Посмотрела я сегодня Фантастическую четверку. Больше всех понравился Джонни, такой мимишный Еще и симпатяшный. С Беном не совсем поняла, че он опять превратился в чудовище, вроде ж все уже получилось.. Ну а вообще, не могу сказать, что мое кино, не плохо, но удовольствие большее сейчас получаю от просмотра Гаррика (я его тоже не смотрела )
Посмотрела и Фантастическую четверку и ФЧ с серфером Сразу скажу, что раньше этих фильмов не видела, разве что момент открывания изнутри двери Бена резиновой рукой Джонни Рида, конечно же Рида о боги, почему только это я помнила? Что я хочу сказать: люблю я фильмы середины нулевых) вот смотришь на героя и сразу видно, кто хороший, кто плохой, а кто милый вредина Ещё и все актеры знакомые и любимые, и спецэффекты не ужас-ужас) Сюжет первой части - прост, как и понятия "хорошо/плохо", показанные в ней Вторая -уже интереснее, серфер загадочный, появляется возможность выбирать, кем быть, а сюжет с многоразовой, такой разной свадьбой-достпвил удовольствие
Последний раз редактировалось Mashali 16 янв 2019 15:03, всего редактировалось 1 раз.
Фантастическая четверка Очень мне понравился фильм! Чем-то напоминал первую часть Человека паука с этими экспериментами научными,но более современно всё. Интересные способности,жаль было человека-камня,не справедливо получилось Я в давнем фанат сериала Все женщины ведьмы и была рада видеть демона Коула Очень мне понравилс Эванс-ему такой образ идёт гораздо больше,он для меня открылся с новой стороны. Люблю Джессику Альбу,очень она красивая и временами мне тебя напоминала внешне Nochenyka
Я люблю цю компанію, вони кумедні і чарівні. Сюжет доволі простий - мутація від радіації, тут і розбирати нічого. Куди цікавіше було спостерігати за тим, як вони опановують свої сили, приймають себе нових. Так, мені їх здібності не дуже, чесно кажучи. Я б такі не хотіла. Найбільший мій біль - це, звісно, Бен (Істота). Йому дісталось найбільше, мало того, що він втратив кохану дівчину (та сцена з кільцем, яке він марно намагався зішкребти з асфальту - змусила моє серце хлянути у саме пекло ), він втратив здатність мати навіть такі прості речі, як проїхатися ліфтом, сісти на стільчик або випити чарку за таке лайнове життя. Якщо чесно, мені не дуже зрозумілий його вибір - знову стати Істотою заради друзів... Але я рада, що він хоча б зустріч дівчину, яка бачить куди більше, ніж зрячі дівчата, бо добре бачить лише серце, як казав Маленький принц. Сью, вона ж Дівчина-неведимка, мабуть, совість цієї команди, якби вона всіх не зупиняла і не заспокоювала, то було б - тікайте з хати! Я трохи не розумію - нащо було тусуватися цілі два роки з Балтазором, щоб потім зрозуміти, що любиш іншого, але... жінки. Я тут подумала, мабуть, якби я могла - я б на вулицю ото тільки так і виходила, невидимою, моя соціофобія набуває немислимих масштабів. І так, мабуть, ми з нею схожі... губіщами)) А ще я трохи схожа на колишню Бена, тільки не зовнішньо... я просто теж одного разу бігала по вулиці у спідньому. Рід, містер Фантастіка - це, як на мене, взагалі непорозуміння. Я йому симпатизую хіба що тим, що він розумний. А оці здібності... як сказав Джонні - огидні. Як він ото голився, відтягуючі шкіру... Ну мерзота, прости боже! Хоча... маю зізнатися, іноді в мене трапляється така ж сама ситуація з туалетним папером... можливо, якась користь від тих ручищ таки є. Ну, і Джонні, Людина-факел, залишила на закуску. На початку фільму герой Еванса віддає честь... ох, аж ностальгія за Кепчиком, мабуть, час передивитись. Джонні інший... Такий нахаба, розважається, залицяється... Ха-ха. Досить непогано мати можливість робити поп-корн рукою. Ну, або... спалити шини гівнюку, я б теж так хотіла. А ще на ньому найкраще виглядає отой водолазний костюм, з різних сторін. Коротше, він кращий.
Було дуже приємно побачити Стена Лі. Тепер його камео набули іншого значення...
Svetlanka_Z писал(а):
С Беном не совсем поняла, че он опять превратился в чудовище, вроде ж все уже получилось..
Так він же сам себе знову опромінив, щоб допомогти друзям.