После всех отзывов наконец вчера заставила себя посмотреть этот фильм... Ну такое. Очень нудно, многое не сходится. Знакомство с Электрой капец.. Даже не знаю, что писать, хорошо, что совмещала просмотр фильма с любимым хобби, а то жаль было бы потраченного времени
Электра я вообще не против этого фильма, я против того, что сценаристы употребляют тяжелые наркотики. мой главный вопрос: чем руководствовались создатели фильма, выбирая актрису на главную роль? не супергероиня, а лошадь (лошади, простите )... мне настолько не нравится фильм, что отзыв я писать о нем не хочу. скажу только одно: хорошо, что Шан Цунг не выбрал Электру для участия в Мортал Комбат, Земле бы пришел конец...
Люди Х 2 вторая часть по сюжету более захватывающая, но я, почему-то, больше люблю первую честно говоря, меня очень пугает Страйкер. как можно быть таким мудилой очень нравится, как этот фильм постепенно выстраивает события, пазлик за пазликом. Джин стала бесить еще больше мой любимый момент - представление профессора Логана единственное, чего я так до сих пор и не поняла: зачем все-таки Ксавьер собирал мутантов в школу? с чистыми ли намерениями? если подобных Жабе, Курту - понятно, а тех, кто ничем не отличался от простых смертных? явно в роддоме им на лбу не писали, что они мутанты и еще:
Думаю, в першу чергу тому, що більшість мутантів не вміла користуватись своїми силами і могла зашкодити собі, або іншим. Згадай майбутні фільми, де Циклоп тільки починає вчитись - там і дерева палали і все на світі, або Банші, який падав у кущі з вікна. А, по-друге, більшість просто боялися, що вони не такі (як Роуг, наприклад), а в школі їм було затишніше.
Nochenyka, не, еус Циклопом ладно. Не поверью, что все мутанты с "невидимыми" силами жалкие неудачники прополоскал мозги тинейджерам... Еасеты завтра пересчитаю о ЛХ3 промолчи, а то не люблю спойлеры Летучая_Мышь, я не поняла
• Зйомки фільму почалися 5 травня 2004 року у Ванкувері, ближче до знімального процесу серіалу «Шпигунка» /Alias/, в якому Гарнер виконує головну роль. • Героя Горана Вішніча кличуть у фільмі Марк Міллер, що є відсиланням до імені Френка Міллера, художника деяких випусків коміксів про Електру і творця самої героїні. • У Бена Аффлека є камео в цьому фільмі, яке видалили з фільму, але воно доступне в вирізаних сценах на DVD. • Дженніфер Гарнер заявила журналістам про те, що вона відчувала, що фільм про Електру буде жахливим і що вона знялася в ньому виключно через договірні зобов'язання по фільму «Шибайголова» (2003). • Хоча в коміксах Електра зазвичай має пару великих золотих сережок-обручів, як частину її костюма, Дженніфер Гарнер не носила їх у фільмі. Пара сережок була надана, як частина костюма Дженніфер, проте вона була не здатна носити їх, тому що її вуха не були проколоті на той час. • Персонаж Тиф був змальований з Тифозної Мері, лиходійки з коміксів про Шибайголову. Однак Тифозна Мері мала псионічні здібності, такі як телекінез, гіпноз і пірокінез, в той час як Тиф має здібності отруювати. • Сліпий майстер бойових мистецтв Стік у фільмі постає як вчитель і наставник Електри, в той час як в коміксах він був також наставником Шибайголови, саме він навчив його бойовим мистецтвам і контролю своїх загострених почуттів, однак у фільмі про це не згадується. • "N" на воротах особняка Електри означає "Natchios", що є прізвищем Електри в коміксах і фільмі "Шибайголова" (2003).
Люди Х: Если честно, самый любимый цикл фильмов Марвел... В каждой части какие то новые персонажи со своими способностями, никогда не устану их пересматривать. Интересный сюжет, не избитая тема. Любимый герой в первых фильмах - Логан.