Site Logo

Текущее время: 20 июн 2025 00:01

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2573 ]  На страницу Пред.  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 172  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Marvel movies!
СообщениеДобавлено: 24 сен 2018 14:40 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 3 месяца 9 дней
Семья: +
Медали: 58
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Автор статьи (2)
Путешественница (5) KinoLady (4) Квест. Участник. (1) Книголюб форума (4)
Mafia for Ladies (4) Активный участник аукциона (2) Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (3)
Участник субботника (3) "Свято наближається" (3) Marvel movies (2) Фитнес-челлендж (1)
Перчинка форума (3) СпортЛеди ЗЖФ (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 1 место (1)
Валентинка (1) Победитель фотоквеста (1) Свадебный конкурс (1) Я люблю Україну (1)
Цветочная феерия (1) Я - мама (1) Мафия по-украински (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)
Марафон английского (1) Конкурс Lady in Dress (1)

Очки репутации: 1515
Повысить репутациюПонизить репутацию
Изображение
Изображение

Изображение

Marvel Cinematic Universe

Others
Людина-павук (2002) - Columbia Pictures
Блейд (2002) - New Line Cinema
Халк (2003) - Universal Pictures
Людина павук 2 (2004) - Columbia Pictures
Каратель (2004) - Lions Gate Entertainment
Блейд: Трійця (2004) - New Line Cinema
Примарний гонщик (2007) - Columbia Pictures
Людина-павук 3: Ворог у тіні (2007) - Columbia Pictures
Лісовик (2005) - Lions Gate Entertainment
Каратель 2 (2008) - Lions Gate Entertainment
Примарний гонщик 2 (2012) - Sony Pictures
Нова Людина-павук (2012) - Sony Pictures
Нова Людина-павук 2. Висока напруга (2014) - Sony Pictures
Шибайголова (телесеріал, 2015) - Netflix
Нелюди (телесеріал, 2017) - ABC
Веном (2018) - Sony Pictures

Прем'єри цього року!
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

smile now, cry later. ©

Последний раз редактировалось Nochenyka 06 окт 2018 21:33, всего редактировалось 14 раз(а).

Профиль Отправить личное сообщение  

Заголовок сообщения: Re: Марафон - Marvel movies! II сезон!
СообщениеДобавлено: 05 мар 2019 18:34 
Модератор
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 2 месяца 22 дня
Семья: любимая
Детки: Принц
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) KinoLady (1) Вышивальный конкурс (1) Благотворительная ярмарка (1)
Марафон постройнения (1) "Свято наближається" (1) Marvel movies (1) Фитнес-челлендж (1)

Очки репутации: 239
Люди Ікс: Дні минулого майбутнього (2014)
Пересмотрела все отзывы об этом фильме, видела, что много отзывов не совсем положительных, а я вот в восторге.. Мне очень время, в котором снимается этот фильм, понравились взаимоотношения Профессора и Магнетто, Логан на высоте (и попа в том числе crazy ) и мне начинает уже нравится Мистик. Короче я в восторге, фильм - супер -super-

Люди Ікс: Апокаліпсис (2016)
Эта часть очень зрелищна и полна различных спецэффектов и новых мутантов. Очень крутой фильм и эмоционально - чего стоят страдания Эрика о утрате своей семьи, очень классные способности у его дочери, жаль что так все закончилось и мы не увидим ее еще :cray: Очень сопереживала профессору в борьбе с Апокалипсисом. И отличный happy end :-)

СообщениеДобавлено: 05 мар 2019 20:00 
Леди Совершенство
Цитата

Mafia for Ladies (4) Активный участник аукциона (2) Благотворительная ярмарка (5) I'm lady (3)
Участник субботника (3) "Свято наближається" (3) Marvel movies (2) Фитнес-челлендж (1)
Перчинка форума (3) СпортЛеди ЗЖФ (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 1 место (1)
Валентинка (1) Победитель фотоквеста (1) Свадебный конкурс (1) Я люблю Україну (1)
Цветочная феерия (1) Я - мама (1) Мафия по-украински (1) Весенний шабаш. Победитель. (1)

Svetlanka_Z писал(а):
видела, что много отзывов не совсем положительных, а я вот в восторге..

А мені здалось, що цей фільм навпаки всім сподобався. На відміну від Росомахи з японцями. ha-ha1

Svetlanka_Z писал(а):
очень классные способности у его дочери, жаль что так все закончилось и мы не увидим ее еще

А які в неї здібності, на твою думку? Я намагалася загуглити, але відповіді не знайшла. Вона ніби зачаровує пташок, тільки що далі? Вони очі в людей видирають? -D Або просто з ніг збивають... чи лякають... Виглядало дуже потужно і красиво, але я так і не зрозуміла що до чого.

-- 05 мар 2019 19:12 --

Изображение

Изображение

• Фільм заснований на сюжетних лініях коміксів «Старий Логан» (остання пригода старіючого Логана), «Побиття мутантів» (вбивство мутантів) та «Х-23» (Росомаха зустрічає свого клона-дівчинку, яку переслідує суперлиходій Злидень).
• У сцені, де Логан випиває на кладовищі, на одному з надгробків вирізане прізвище Петерс. Мається на увазі актор Еван Пітерс, виконавець ролі Пітера Максимоффа на прізвисько «Ртуть» у фільмах Брайана Сінгера «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього» (2014) і «Люди Ікс: Апокаліпсис» (2016).
• Другий фільм франшизи «Люди Ікс», прем'єра якого відбулася на міжнародному кінофестивалі (у Берліні). Прем'єрний показ фантастичного бойовика "Люди Ікс: Остання битва" в 2006 році відбувся на фестивалі в Каннах.
• Вважалося, що присвоєння фільму вікового обмеження R (до 17 років у супроводі дорослих) стало наслідком успіху «Дедпула» (2016), так як до цього всі частини серії про Росомаху були марковані рейтингом PG-13 (дітям до 13 років перегляд не бажаний). Однак продюсер проекту Саймон Кінберг заявив, що це рішення знімати доросле кіно було прийнято заздалегідь.
• Продюсери вели переговори з Лівом Шрайбером, намагаючись організувати появу його персонажа Віктора Кріда (Шаблезубого) з картини «Люди Ікс: Початок. Росомаха» (2009), проте ці плани не здійснилися.
• Це перша поява на великому екрані Лори Кінні, відомої як мутант Ікс-23.
• Спеціально для ролі мутанта Калібана Стівен Мерчант поголився налисо. У фільмі «Люди Ікс: Апокаліпсис» (2016) цього персонажа зіграв Томас Лемаркус.
• До участі в цьому фільмі Х'ю Джекман і Річард Е. Грант обидва грали в картинах про Дракулу. Джекман виконав головну роль в "Ван Хельсингу" (2004), а Грант знявся в "Дракулі "(1992).
• Х'ю Джекман і Патрік Стюарт — єдині актори, що знімалися в попередніх фільмах франшизи. У фільмі відсутні згадки конкретних персонажів з минулих фільмів і їх долі.
• Дев'яте і останнє виконання Х'ю Джекманом ролі Логана-Росомахи.
• Цей фільм став першим в кар'єрі Патріка Стюарта, для ролі в якому довелося скинути вагу.
• Творці фільму черпали натхнення з фільмів «Непрощений» (1992), «Рестлер» (2008) і «Шейн» (1953). Останній Чарльз Ксав'єр і Лора дивляться в готелі.
• Останній фільм кінематографічного всесвіту "Людей Ікс", в якому зіграли Х'ю Джекман і Патрік Стюарт.

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 05 мар 2019 21:19 
справжня мавка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 5 месяцев 7 дней
Детки: Двое из ларца
Медали: 19
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Путешественница (1) Квест. Победитель. (1) Благотворительная ярмарка (3) Марафон постройнения (1)
Marvel movies (2) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Мы помним и ценим Вашу победу (1)
Участник фотоквеста (2) Я люблю Україну (1) Марафон английского (1)

Очки репутации: 854
Nochenyka, я так зрозуміла, що вона управляє тваринами. Не лише пташками. На початку її показали в оточенні тваринок у саду

Изображение

СообщениеДобавлено: 05 мар 2019 21:46 
Леди Совершенство
Цитата

Летучая_Мышь, згадала фільм про Артура останній, там така ж сама відьма була. -D Стягли ідею, гади.

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 05 мар 2019 22:03 
справжня мавка
Цитата

Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Почетная невеста форума (1) Почетная мамочка форума (1)
Путешественница (1) Квест. Победитель. (1) Благотворительная ярмарка (3) Марафон постройнения (1)
Marvel movies (2) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Мы помним и ценим Вашу победу (1)

Nochenyka, ну от! Такого мутанта вбили крутого

Изображение

СообщениеДобавлено: 05 мар 2019 23:46 
Модератор
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 2 месяца 22 дня
Семья: любимая
Детки: Принц
Медали: 8
Я люблю ЗЖФ (1) KinoLady (1) Вышивальный конкурс (1) Благотворительная ярмарка (1)
Марафон постройнения (1) "Свято наближається" (1) Marvel movies (1) Фитнес-челлендж (1)

Очки репутации: 239
Nochenyka писал(а):
На відміну від Росомахи з японцями.

Да, мне японцы тоже не зашли ha-ha

Nochenyka писал(а):
А які в неї здібності, на твою думку?

Я так поняла, что она может управлять и общаться с животными, и не обязательно птицами. Когда мы впервые ее видим в фильме Эрик приходит с работы и ее мама говорит, что она на улице общается со своими друзьями, и она была с оленями. Поэтому я и сделала вывод, что она "общается" не только с птицами.

СообщениеДобавлено: 06 мар 2019 02:15 
Леди Совершенство
Цитата

Изображение

Мабуть, буду в меншині, але все ж таки скажу - фільм розкішний. Можна довго і нудно писати про те, що це не формат Людей ікс, що забагато крові і майже немає гумору... Але, насправді, як я вже писала на початку, Люди ікс - це не розважальне кіно, це правда життя і це біль... А в цьому фільмі проблематика стає кричущою і демонстративною (стерво Магнето щось та знав!), люди ніколи не навчаться бути терпимими, милосердними, вони ніколи не приймуть те, чого не розуміють чи бояться.
З фільму ми дізнаємось, що завдяки геномодифікованій напівсинтетичній добавці, що повсюдно застосовується в їжі, люди нарешті здихались мутантів, які не тільки почали втрачати свої сили, вони припинили народжуватись... Отак просто - отруїти водойму... Я зараз бачу безліч соціальних підтекстів, але спробую зосередитись на фільмі. Також ми дізнаємось, що адамантій виявився токсичним і все життя руйнував Логана зсередини. Мабуть, раніше той регенерував більш жваво, а на старість зносився зовсім... Було боляче, до сліз, бачити його таким... Слабким і втомленим... І Чарльза також... чий геніальний розум став зброєю масового знищення.
Промінчик світла в цьому царстві смутку - це Лора... Така по-дитячому чарівна і невимушена, доросла за вдачею... Коли вперше її побачила (передивляючись) - посміхнулась асоціаціям... Погляд в неї точно як у Зимового солдата, а поведінка Халка. -D Ще мене порадували її пазурі на ногах, така довершена модель Росомахи - левиця називається. ha-ha
Изображение
А ще, звісно, було приємно побачити промінчик надії - дітки Айсмена, Банші, Шторм... це кого я запам"ятала...

Перемовки між Логаном та Професором безцінні ha-ha

Цитата:
- У реальному світі люди вмирають. І жоден козел у сраному трико цього не змінить.
- Логан…
- Це забавка для боягузів.
- Логан…
- Вона годувала її першокласним лайном!

Цитата:
- Два дні в дорозі, лише один обід і майже без сну. Їй 11, а мені 90.
- Разом 101 причина не розслаблятися.

Постійна рубрика : WHY?

* В кінці фільму Люди ікс: Дні минулого майбутнього Логан просинається в майбутньому, яке вже змінилось, тобто в 2023 році (події фільму розгортались саме в цей час і логічно, що він прокинувся в тому ж році, в якому заснув). Всі живі, здорові, красиві, все добре. В 2029 році всі померли, Логан і Професор старі і потаскані, дихають на ладан. Люди, не пийте газованих напоїв, не їжте довбані пластівці!

*Логан каже, що мутанти не народжувались вже 25 років... Знову ж таки, нам показували школу Ксавьєра у 2023, і в ній було безліч дітей, яким точно менше 25... Логане, скажи наркотикам "ні"!

* Чому Чарльз не відчув, що до кімнати зайшов не Логан, а його дублікат?.. Невже вся телепатія упокоїлась з миром на той час?

Останнє... як сказав мій улюблений Ніцше: якщо ти довго дивишся в безодню, то безодня теж дивиться в тебе... колись людська природа знищить і себе.

...Ти маєш бути тим, ким ти є, Джой. Яким тебе виплавили. Життя не сумісно з убивством. Зворотної дороги немає. В заправду чи ні, але це тавро, яке не змити. Біжи до дому, до мами, і скажи їй, що все добре. Що в долині більше немає зброї...
Изображение

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 07 мар 2019 00:35 
Леди Совершенство
Цитата

Тут хтось є? :searchsky: Нагадую, що у нас з вами останній тиждень. Тож все ще чекаю на ваші відгуки. ha-ha2

Изображение

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 07 мар 2019 11:07 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 4 месяца 28 дней
Детки: Маруся)
Медали: 11
Я люблю ЗЖФ (1) Вышивальный конкурс (1) Благотворительная ярмарка (2) Marvel movies (2)
Новогоднее настроение (1) Ресайклинг (1) Новогодний адвент (2) К 10-летию форума (1)

Очки репутации: 567
Nochenyka писал(а):
Тут хтось є?

есть ha-ha
Nochenyka писал(а):
Тож все ще чекаю на ваші відгуки.

мне твои нравится читать -super-

-- 07 мар 2019 10:08 --

я застряла на Дэдпуле, может завтра досмотрю

СообщениеДобавлено: 07 мар 2019 11:43 
Невгамовна Нишпорка
Цитата

ЗЖФ-зависима: 15 лет 8 месяцев 18 дней
Детки: Владислав
Медали: 38
Я люблю ЗЖФ (1) Сердце форума (1) Автор статьи (1) KinoLady (1)
Квест. Победитель. (2) Квест. Участник. (1) Книголюб форума (3) Активный участник аукциона (4)
Благотворительная ярмарка (5) Участник субботника (2) Марафон постройнения (2) Кулинарный поединок на ЗЖФ (1)
"Свято наближається" (2) Marvel movies (1) Книжный клуб (1) Неспящая форума (1)
Патриотка форума (1) К 10-летию форума (1) Новогодний квест, 3 место (1) Подарок от Снегурочки (1)
В гостях у сказки (1) Участник фотоквеста (2) To Be A Woman (1) Кулинарные конкурсы на ЗЖФ (1)

Очки репутации: 2129
Люди Ікс: Апокаліпсис

Десь я вже писала, що цей фільм дивилась тричі, бо малий кожного разу засинав і наступного разу починали з початку.
Прадавнє зло, щось у цьому мутанті є, але методи у нього так собі)
Фільм настільки переповнений сильними сценами й емоційними моментами. Скажу чесно — сподобався. Тут вперше для мене є виправдання жорстокості Еріка. Можна сказати, що не всі люди винні в тому, що вбили його родину, але його розпач і біль можна зрозуміти. Тут я вперше пустила сльозу. Мені, до речі, сподобалось вміння керувати тваринами в його дочки. Наскільки трагічна сцена в лісі, наскільки все вирішили деталі. З іншого боку, коли він рятував життя людині на заводі, він не зміг вчинити інакше. Для мене це прояв людяності в серці Еріка, що відтануло за роки сімейного і спокійного життя.
Рейвен. У цьому фільмі вона мені надзвичайно подобається. Сильна, впевнена і цілеспрямована, хоча одинока і самотня. Вона рятує мутантів, хоч і своїми методами. Можна довго сперечатися чи виправдовує мета засоби, але вона робить як вміє і це її стихія.
Скот. Така цікава історія прояву здібностей мутанта. Такий юний і цікавий)
А ще Пітер. Ну лапочка ж просто! А як епічно він всіх рятував під час руйнування школи. От тільки Алекса не зміг врятувати(
А ще скільки моментів! Як Джин зустрічає Росомаху і знімає з нього шолом програмування.
Сам сюжет цікавий протистоянням могутнього розуму Чарльза і Сабах Нура. І запуск боєголовок у космос. І демонстрація командної роботи, і Містік як кумир молодих мутантів)
А ще зворушлива історія стосунків Чарльза і Мойви. Якщо чесно, я плакала, коли він повернув їй пам'ять. Не змогла втриматися.
Тут всі яскраві й цікаві, не можливо просто описати все. І Джин, що завжди сумнівається в собі та своїх силах, врешті рятує світ. Круте перевтілення.
Але певні моменти здаються не зовсім логічними. Для мене цей фільм більше як окрема завершена історія, ніж епізод серії, бо хоча і герої всі знайомі, але далі все піде не туди. Але знову ж таки, цей фільм показує якими ми є, люди, мутанти, не важливо. Але ми часто діємо не так і не там, ми можемо помилятися і ставати не на той бік, а можемо робити хибні висновки чи звинувачувати у своїх проблемах всіх і вся.

Логан: Росомаха

Сумний, але водночас розкішний. Фільм без прикрас. Про гірку правду життя, про жадібних людей і про бажання сильних і багатих контролювати все. Гірко усвідомлювати, що таки Ерік виявився правий і з мутантами у 2023 чи якому там році покінчено. Вірніше з їх природною появою. Ці маленькі мутанти. Господи, та вони кращі й достойніші за всіх "розумних", що їх створили! Вони одна велика родина, що розуміє і підтримує один одного.
Старенький Логан. Як же боляче дивитися на Росомаху, що зазнає болю і заглядає до чарки. А ще на професора, що втратив контроль над своїм могутнім розумом і змушений сидіти під замком у бочці.
Маленька Лора. Вона така чарівна. Можливо, дещо дика і необуздана, але за тих умов її появи та перших років життя це зрозуміло. Вона єдина серед молодого покоління мутантів кому довелось зустріти свого рідного біологічного батька. Так, Логан не ідеальний, але вона його продовження. І схожа на нього у свої проявах люті й доброти. Скільки всього вона могла б йому дати! Не тільки він їй. Бо за більше ніж півтора століття життя це його перша дитина. Бідоласі Логану важко було прийняти ей факт і ще й нести відповідальність за дівчисько. А як вона мовчала кілька днів! Ну маленьке ж звіренятко! Але таке довершене! Не зовсім зрозуміла, як ті покидьки й коли вживляли їй адамантій і він також буде отруювати її зсередини? Дуже прикро, хоча кігті на ногах, то круто.

Мене дуже зворушила сцена вбивства Чарльза. Чомусь здається, що він помер щасливим. Вперше за довгий час у нормальному ліжку і в справжньому домі. Теж не зрозуміла чому він не відчув, що то не справжній Логан. Можливо, це все ж таки старість, або сценаристи трохи намудрили.
Діалоги Логана і Чарльза. Діалоги Логана і Лори. Тут майже весь фільм хочеться розтягти на цитати.

І нехай він сумний і ми втратили знайомих мутантів, я все ж таки чекаю продовження лінії з молодими мутантами.

Дедпул -2

Ой, я не можу про нього писати відгук))) Мені не сподобалось як показали Колоса, але Дедпул лапочка. Особливо, коли в нього відростали ніжки)))
Для мене Дедпул відкрився в цьому фільмі з іншого боку. Тим, що вірив у хлопця, що вірив в те, що можна змінити на краще майбутнє. І оці його зустрічі й розмови з померлою дружиною. І оця самопожертва, коли він одягає на себе браслет, який відбирає сили. Фільм такий, як життя — без прикрас, але все ж таки з надією, що кожен поганець може бути в душі гарним хлопцем і заслуговує на другий шанс.
Особливо прикольні сцени після титрів, коли герой рятує Ванессу, вбиває свою невдалу версію в Росомасі та навіть намагається вбити Гітлера. Мені довелося розповідати малому хто такий Гітлер (ну це він знав) і чому сенс жарту про вбивство Гітлера в дитинстві.

-- 07 мар 2019 11:44 --

Якщо малий почуватиметься добре, то в суботу плануємо завітати до кінотеатру Жовтень і подивтися Капітана Марвел. Сподіваюсь, що пустять малого, хоча йому немає 12-ти ha-ha

СообщениеДобавлено: 07 мар 2019 13:21 
Леди Совершенство
Цитата

Кира, та дітей на що завгодно пускають, якщо з батьками. Я у захваті від фільму ()()()()

Кира писал(а):
Прадавнє зло, щось у цьому мутанті є, але методи у нього так собі)

Ну він був по своєму крутезний. Так сили розпалював. ()()()() Може Шторм не стала б Шторм, а Магнето не став би Магнето, якби не він -D

Кира писал(а):
Як Джин зустрічає Росомаху і знімає з нього шолом програмування.

Це один з найкращих моментів... )) Такий ніби зв"язок - через все життя. Вона одна до нього достукалась - у всіх реальностях Людей ікс, змінених чи ні... Фатальна сцена. Дуже.

Кира писал(а):
Маленька Лора. Вона така чарівна.

Обома руками за! Неймовірне дитя!

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 07 мар 2019 18:58 
Леди Совершенство
Цитата

Изображение

Багато писати не буду... Поки що це солодкий післясмак і бажання подумати, проаналізувати... знайти всі пасхалочкі, всі таємні смисли :)
Скажу одне - я була скептично налаштована на жіночий сольник. І дарма. Вона чудова. Вона приголомшлива. Вона просто божественна! Я закохана в неї. Я просто в неї закохана :) Вона смішна, вона чесна, вона бунтарка... Це не Вдова зі своєю недоречною сексуальністю... і не Ванда, зі своїми дивацтвами і драмматизмом... Це щось зовсім інше! Я у захваті від неї! Якщо вона прийшла в Марвел замість Кепа, я вважатиму це гідною заміною, правда. І ще мені шкода Таноса... йому просто звіздець.
Сама історія - чудова, фільм пролетів непомітно. Багато знайомих облич - Ф'юрі, Філ, Ронан, Корат... дуже миле камео зі Стеном Лі (до речі, стало відомо, як Ф'юрі втратив око). Безліч нових героїв, не менш крутих. Талос мій улюбленець. Ну і Гуся - це просто бомба ракета! Я багато сміялася, багато плакала... Один з найкрутіших фільмів у Марвел. Слово фана.
Не шкодую, що прогуляла роботу заради цього фільму. Напевно, сходжу ще... А сцени після титрів... Кеп... я хочу від тебе дітей... ну не можна бути таким розкішним... Друга сцена - це просто те, заради чого варто посидіти ці 10 хвилин на титрах. ()()()()

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 07 мар 2019 19:04 
Леди Совершенство
Цитата

ЗЖФ-зависима: 13 лет 1 месяц 9 дней
Семья: Lﻉ√٥
Детки: ☿♁☿
Медали: 24
Я люблю ЗЖФ (1) СуперМама (1) Почетная мамочка форума (1) Путешественница (1)
KinoLady (4) Умники и умницы (2) Книголюб форума (1) Fashion battle (1)
Благотворительная ярмарка (2) I'm lady (2) Марафон постройнения (1) "Свято наближається" (1)
Marvel movies (2) Фитнес-челлендж (1) Новогодний адвент (1) Бомба форума (1)
"Halloween на ЗЖФ"! (1)

Очки репутации: 312
Дедпул
Да,я все таки его домучила,это была пятая попытка и я просто заставляла себя его смотреть...
Но и не могу сказатькажуть,что мне прям скучно было,ну на троечку фильм держал внимание.
Но эти шуточки...которые вообще меня не смешили...я реально не понимала,что происходит :vaco:
Рейнольдс уже светился как мутант за зашитым ртом,так вот хотелось его зашить.
Это был монолог Дедпула длинною в жизнь...
Забавными для меня были только моменты в такси.
Очень мало персонажей,земля как будто населена всего лишь десятью людьми,не хватало массовки.
Эта лав стори с проституткой ..блин.. ну фу-фу-фу.
Пустой фильм и по смыслу и по людности.
Рада ,что он в прошлом у меня.
И я как-то по другому на Рейнольдса теперь смотрю-он мне крайне не приятен стал :dntknow:

СообщениеДобавлено: 07 мар 2019 19:10 
Леди Совершенство
Цитата

Lyosya писал(а):

Це ідеальна характеристика для цього фільму ha-ha2

Изображение

smile now, cry later. ©

СообщениеДобавлено: 07 мар 2019 19:29 
справжня мавка
Цитата

Nochenyka писал(а):
Lyosya писал(а):

Це ідеальна характеристика для цього фільму ha-ha2

Я от не знала что написать, а тут так точно ha-ha2 но я люблю Дедпула

Изображение

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2573 ]  На страницу Пред.  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 172  След.