплю сам з собою. Кріс Пратт: Ну, давайте вб’ємо Тора. Потім одружимось на Торі, після того, як він помре. Кріс Хемсворт: Одружуся… з киж же я одружуся… Кріс Пратт. Пол Бетанні: Ще донедавна я б сказав, що вб’ю Кріса Пратта, тому що я не знав його. Я одружився б з Крісом Хемсвортом, бо він Бог, це очевидно. Але я познайомився з Крісом Праттом і він мене дуже веселив, він дуже милий. Крістофер Маркус і Стівен Макфілі: Вбити Пратта. Шон Ганн: І я, напевно, вб’ю Пратта, тому що це буде дуже весело. Журналіст: Чудова відповідь. Шон Ганн: А він вбив би мене, якби у нього був такий шанс. Кріс Пратт: Зроблю штуку на літеру "F" сам із собою. Кріс Хемсворт: І залишився Капітан Америка. Що я з ним зроблю? Вбивати його? Який сором! Добре, хоч не довелося з ним сексом займатися, тому… це добре.
Well! Kiss, merry, kill? (повернімося до більш класичних варіантів цієї гри )
Nochenyka,у Прата борода некрасивая - пусть сбреет Хэмсворт закосил под Бреда Пита, пока тот нормально выглядел, а не как бомж и только к Эвансу у меня нет претензий какой же он
-- 02 окт 2018 00:32 --
какой акцент у Пола Бетани
_______________________________ Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець, той здобуває світ.
Задание недели выполнила. Смотрела предложенные фильмы впервые. Чего раньше мимо них прошла прям не знаю. Все мульты про принцесс у нас были в ходу, а супергерои как то в стороне остались Все понравилось, надеюсь к викторине не забуду. А то получается сейчас узнаю много нового
Ночка, які цікаві новини. Наспрвді гей - його рідний брат. Тому і на нього думають:) Ну а ще, звісно, деякі фани Марвел вбачають особливі відносини між ним та Себастіаном Стеном, що зіграв Зимового солдата. Я теж вбачаю. Дуже приємно знати, виглядайте зі своїх кущив частіше.
Железный человек долгое время я не смотрела этот фильм, потому что одно название отталкивало чего-то у меня в голове был образ человека в железной маске образ Тони Старка - отлично отыгран Р.Дауни-мл. отличная идея о том, что человек умный и талантливый может быть и богатым, и филантропом, и самовлюбленным красавцем
Неймовірний Халк Вообще, участие в комиксо-фильмах приносит актерам и неимоверную известность и ИМХО исполняет мечты детства . У каждого из актеров-героев на лице написана радость и счастье от этого проета. У каждого, кроме Лив